28 maj 2011

"Det är inte i mitt land folk blir skjutna på gatan"

I EUSSR kivas det ibland mellan vasallstaterna:

Den svenska näringsministern Maud Olofsson kritiserar den danska regeringen och anklagar den för att ge efter för främlingsfientliga krafter i och med den nya gränskontrollen.

- Det är inte i mitt land människor blir skjutna på gatan i Malmö eller det smäller bomber i Stockholm, svarar Danmarks integrationsminister Søren Pind.

Fotbollsvåld är något som gör svenska makthavare ytterst upprörda; däremot accepterar de stenkastning mot brandmän, ambulanspersonal och poliser. Samt mot sverigedemokrater.

Saudifinansierade wahabi-moskéer är numera förbjudna i Norge, men i Göteborg demonstrerar wahabi-muslimer och vänsterungdomar hand i hand. Med sådana omhuldade konstellationer börjar Sverige bli en fara för omvärlden.

I december anhölls fem män anhållna för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

Terrorister har god hjälp av kommunistjournalister. Mellan i stort sett alla sina program har SVT ett inslag med en somalisk kvinna i slöja. Det varar en sekund, bilden etsar sig fast men man lägger inte märke till den. Detta är klassisk hjärntvätt och direkt lagstridigt.

På TV idag: Våldsindoktrinering med dold agenda

7 Kommentarer:

Knute sa...

Kristeligt Dagblad skriver 28.5.2011, at Saudi Arabien har betalt 275 milliarder kr. på at bygge mere end 10.000 moskéer i Vesten.

http://spydet.blogspot.com/2011/05/uden-konflikt-med-omverdenen.html

Vivian sa...

Venstern är ett täcknamn för facism, liksom ordet religion är ett täcknamn fö islamofacism.

Vivian sa...

Om jag får tillägga. Det är inte i Damark som 6 000 våldtäckter anmäls om året, det är inte heller här at 500 skolbyggnader går upp i rök.
Jag röstar för att vi fortsätter med vår "främmandefientlighet", när det ger så pass goda resultat.

Knute sa...

Lars Vilks muhammedhund har hjälpt att slå hål på svenskarnas självcensur. Däremot saknas en Naser Khader här. De moderata muslimerna har inte vågat att höja rösten.

"Naser Khader är undantaget som bekräftar regeln att muslimer kommer hit för att fortsätta ett muslimskt liv under bättre betingelser."

Naser Khader är född i Syrien och medlem av Folketinget för Det Konservative Folkeparti.

http://kimpo.wordpress.com/2011/06/08/kristne-khader/

Knute sa...

Copenhell er en københavnsk Heavy Metal-festival, som forløber over den igangværende weekend. Lad os se nærmere på to af Copenhells mest Kristendoms-kritiske navne.

Deicide er Fredagens hovednavn på Hades-scenen. De har bl.a. stillet dette retoriske spørgsmål til Jesus; ...what have you done? Nothing but hang on a cross…

Blandt Deicides mere kontroversielle kompositioner kan nævnes Kill The Christian – Kill the Christian, Kill the Christian… dead! – og Fuck Your God.

Konklusion:

Så længe at et band som Deicide er hovednavn på en festival med 8.000 gæster, værter fra Danmarks Radio og positiv foromtale fra Politiken, så er der ingen troværdighed i påstanden om at Islam udsættes for negativ særbehandling i Danmark.

http://bohemianrhapsody.dk/2011/06/17/your-honor-at-this-time-i-would-like-to-submit-copenhell-into-evidence%E2%80%A6/

Knute sa...

Förr i tiden blev alla invandrare från det gamla Sovjetblocket grundligt undersökta innan de släpptes in i Väst - både små och stora fiskar. De var nästan allesamman dissidenter som hade förlorat tron på de kommunistiska regimerna. Varför händer det inte med de människor som kommer från muslimska länder? Det borde bara vara avhoppare från islam som släpps in.

http://universalgeni.wordpress.com/2011/07/14/hizb-ut-tahrir-vokser-stadig/

Knute sa...

Soldat chikaneres i ghetto: “Måske har nogen fundet ud af, at jeg har kæmpet i Afghanistan?”

Man kalder det multikultur, men det ligner til forveksling etnisk udrensning.

http://www.uriasposten.net/archives/26872

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.