13 maj 2011

Blogger back again?

Google strulade idag med sina bloggar, inklusive Every Kinda People.

"What a frustrating day. We’re very sorry that you’ve been unable to publish to Blogger for the past 20.5 hours. We’re nearly back to normal — you can publish again, and in the coming hours posts and comments that were temporarily removed should be restored."

5 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det var verkligen på tiden. Jag började bli riktigt frustrerad. Det verkade drabba er bloggare också så till vida att ni inte heller kunnat uppdatera. Hoppas det håller sig stabilt nu.

Berit sa...

Ja, det har varit frustrerande. Fortfarande fattas det som jag lade ut i går men jag ska göra ett försök med en ny posting och se vad som händer.

Ann-Marie sa...

Jag saknar också gårdagens poster... Man undrar ju lite vad det är som försiggår. Man kan ju bli paranoid för mindre ;o)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Om det nu är dags att bli paranoid. Undrar vilken blogg man var ute efter egentligen. Vem på Blogspot var så viktig att man valde ta bort alla onsdags-poster bara för att komma åt en enda bloggare? Behöver ju inte nödvändigtvis vara en svensk blogg iofs.

Ann-Marie sa...

Intressant att alla poster från torsdagen är fortfarande borta.... Nåväl, det kommer väl fram något om det förr eller senare.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.