18 maj 2011

Betalt kvitteras, Pelosis distrikt fick 20%

Fler och fler företagare inser att de inte har råd med ObamaCare så de vänder sig till administrationen (Obama’s Department of Health and Human Services ) för att få undantagstillstånd. Hittills har man utfärdat 1300 stycken. Av de 204 som utfärdades i april gick 38 till hotell, restauranger och nattklubbar i Nancy Pelosis valdistrikt och det är inte vilka syltor som helst. Det är etablissemang där en biffstek kostar 60 dollar och en krabba 35.

Är det inte konstigt. Jag undrar hur det kom sig? Fyr-stjärniga hotell, dyra restauranger som inte har någonting gemensamt med ställen som fått undantag i resten av landet.

Hon fixade också undantag för 27 sjukvårds-och-läkemedelsföretag och 31 för fackligt anslutna företag.

Nancy Pelosi var den som sade att vi måste genomföra lagen så att vi kan se vad den innebär:Harry Reid var ett strå vassare, han har fått undantag för hela staten Nevada. Pelosi och Reid var Obamas största, ivrigaste supporters för ObamaCare och jag undrar om det fortfarande finns människor så dumma , att de inbillar sig att detta handlar om sjukvård?

Här är Pelosi igen där hon liknar TeaParty-medlemmarna vid nazister, när de protesterar mot ObamaCare . Hennes egna väljare i San Francisco gillar tydligen inte heller reformen....
Vad är de då?2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Med så många undantag (och många fler kommer väl också) är det ju lika bra att skrota hela eländet, för det är ju inte rättvist mot alla andra...

Berit sa...

Unflippingbelievable! säger Sarah Palin. Nej, vänta, det är trovärdigt. Allvarligt talat, detta är korrumperat .

"Och den som fortfarande stöder Pelosi-Reid-Obamas ambitioner om att en centraliserad regering ska ta över den fria marknaden och medföljande svågerpolitik är, i min bok, medskyldiga."
( crony capitalism,="svågerpolitik"? Har någon en bättre översättning?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.