22 maj 2011

Kroppsspråk

Denna bild, som jag tagit från American Thinker visar Obama och Netanyahu i unga år. Säger en hel del, eller hur?

Den andra är från presskonferensen som dessa två höll för ett par dagar sedan. Kroppsspråk är fascinerande men vi är sällan medvetna om hur mycket det egentligen avslöjar.
Det sägs att inte mindre än 50 procent av en persons karaktär och trovärdighet avslöjas genom kroppsspråket och inte genom verbal kommunikation.

Under Netanyahus hela tal, där han lägger ut reglerna för hur verkligheten är, sitter Obama med hakan i handen och man behöver inte vara expert på kroppsspråk för att se att det uttrycker att han är kritisk, cynisk och negativ till den andra personen.

Varje realistisk person med lite historisk insikt måste fatta att man inte ger tillbaka till fienden, det land som vunnits i krig. Bara dumbommar begår sådana misstag.

Obama måste verkligen hata Israel

Nu ska han resa till London för att försöka övertala Cameron att tvinga fram förhandlingar som kräver att Israel går tillbaka till 1967 års gränser. Det förslag som Nethanyahu förkastat som orealistiskt och omöjligt att försvara.
Obama har redan försäkrat sig om stöd från FN, EU och Ryssland.

Harpers administration i Kanada vägrar att gå med på Obamas krav som en startpunkt för diskussionen om fred i Mellanöstern.
Man hävdar att grunden för förhandlingarna måste vara ömsesidig.

35 Kommentarer:

Anonym sa...

Du skulle inte framstå som en komplett inskränkt lantis om du sa något positivt om Obama någon gång. Ingen går på att du är objektiv om du bara hittar negativt om Obama. Du framstår tvärtom som desperat när du tom börjar analysera hans kroppsställningar.
Väx upp!

/Danne

Berit sa...

Lille Danne-pojken, varför skulle jag ljuga och skriva något positivt om Obama?
Han är det värsta som hänt USA, tom. värre än 9/11.

Är du dessutom så naiv och inskränkt att du inbillar dig att bloggar är objektiva?

Anonym sa...

Till Danne

Problemet med Obama är att han är en bedragare, vilket väldigt många människor redan nu insett. Dock inte alla. Men fler kommer att följa. Det är naturligt i sådan fall att man inriktar sig på bedrägeriet och inte på bedragarens eventuella fina karaktärsegenskaper (vilka de nu skulle vara). Särskilt på grund av de katastrofala effekter som bedrägeriet kommer att få. Du verkar inte vara någon större psykolog, Danne.

SB

Anonym sa...

Problemet för oss svenskar är att pressen är okunniga Obama-beundrare. Man klarar inte av att ge en redogörelse för tillståndet (och åsikterna) i USA.
- Titta t.ex. på diagrammet över skuldsättningen, tidigare år -- och under Obama. Det här nämns inte i Sverige. Demokraterna har inga planer på att minska skulderna det här decenniet; man har inte ens gjort upp en budget!
- Eller titta på Misery Index--Unemployment. Man har 9% arbetslöshet i USA nu! Nio procent.
- Svenska tidningsläsare vet väl absolut ingenting om detta? Lantisar, sörru. / Steve

Ann-Marie sa...

Danne; det finns inget positivt att säga om Obama. Eller vet du något som vi andra inte vet?! Jag är nyfiken....

Knute sa...

Stars, Stripes & Sharia

Det er nå gjennomført en undersøkelse i USA angående hvor ofte sharia på en eller annen måte bringes inn i saker som føres ved amerikanske domstoler. Resultatet tyder på at sharia er på full fart på vei inn i det amerikanske (u)rettsystemet.

At dette også er kommet såpass langt i USA er imidlertid kanskje noe overraskende. Det illustrerer imidlertid til fulle at det forbud mot sharia som Oklahoma ville innføre, men som ble stoppet av et islamofilt sotrør, var verken unødvendig eller for tidlig.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/05/stars-stripes-sharia.html

Knute sa...

