05 maj 2011

Fel fråga

Det är mycket prat om Pakistan just nu och man frågar sig, "Hur kunde bin Laden leva där under så lång tid utan att pakistanierna visste det?"

Den fråga man borde ställa sig är : "Vad hade vi väntat oss?"

Deras sociala struktur står på "klan-stadiet". Landet domineras av islam och deras konflikter blir lösta genom familjefighter och stam-krig. Deras attityd, vad gäller privat ägande och egendom, styrs av den starkes lag.

Pakistanier i allmänhet ser inte Amerika eller Västvärlden som en förebild och något att efterlikna, utan någonting ondskefullt som man ska hata, slåss emot och förstöra.

Pakistan är ett relativt primitivt agrarsamhälle som sakta håller på att mekaniseras tack vare att man skickar arbetare till mer avancerade samhällen för utbildning. Men landet kommer inte att avancera ekonomiskt förrän medborgarna växer upp, moraliskt och filosofiskt.
För att göra det måste de emellertid avskaffa islam.

Islam är ett speciellt problem just därför att den hävdar gudomlig auktoritet i sina uttalanden och gudomlig sanktion för sitt barbari. En relativt liten militant fraktion av muslimer kan skrämma resten av en islamisk nation till skräckslagen, tyst underkastelse. Religiösa ledare och staten samarbetar om makten och är mer än villiga att använda våld och terror för att upprätthålla Allahs vilja. Det är också enkelt att fylla på de militanta styrkorna från andra länder, eftersom islam är den starkaste av alla de kulturella banden.

Kort sagt, det finns inget hopp om att "amerikanisera" en nation som domineras av islam.
Man kan inte "lyfta" dem; de måste lära sig själv.

14 Kommentarer:

Knute sa...

Habeas corpus? Hussein Obama är trädgårdsmästare i konspirationsteoriernas trädgård.

"Osama bin Laden var ikke til stede ved 1.maj-festlighederne i Pakistan da Navy SEAL Team 6 arriverede for at hilse på ham. Han døde nemlig under et bombardement i Tora-Bora bjergene for 8 år siden og er nu aldeles fortæret af orme, snegle og kakerlakker. Pist væk. Det vidste sælerne ikke, så mens de ledte efter husherren – som ikke var hjemme – omkom nogle af husets hellige krigere desværre. Men for at det hele ikke skulle være forgæves tog man et kadaver med, udnævnte det til at være over-muslimen himself og smed det i havet."

http://hodja.wordpress.com/2011/05/05/habeas-corpus/

Anonym sa...

Enligt "World Almanac 2011" är Pakistans per-capita-BNP $2.500. (Den ökade då med 4,2% per år.) Indiens per-capita-BNP är $3.100, eller 29% högre. (Den ökade med 7,4% per år.)
- Går man tillbaka till "World Almanac 1995" var Pakistans per-capita-BNP $410. Indiens var $270 per person.
- Det var omkring 1994-95 som Indien gav upp sina socialistiska ideal, och började satsa på företagsamheten. / Steve

Knute sa...

270.000.000 döda i jihads, Allahs och Muhammeds namn.

Och så talar man om islamofobi !

http://www.politicalislam.com/tears/pages/tears-of-jihad/

http://hodja.wordpress.com/2011/04/30/islam-en-mordermaskine/

Hjalbert sa...

Varanens ord: Muslimernas öde och straff

Ur Ellen Vuf’s Varan-översättning:

35.7 Muslimerna har ett hårt straff att vänta.

40.70-72 De som kallar Varanen för lögn, de skall få se: när släpas bort i bojor med kedjor runt halsen för att doppas i kokande vatten och sedan användas som bränsle i elden!

http://siaddk.wordpress.com/2011/03/04/varanens-ord-muslimernes-skaebne-og-straf/

flumnisse sa...

det är långt kvar innan muslimerna är såpass upplysta att dom börjar protestera emot islam som styre.. kan man tänka som så att alla muslimer i västvärlden som propagerar och sprider islam som ej tar avstånd från denna ideologi således ej upplysta är en del i maskineriet som vill omstörta demokratin ??

