12 maj 2011

Sverige: en multikulturell Titanic

Den norske författaren Ole Jørgen Anfindsen har skrivit en bok om hur politisk korrekthet förstör samhället. Intervjuad i Brussels Journal skräder han inte precis orden när han jämför de nordiska länderna:

"Sverige är nu i ett förskräckligt skick, och landet kan knappast anses vara en riktig demokrati längre. PK-censuren är formidabel, och det finns en utbredd förföljelse, ibland våldsam, av motståndare. Medan fientliga grupper av invandrare förvandlar allt fler förorter till no-go zoner är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land. Situationen i Sverige är en skam inte bara för dem själva och Skandinavien, utan för hela västvärlden."

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron. Men här i PK-Sverige heter det förstås att de sviker utopin om ett gränslöst Europa. En utopi som i praktiken innebär gränslös kriminalitet. Gör en resa med buss och tåg genom vårt land och på varenda hållplats kommer du att få se folk från all världens hörn som stiger av och på. Här bor afrikaner, där bor araber, det är Migrationsverket som placerat ut dem i snart sagt varje samhälle, stort som litet.

Lika sanslöst politiskt korrekt som det svenska mediedrevet är USA:s president: "Kanske de behöver en vallgrav, kanske de vill ha krokodiler i den," raljerar Obama om Republikanernas krav på strängare gränsbevakning mot Mexiko. Men det är helt tydligt att de som inte respekterar USAs lagar när det gäller att ta sig in i landet, inte heller bryr sig om lagarna när de väl är där...

13 Kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges största problem är att media, politiker och övriga PK-arslen fortfarande inbillar sig att de är världsbäst på allt. Att de är världsbäst i dumhet, är inget de någonsin kommer att begripa innan det är försent....Blodsven

Knute sa...

Stor förvåning: massinvandringen har gjort Storbritanniens fattiga ännu fattigare.

Competition for unskilled jobs means many give up and turn to benefits

Poverty in working-age adults reaches highest level in 50 years

http://universalgeni.wordpress.com/2011/05/13/england-fattigdom-skyldes-indvandring/

Ingvar sa...

Jaha, och boven i det hela var och är ingen annan än statsminister Olof Palme, som ville ha det så 1975, som vi har det idag.
Jag kommer mycket väl ihåg hur våran statsminister Tage Erlander då skarpen varnade, just för denna islamiska invassionen. ty då skapas det en mycket stor katastrof, som inte kan sluta på annat vis än i ett religionskrig, inom Sveriges gränser och, som blir mycket svår att reda ut.
Ty vår kristna kultur och den islamiska äro helt oförenliga. Men både politiker och journalister, vill inte komma ihåg denna skarpa "varning", som Sveriges statsminister framförde för drygt 42 år sedan. Eller hur???

Magnus A sa...

Ingvar. Kan du ge exakt referens till uttalandet av Erlander, så att man kan kontrollera det? Frågar eftersom jag inte tror på något som skrivs på nätet av den självklara anledningen att det kan vara vandringssägen (även medias uppgifter kan vara felaktiga, men journalister har lite yrkesstolthet i källhantering; bloggars anonyma kommentatorer för lite oftare vidare rykten).

Ingvar sa...

Till Magnus.
Jag var inte så särskillt insatt i politik på den tiden. Men jag minns att jag var hemma i Sverige då. (OBS det var några månader innan Tage lämnade över sitt ledarskap, till Olof Palme 1969)
TV:n stod på, och inne i TV-studion, satt Tage Erlander. Så var det en reporter, som ansåg att Sverige kunde ta in mera arbetskraft, från södra Europa. Det gällde då Italien och Ungern, Tage såg ut, som han satt och sov, men han godkände det reporterns idéer.
Men då repotern fortsatte med . "Att så har vi Libanon". Och länderna där om kring?
Då flög Tage upp, som om han var skjuten ur en kanon ur soffan. Och fram till repotrern "Oh Nej nej för tusan". Skrek han i örat på reportern.
Ta inte in något folk från dessa länder. Ty då skapas det en katastrof här i uppe i Sverige, som blir mycket svår att reda ut. Vi svenskar har haft en "Kristen kultur här uppe i Norden, i drygt tusen år, och vi är ganska så homogena ännu. Folk från dessa länder, skulle då bilda en stor katastrof.
Detta var den enda gånge, som jag såg att det fanns fart i Tage Erlander.
Året var 1969, och innan han lämnade över sitt ämbete till den ganska så sluge Olof Palme, som 1975 föreslog att Sverige, skall bliva ett mångkulturellt land. Eller hur???
Tänk så bra det skulle vara, om det programmet, kunde spelas upp TV igen fast det är 42 år sedan.
Vänliga hälsningar. Ingvar.