Esperanza y Cambio (Hopp och Förändring)

Spaniens förlorande socialistiske premiärminister använde sig av Obamas falska floskler...

Zapateros problem är en försmak på det öde som väntar en vänsterpolitiker som lovar att sänka oceanerna, och öka priset på bensin.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/05/hab-og-forandring-i-spanien.html

http://pajamasmedia.com/richardfernandez/2011/05/20/esperanza-y-cambio/

Ann-Marie sa...

Steve; och det är den officiella siffran, den verkliga arbetslöshetssiffran lär vara minst det dubbla eftersom folk som utförsäkrats från A-kassan inte räknas längre, likadant dom (som har åldern inne) som tar ut sin pension i förskott för att dom inte har något annat val, folk som studerar för att ha något att göra etc. etc.

Roland Pettersson sa...

Varför vill inte Obama att ryssarna skall lämna tillbaka Karelen till finnarna? Eller att kineserna skall lämna tillbaka Tibet till tibetanerna?
Dessa tillbakalämnanden är mycket mer motiverade än att stödja arabernas expansion.

Vivian sa...

Canadas PM Stephen Harper är den mest rakryggade och hederliga statsminister jag vet.


http://www.youtube.com/watch?v=ljA3xVLP-n0&feature=related

Anonym sa...

Ann-Marie: Den "vanliga" officiella arbetslöshets-siffran för USA kallas U3, "Total unemployment". Den var 9,0% nu i april.
- Men det finns också -- som du nämner -- U6, en annan officiell siffra, där man lägger till "personer marginellt anknutna till arbetskraften". Därmed menas de som nu varken arbetar eller söker arbete, men som säger att de vill och kan arbeta, men menar att det inte lönar sig; det finns i praktiken inget arbete för dem. Den redovisade siffran var 15,9% i april. Mer hos Wikipedia.
- Månadssiffror för U6 2000-2011 finns här; de i särklass högsta talen är under Obamas tid. (Högsta är 17,4% oktober 2009.) / Steve

Anonym sa...

"Portal Seven" har siffror för arbetslöshet U6 ända från 1994, ser jag nu. Obama-åren, fr.o.m. 2009, är fortfarande rekordhöga. / Steve

Knute sa...

CIA snodde åt sig en lista över östtyska Stasis svenska agenter och 900 namn överlämnades till den svenska regeringen - varför offentliggörs inte listan?

Vi bör inte vara överdrivet misstänksamma mot CIA - den gången spionerade de på kommunister och numera på islamister, och med tanke på att dessa två grupper demonstrerar hand i hand för sharialagar och moskébyggen, så behövs någon som kollar dem. Men ett stort problem är att CIA:s högste chef heter Barack Hussein Obama, en man med muslimsk barndomstid och kommunistisk ungdomstid.

Knute sa...

Ordet "tack" verkar vara okänt bland muslimer – men man kan ju uttrycka sig utan ord:

An Arab woman from Gaza was hospitalized in Soroka Hospital in Beersheva (Israel), after her family burned her. Usually, such atrocities happen among Arab families when the women are suspected of having an affair. We supplied all the needed homografts for her treatment. She was successfully treated by my friend and colleague, Prof. Lior Rosenberg and discharged to return to Gaza. She was invited for regular follow-up visits to the outpatient clinic in Beersheva.

One day she was caught at a border crossing wearing a suicide belt. She meant to explode herself in the outpatient clinic of the hospital where they saved her life. It seems that her family promised her that if she did that, they would forgive her. This is only one example of the war between Jews and Muslims in the Land of Israel. It is not a territorial conflict. This is a civilizational conflict, or rather a war between civilization & barbarism. – Bibi (Netanyahu) gets it, Obama does not.

http://hodja.wordpress.com/2011/05/23/tak-pa-arabisk/

(Tack till Skjoldungen på Hodjas Blog)

Knute sa...

