19 maj 2011

Multikultur i Norge

Norska blondiner färgar håret mörkt för att undvika trakasserier från invandrare:8 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det är ju i stort sett samma sak i vartenda land i Europa. Vissa är kanske inte lika illa som andra, men i huvudsak är det mest bara jämmer och elände med dessa "berikare" som släpps in och tillåts härja som dom vill. Jag tror att många håller med mig när jag säger att man kan inte blanda barbarer med civiliserat folk...

Knute sa...

Galenskapen pågår under öronbedövande offentlig tystnad

"Norges, i særdeleshet Oslos, befolkning skiftes ut i stor hastighet til det som må kalles en øredøvende offentlig taushet.

Omlag halvparten av innvandringen består av personer hvis velferdsavhengighet og lave yrkesdeltagelse er en formidabel trussel mot den offentlige økonomien, og hvis tribale kulturbakgrunn virker tillitsnedbrytende og svekker landets sammenhengskraft."

http://www.document.no/2011/04/hvor-lenge-skal-galskapen-paga/

Dara Mardan sa...

Jag är en av dessa kulturberikare, och som en av dessa kulturberikare som också är barabar har jag räddat livet på många etniska svenskar. Jag räddar liv dagligen. Och jag betalar mer skatt än 99.9999% av alla arbetare i Sverige. Så kalla mig barbar, eller vad du nu vill. Den dagen du, eller någon som är dig kär spräcker skallbenet för att han eller hon glömde hjälmen så kan det vara jag som plockar bort benbitar från deras hjärna.

Berit sa...

Skönt att höra Dara,precis så skulle det vara. Tyvärr är nog du undantaget som bekräftar regeln. Eller är du av annan åsikt?

Ann-Marie sa...

Dara, jättebra! Jag blir så glad när jag läser sådant. Synd bara att du tog åt dig av vad jag skrev. Om du har läst vad som skrivs här, så syftar vi verkligen till barbarerna, inte folk som gör rätt för sig, lär sig språket, tar seden dit dom kommer, m.a.o. vanliga, normala invandrare. Jag är själv invandrare (flera gånger om) så jag vet vad jag talar om!

Hjalbert sa...

Indvandringen medfører at IQ-gennemsnittet i Danmark falder med yderligere 5-7 point i dette århundrede

Klinisk psykolog Donald Templer udgav i foråret 2010 i tidsskriftet Mankind Quarterly nr. 3 analyseartikel om muslimernes intelligens.

Artiklens forfatter beretter at IQ-gennemsnittet i de arabiske lande er 84.

I en række afrikanske lande, der også er domineret eller behersket af muslimer er IQ-gennemsnittet endnu lavere. Dette trækker selvfølgelig gennemsnittet ned for muslimer i forhold til 84.

http://danmark.wordpress.com/2011/05/23/indvandringen-medf%C3%B8rer-at-iq-gennemsnittet-i-danmark-falder-med-yderligere-5-7-point-i-dette-arhundrede/

Knute sa...

Hela kapitalet från den norska oljan är på väg att försvinna som följd av det låga deltagandet i yrkeslivet bland de så kallade icke-västliga invandrarna.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/05/er-blarussen-og-halal-hyre-pa.html

Knute sa...

Så här rättframt som på videon kunde det låta från Fremskrittspartiet, men efter Breivik har norska politiker slutat tala klarspråk.

Fremskrittspartiet tar nu avstånd från Sverigedemokraterna i ett försök att vara salongsfähiga. SD suckar, "Även du min Brutus".

Men Breiviks världsbild finns INTE ALLS bland sverigedemokrater och andra islamkritiker.

http://missionxp.webblogg.se/2012/june/fjordman-breiviks-varldsbild-finns-ej-bland-islamkritiker.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.