25 april 2011

Vilken enastående tillfällighet?Den 22 April 1970 instiftades den första sk. "Earth Day", en av de mest remarkabla händelserna i demokratins historia.....
--American Heritage Magazine, October 1993
Vladimir Lenin
Владимир Ильич Ленин
Born April 22, 1870
Died January 21, 1924
Hundraårsdagen till minne av Lenins födelse.

Med anledning av detta förklarade Obama för sina anhängare i Kalifornien vad de kan hoppas på denna gång, om de skänker pengar till hans kampanj:

"Vi står inför vissa utmaningar vad gäller energi och klimatförändringar som ingen nation kan lösa ensam utan vi kommer att vara tvungna att lösa tillsammans, sade Obama. "Och än så länge har vi inte alla institutioner på plats för att göra det."

-------

Jag anser att vi har mer att frukta från högre bensinpriser än från högre havsnivåer. Jag har också hävdat att ju rikare och mer välbeställda människor är desto renare är de samhällen de lever i. Om man försöker reducera utsläppen till den nivå som är önskvärd enligt Kyoto och FN:s Klimatpanel, skapar man fattigare samhällen. 2008 gjorde man en studie som visade att en luffare och uteliggare i USA har ett "karbonavtryck" som är fyra gånger så stort som folk i allmänhet.

Efter att man räknat till 92 tornados i North Carolina kom Time Magazine med en alldeles allvarlig fråga, "Spelar klimatförändringarna en roll i denna mångfald av stormar?

Det är skräckpropaganda som detta som driver klimathysterin. Det värsta tornadoåret i nutiden var 1974, samma år som Newsweek varnade för en kommande istid.
Lägg denna rädsla på samma hylla som myten om att Himalayas glaciärer kommer att vara försvunna år 2035.

Rädsla är vad som driver allt detta , inte fakta. Det leder oss till att göra irrationella saker som förbud mot oljeborrning i havet för att rädda isbjörnar som inte alls är utrotningshotade och att stoppa mat i form av majs i vår bensinstankar.

Det driver bara upp efterfrågan på majs och livsmedelspriser och bensinpriset går också upp.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.