På tal om sjukvård rekommenderas de som bojkottar Israel att ha ett kort i plånboken med texten att de inte vill behandlas med något av alla de tekniska hjälpmedel som har utvecklats i Israel.

http://semit.wordpress.com/2011/05/23/8567/

Ann-Marie sa...

Steve: det finns massor av folk som INTE tillhör kategorin: "de som nu varken arbetar eller söker arbete, men som säger att de vill och kan arbeta, men menar att det inte lönar sig" Det finns många, många som VILL och KAN men när man uppnår en viss ålder är man mer eller mindre en pariah.... Och dom får hanka sig fram på tillfälliga jobb då och då. Det är säkert likadant i Sverige och annorstädes. Men jag räknar det som arbetslös, för har man inte en STADIGVARANDE inkomst dvs fast anställning, är man mer eller mindre arbetslös och bör räknas in bland dom bedrövliga siffrorna...

Knute sa...

I Norge är antisemitismen salongsfähig. Rubrik i Aftenposten: Rika judar hotar Obama.

http://tundratabloids.com/2011/05/jpost-picture-found-of-norwegian-headline-rich-jews-threaten-obama.html

Knute sa...

The speech by President Obama on the Middle East has one bottom line: Preparing the American public and the Arab world for a forthcoming partnership with the Muslim Brotherhood in the region, from Egypt, to Tunisia, Libya, Yemen, Jordan and Syria. The President announced that forces who do not believe in representative democracy who will form governments will receive U.S. aid. This is the new direction in U.S. Foreign Policy.

http://universalgeni.wordpress.com/2011/05/24/video-walid-phares-om-praesident-obamas-tale/

Anonym sa...

Politiskt, Obama -- Netanuahu 1 -- 4.
- Torsdag: Obama talar om Israel och arabvärlden. Anti-israeliskt. 1 -- 0
- Fredag: Netanyahu i Washington, gemensam presskonferens, seger för Netanyahu. 1 -- 1
- Söndag: Obama talar till pro-israeliska AIPAC. Försöker ta tillbaka, sudda ut. 1 -- 2
- Måndag: Senator Harry Reid (dem) och talman John Boehner (rep) är mycket pro-israeliska talare inför AIPAC. 1 -- 3.
- Tisdag: Netanyahu inför kongressen. "Det var ett starkt tal, och kongressen tog varmt, för att inte säga överväldigande, emot Netanyahu, med 30 stående ovationer." 1 -- 4
(National Review, The Corner) / Steve

Anonym sa...

Kanske på fel ställe men vad hände med Obama´s födelse attest? Om den nu var fejk så bör det ju blivit något efterspel annars antar man ju att den var ok..???

David

Anonym sa...

World Net Daily, WND, var väl de som började ifrågasätta om Obama var en "natural born citizen". En aktuell översikt hittar man här. / Steve

Anonym sa...

Obama är i England just nu. Och besökte Westminster Abbey, tillsammans med Michelle. Och skrev i gästboken idag. Daterat 24 maj 2008. Tänk, bara tänk, om det hade varit Sarah Palin, eller någon annan framstående republikan som gjort så… -- Yahoo/AP rapporterade. / Steve

Berit sa...

David, det är så mycket annat allvarligt som händer. Lånetaket, ekonomin, arbetslösheten, den stora skulden, Dimokraterna som vägrar komma med ett budgetförslag...
Även om det går att bevisa att födelseattesten är förfalskad kommer det att ta så lång tid i domstolar att det är snabbare och enklare att se till att Obama inte blir omvald.

Berit sa...

Steve, hörde just på nyheterna att det var Mr. O himself som skrev i gästboken och förmodligen drömmer sig tillbaka till 2008.

Anonym sa...

