02 maj 2011

Äntligen

Bin Laden är död.
Det sägs att han gavs möjligheten att ge upp men vägrade och fick ett skott rätt in i den sjuka hjärnan. Låter lite för skonsamt men bra ändå!

Många amerikaner visar på olika sätt, sin tacksamhet mot Navy Seals i dag och vi kommer säkert att få fler detaljer vad dagen lider.
Medan vi firar att detta monster och en av hans söner äntligen fått en bråkdel av vad de förtjänar bör vi vara beredda på reaktionerna från den muslimska världen.

Naturligtvis visste pakistanska ledare att bin Laden levde i största välmåga i en palatsliknande byggnad i landet och att han gjort det under flera år. Så mycket för samarbete!

Homeland Security uppmanar amerikaner utomlands att vara försiktiga och vaksamma.
Terroristgrupper kommer att hämnas och göra det snabbt. Genom all den information som militären förmodligen hittade i bin Ladens hem är det bara en tidsfråga innan andra al-Qaedagrupper runt om i världen identifieras, så de kommer nog att slå till snabbt.

Det sägs att man dumpade kroppen i havet vilket låter som en smart lösning. De som dyrkar bin Laden har på så vis ingen helig plats att vallfärda till.

14 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det hela kom lite väl lägligt, dessutom tror jag inte på att han ens fanns till längre. Det har varit alltför tyst om honom och inte har han synts på bild heller....

GI Joe sa...

Någon som tänker "Wag the Dog"?
Håller med föregående talare. Obama har stora förtroendeproblem hemma inklusive en katastrofal ekonomi. Dags för en avledningsmanöver med lite bröd och skådespel.

Vivian sa...

Dom kan väl inte ha dumpat kroppen någonstans ännu? Det tar ju ett tag innan DNA resultaterna kommer, och alla formaliteter ska väl vara i ordning.

Jag fattar inte, att dom jagade honom så länge där ute i 'tribal land'. Dom visste ju redan i början af 2000-talet att han hade en njursjukdom. Kanske var han också beroende av dialys.
Han hade i alla fall ingen fysik til att bo i grotter eller under primitiva förhållanden.

Det borde jag nog ha sagt till Bush redan då, men det var lite smått med kommunikationen:-D

Vivian sa...

Du har rätt, Berit. Dom har dumpat han i sjön.
Far too good for him.

Njut stämmningen!

http://www.theblaze.com/stories/glenn-reacts-to-obl-news-why-did-we-give-him-a-dignified-burial-at-sea/

Anonym sa...

Det är någonting mystiskt med bin Ladens död.
Det kan mycket väl vara planerat av Obama för att bättra på hans chanser att vinna nästa val. Håller med de som tror att bin Laden varit död i många år och varför gick det så fort med att bli av med kroppen. Många oklarheter!!!
Amlitz

Berit sa...

Amittz, det ligger helt inom ramen för vad man kan tänka sig att en desperat obama-administration kan göra, men hur kan det bevisas?
Om någon av de inblandade börjar "prata" kan det vara en dödsdom i sig. Om inte annat kommer den personens karaktär att bli fullständigt tillintetgjord och inte värd vatten.

Vivian sa...

Here we go again.

http://www.youtube.com/watch?v=pERZGg7H76g

Vivian sa...

Det var det førsta jag skrev på facebook idag, och jag fick förmaningar, att så får man inte tänka på denna glädjens dag.
Så jag gjorde mitt bästa för inte att förstöra den goda stämmningen, men jag vet hur 'carried away' den letpåverkliga delen av befolkningen reagerar.
Nu tror dom väl igen, att Obama är frälsaren.

Berit sa...

Jag hör på nyheterna just nu folk som säger att nu är Obama oslagbar!

Anonym sa...

www.corbettreport.com/osama-bin-laden-pronounced-dead-for-the-ninth-time/

www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

www.newsweek.com/2001/09/14/alleged-hijackers-may-have-trained-at-u-s-bases.html#

www.infowars.com/al-qaeda-is-a-front-group-for-the-us-military-industrial-complex/

www.prisonplanet.com/terrorist-who-trained-london-bombers-was-working-for-us-government.html

www.prisonplanet.com/mumbai-terrorist-was-us-agent.html

www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

Läs mer här:

http://wearechangeumea.blogspot.com/2011/02/terroristhotet.html

http://civilkurage.wordpress.com/2011/02/28/intressanta-fakta-om-911/

Vivian sa...

bin Laden var redan död och begraven.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html

Cello Jr sa...

During the press conference announcing the news, Obama said that upon taking office, he ordered his C.I.A. boss to make capturing or killing bin Laden his “top priority” in the “war” against al-Qaeda. Former President George W. Bush had said in 2006 that capturing or killing bin Laden was not a priority — "if he's alive at all."

http://www.thenewamerican.com/world-mainmenu-26/asia-mainmenu-33/7325-obama-says-us-killed-osama-but-questions-remain

Anonym sa...

The war on terrorism is based on lies
ALEX JONES /SS

Anonym sa...

Teheran (FARS News): USA har dödat Al-Qaeda-ledaren Osama Bin Laden i ett försök att hindra eventuellt läckage om gemensamma USA--Al Qaeda terrorist-operationer, underströk en ledande iransk lagstiftare på måndagen. "Väst var helt nöjd med vad bin Laden gjort de senaste åren, men idag var man tvingen att döda honom för att hindra ett möjligt läckage av den viktiga information han hade", sade medlemmen i parlamentets kommitté för nationell säkerhet, Javad Jahangirzadeh. Han varnade världens länder att västern hade en ny komplott för att finna nya förevändningar för att invadera och ockupera muslimska länder.
- Ack ja. Fast det verkar som om man är lite nervös i Iran… Varför det? / Steve

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.