Knute sa...

Inrikesminister Erik Ullenhag har skrivit en artikel i Svenska Dagbladet tillsammans med Helena Benaouda.

"Samma Benaouda som i SVT-debatt förnekad någon som helst kännedom om islamisk extremism i Sverige, trots att Benaoudas dotters pojkvän tagits av polisen inte mindre än tre gånger för olika förberedelser angående terrorism. Sista gången Benaoudas dotters pojkvän togs av polisen var det i Danmark där han enligt åklagaren förberedde ett attentat mot Jyllandsposten. Benaouda får Baghdad-Bob att framstå som trovärdig."

http://stenkvist.wordpress.com/2011/05/15/att-satta-bocken-som-tradgardsmastare/

Knute sa...

Der skulle gå år inden det stod klart for de fleste europæiske toppolitikere og befolkningerne i Frankrig, England o.a. at deres leflen for Hitler ikke bar frugt. Modstræbende erkendte man at krigen var uundgåelig. Kan ikke sammenlignes? Nej, måske ikke. Dette her er nemlig værre.

kommentar av EH
http://snaphanen.dk/2011/05/18/17-maj-friheden-er-udelelig/

Knute sa...

Det är inte i mitt land folk skjuts på gatan

Den svenska näringsministern Maud Olofsson kritiserar den danska regeringen och anklagar den för att ge efter för främlingsfientliga krafter i och med den nya gränskontrollen.

- Det är inte i mitt land människor blir skjutna på gatan i Malmö eller det smäller bomber i Stockholm, svarar Danmarks integrationsminister Søren Pind.

http://www.document.no/2011/05/det-er-ikke-i-mitt-land-folk-skytes-pa-gaten/

Knute sa...

Besserwissrar och halalgrisar

Mona Muslim blev utmanövrerad av Håkan Jugholt. Men förtvivla inte, nyvalde språkröret Gustav Fridolin satt år 2004 i israeliskt fängelse för att ha slagits med israelisk polis. Så det är bara att hålla på Miljöpartiet i stället, nu när de har fått en halalgris i säcken...

Knute sa...

Den viktigaste frågan för de styrande eliterna
"Tittade på en intervju med Schlingmann och jag blev rädd. Inte för att han är korkad eller så, men för att han inte har någon kontakt med verkligheten." Per Schlingmann är den i regeringen som ansvarar för "kommunikation", det vill säga propaganda. Medan fientliga grupper av invandrare förvandlar allt fler förorter till no-go zoner är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land.

gäster sa...

Hver fjerde unge svenske synes det ville være fint om Sverige var udemokratisk. De ser gjerne at en sterk diktatorisk leder styrer landet. Dette fremgår av den siste World Values Survey undersøkelsen i Sverige.

Kan det tenkes at i hvert fall noen av de unge svenskene som ikke synes demokrati er så viktig har forstått noe som svært få later til å forstå, nemlig at demokratiet også bærer kimen til sin egen ødeleggelse, med demokratiske midler. Det var ikke et spesielt demokratisk Europa som med suksess forsvarte seg mot dødskulten fra Arabia i over 1000 år. Men det var et demokratisk Europa som kollapset og kapitulerte for den samme dødskulten på noen få tiår i vår egen tid. I møtet med den ultimate djevelskap er demokratiet komplett hjelpeløst, forsvarsløst, impotent og ubrukelig. Det er en sikker vei til undergangen og utslettelse for de folk som ikke forstår at det i visse situasjoner på settes til side for ikke å gå ugjenkallelig tapt for alltid.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/06/en-god-eller-darlig-nyhet.html

Knute sa...

Opinionsbildare pratar mindre om hedersvåld sedan SD kom in i riksdagen. Fixeringen vid partiet leder fel.

Enligt Sara Mohammad, ordförande för Riksföreningen "Glöm aldrig Pela och Fadime", kan SD:s intåg till och med ha skrämt debattörer och beslutsfattare att engagera sig mot hedersvåld. Som exempel ger hon fallet med Jian, en ung kvinna som mördades i höstas, men inte gavs särskilt stor uppmärksamhet.

http://www.expressen.se/ledare/1.2480505/sakine-madon-tvangsgifte-ar-ett-gift

Knute sa...

Medlemmar i församlingen på väg till eller från synagogan vid Betaniaplan i Malmö utsätts för glåpord, kränkande omdömen och gester från förbipasserande och personer som åker förbi i bil.

http://blogg.svansbo.se/2011/10/30/fortsatt-antisemitism-i-malmo/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.