Netanyahu talade alltså inför en samlad kongress. Texten finns här. Bl.a.: "Av de 300 miljonerna araber i Mellersta Östern och Nordafrika är det bara Israels arabiska medborgare som har verkliga demokratiska rättigheter. Dröj en sekund, och tänk på detta. Av dessa 300 miljoner araber är det mindre än en halv procent som verkligen är fria -- och de är alla medborgare i Israel. Detta förbluffande faktum visar en grundläggande sanning: Israel är inte det som är fel i Mellersta Östern. Israel är det som är rätt i Mellersta Östern."
- Talet finns också på Youtube (46:37). / Steve

Berit sa...

Steve, detta är kul! Just som du skickade denna kommentar var jag i färd med att lägga ut just detta i en ny posting

Anonym sa...

Hört om detta? -- President Obama och orkestern i Buckingham Palace var lite "out of synch" i går, rapporterar ABC News. När presidenten talade till drottningen, missförstod orkestern en paus, och vad man trodde var presidentens maning att spela God Save The Queen. Så det gjorde man. Medan presidenten talade. Sedan lyfte han sitt glas mot drottningen för en skål. Hon log osäkert, men besvarade den inte.
- När nationalsången var över, lyfte alla sina glas. Kind of weird. Se själv på nät-TV. / Steve

Berit sa...

Steve, obama-supporters i alla 57 staterna tycker att det var en aning pinsamt att han inte visst att man är tyst under God save the Queen.

Knute sa...

Vad gäller kroppsspråk är Obamas modell Mussolini, grundaren av "det nya romerska imperiet". Samma komiska högfärdiga självdyrkande poserande.

http://www.amnation.com/vfr/archives/019469.html

Knute sa...

Kanada: Israels sista vän?

"Også på et annet punkt skilte Canada til en viss grad lag med andre vestlige medlemmer av G8. Mens Obama, Cameron og Sarkotzy alle hyllet den såkalte ”arabiske våren” (les: de islamske revolusjonene) og lovet støtte i størrelsesorden et tosifret milliardbeløp (i dollar) inntok Harper en langt mer reservert holdning til dette og lovet ingen ekstra jitzya til de nye islamske regimene."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/05/canada-israels-siste-venn.html

Knute sa...

Obamas blick är så kall och elak att man blir rädd. Av en statsman förväntar man sig behärskning. Men Netanyahu gav igen när de skakade hand, det var ett fast handslag som säkert gjorde ont.

Knute sa...

Obama har aldrig har uppfattat sig som neger i den betydelsen det gamla uppslagsverket Nordisk Familjebok gav ordet. Inte heller i den gängse neutrala betydelsen har Obama uppfattat sig som svart, vilket hans svarta väljare felaktigt antog. De är slavättlingar medan Obamas bakgrund är muslimska Indonesien där han växte upp, och hans kommunistkompisar i Chicago, det är vad som varit avgörande för hans personlighet och politik.

Knute sa...

Stormade Israels ambassad

Aktivister bröt sig in i Israels ambassad i Kairo, tömde dokument ut från fönstren, och intog ambassaden på ett sätt som kan påminna om stormningen av den amerikanska ambassaden i Teheran.

http://www.document.no/2011/09/stormet-israels-ambassade/

Mr Speck sa...

Keep it Knute och såga alla kulturmarxister inklusive Obongo :-)

Knute sa...

Sarkozy och Obama pratade efter en konferens. Ingen av dem visste att samtalet bandades.

Sarkozy: Jag tål inte Netanyahu, han är en lögnare.

Obama: Du kanske inte tål dem, jag har att göra med judar varje dag.

Obama har samma ideologi när det gäller Israel som svenska politiker.

Ilmar Reepalu (s)har på egen hand nästan helt lyckats driva ut judarna från Malmö med hjälp av sina muslimska gatuterrorjugend och SSU. Under Alliansregeringen ger SIDA bidrag till hatartiklar. 700.000 kronor gavs till en extremistgrupp i utbyte mot en antijudisk propagandaskrift.

http://twoinvandrare.blogspot.com/2011/11/obama-gillar-inte-de-forbannade-judarna.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.