Ann-Marie sa...

Flumnisse: det kommer ALDRIG att ske! Dom skulle hellre ta på sig "västen" än protestera mot sin religion.

Antikrist sa...

"Islam är ett speciellt problem just därför att den hävdar gudomlig auktoritet i sina uttalanden och gudomlig sanktion för sitt barbari."

Intressant uttalande. Jag vill minnas att jag hört demokratiska länder uttrycka idioti som"in God we trust" och "god bless America" åtskilliga gånger denna vecka. Det står ju till och med på dollarsedeln "In God we trust" .. Så, uppenbarligen är det inte bara islam som måste bort. Kristendomen borde även den brännas på bål snarast.

Knute sa...

Antikrist, vad är poängen med din signatur? Att du gillar Muhammed, den falske profet som Jesus varnade för? Eller att deras gudar är likadana? Men den kristne guden är snäll och den muslimske stygg.

Hasse sa...

"För att göra det måste de emellertid avskaffa islam."

Har något islamiskt samhälle någonsin avskaffat islam på eget initiativ? Jag känner inte till något.

Däremot har islam förlorat sitt grepp om landområden och samhällen i strid. T ex Spanien, Portugal, Malta, Sicilien, Israel och stora delar av östeuropa. Islam erövrade med svärdet och icke-muslimer försvarade sig och återerövrade med svärdet. Inte pennan.

Det finns ingenting som talar för att muslimer kommer att klara av en avislamisering på egen hand. Det är som att låta en alkoholist bli nykter utan hjälp från utomstående. Eller rentav utomstående som envist hävdar att det är minst lika bra att vara alkoholist som nykterist, den som påstår något annat bara är alkofob....

Knute sa...

En man i rullstolsbil hade satt upp plakat och flaggor på sin bil, för att fira Osama bin Ladens död medan han körde runt på torget i Drammen i Norge.

"Dette falt ikke i god jord hos en eller flere unge menn av utenlandsk opprinnelse, som reagerte med sinne på feiringen.

Ifølge et øyenvitne skal en av de aggressive mennene ha gått fysisk løs på rullestolbilen."

http://www.uriasposten.net/archives/25050

Antikrist sa...

Knute, "Men den kristne guden är snäll och den muslimske stygg."

Den kristne guden är bara snäll mot de som tar Jesus till sitt hjärta och underkastar sig den gudomliga ordningen. alla andra skickas till helvetet för eviga plågor. Det är inte snällhet, det är hyckleri.

Knute sa...

Även de som bryter mot kärleksbudet har en plats i himmelriket. Läs Bergspredikan.

Knute sa...

On Bin Laden, Muslim Brotherhood Makes Different Statements in English and in Arabic

In Arabic, they honor bin Laden as a “sheikh” and call for terrorism against American forces in Muslim lands.

http://infidelsarecool.com/2011/05/hamas-issues-double-speak-statement-on-bin-laden/

Hjalbert sa...

Når taliban er i stand til å trenge inn på en militær flyplass i en av landets største byer og ødelegge en Orion, hva er det da som hindrer dem i å trenge inn i andre anlegg tilhørende Pakistans militærmakt, inklusive de hvor atomvåpen oppbevares, og skaffe seg tilgang til kjernefysiske våpen?

Egentlig er det ganske uhørt at det såkalte internasjonale samfunn tillater Pakistan å eksistere, i stedet for å lage en parkeringsplass, gjerne en radioaktiv sådan, av hele faenskapet. Praktisk talt all internasjonal muslimsk terror har på en eller annen måte sine røtter i Pakistan og verdens mest ettersøkte terrorist kunne leve trygt i skjul bare noen steinkast fra landets såkalte miltærakademi.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/05/delete-country.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.