26 maj 2011

Obamas Royal Flush


Hur många gånger har Obama gjort bort sig i Storbritannien?
Låt oss räkna ...

1. Omedelbart efter sitt tillträde som president skickade han tillbaka en byst föreställande Winston Churchill .

2. Han gav Storbritanniens premiärminister Gordon Brown, (som är så gott som blind) en uppsättning billiga dvd-skivor med amerikanska filmer (som dessutom inte går att spela på det europeiska dvd-systemet)

3. Några veckor senare, bröt Michelle Obama århundraden av internationella regler genom att krama drottningen.

4. Sedan gav Obama drottning Elizabeth en iPod, fylld med sina egna tal.

Och som nummer 5 gör han en "Royal Flush" när han skålar med drottningen.
Video här

26 Kommentarer:

Svensson sa...

obama är historia, Usa behöver en ny ledare.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Anonym sa...

Du har inte lite Obama-panik du.
Ett tips, det heter nummer 5, inte numer 5.

/Danne

Berit sa...

Tack för tipset Danne och ska vi fortsätta att vara uppriktiga har du inget sinne för humor.

Peter sa...

Ha ha, vilket skämt han är, men i svensk press går det förstås inte att komma med kritik för då står rasistkorten som spön i backen.

Det enda positiva är att Brown åtminstone bör kunna lyssna på DVD-skivorna på en dator; där brukar det inte vara några problem.

Berit sa...

Redan från den dag Obama tillkännagav att han aspirerade på presidentposten blev vi som kritiserade honom anklagade för rasism. Men den mannen har kvaliteter, värderingar och övertygelser lång bortom sin härstamning. Alla lika omöjliga att uppskatta och alla helt oamerikanska och säger man något annat är man enligt min mening rasistiskt .

Anonym sa...

Det finns en sak som var bra med valet av Barack Obama som President. Det visade väldigt tydligt inför hela världen att USA inte är ett rasistiskt land och att vem som helst oavsett bakgrund har formella och reella möjligheter att bli president såvida man uppfyller konstitutionens krav (fast det gör inte Obama egentligen). Men för övrigt är han naturligtvis en katastrof för landet. Tyvärr kommer han att spela ut ras-kortet också vid nästa val. Man kan hoppas att han kunde få lite utmaning av någon svart republikan, t.ex. Allen West eller Condolizza Rice, båda två mycket skarpa.

/SB

Anonym sa...

"fylld med SINA egna tal"

Peter sa...

Det skulle vara helt underbart om Allen West kandiderade. Jag menar, en Tea Party-sympatisör som är svart!!! Hur ska latteliberalerna i svensk press handskas med detta?

Anonym sa...

Men ibland ser nog Obama rätt. Här med DSK (ja, Dominique Strauss-Kahn alltså) och Michelle -- "Såja, nu tar vi det lite lugnt"…
Steve

Anonym sa...

Mitt Romney (republikansk presidentkandidat) var i Chicago, och åt då middag tillsammans med affärsfolk på Gino's East, som sägs vara en berömd pizza-restaurant. För att vara klimatmedveten och se till att inget gick förlorat skickade han sedan det som blev över till Obama's HQ i staden. Det var väl bra gjort? / Steve

Anonym sa...

Peter - det finns redan en svart Tea Party vänlig kandidat - Herman Cain. En mycket imponerande man.

Anonym sa...

Herman Cain, så bra. Skall titta på honom. Jag är dock väldigt imponerad redan av Allen West. Slagkraftig, full av energi - och mod. Och så behöver han inte läsa innantill med en sådan där - vad kallar du det, Berit - telepromter ?

/SB

Anonym sa...

Från Powerline i onsdags: "Detta skulle ha blivit en stor nyhet om inte tiden vi lever i vore så bisarr: Idag röstade senaten 97--0 mot president Obamas budget för räkenskapsåret 2012. Obamas budget var ett sådant skämt, att inte en enda demokrat var villig att stödja den … Demokraterna har ingen budget, ingen plan, ingen väg ut ur den ekonomiska katastrof som de har lett USA in i." / Steve

Berit sa...

Herman Cain är en framgångsrik affärsman med sunda idéer, speciellt när det gäller att reformera skattelagarna. Men vad jag tror att han faller på är att han är alltför påfallande "sydstatarer" i sitt sätt att prata. Det övriga landet är skeptiska till de som pratar med en utdragen södern-accent. (Ja, jag vet att det är löjligt,men...)

Anonym sa...

Jag vill tacka Peter för tipset om Herman Cain. Jag gick snabbt in på Youtube och kollade flera filer. Jättebra. Det här presidentvalet kommer att bli mycket avgörande. Jag tycker om både Cain och West men tror att West är mycket vassare eftersom han i grunden förstår hotet från Islam. För intresserade, titta på dessa båda clip och surfa vidare. Båda dessa är sannolikt bättre än Amerika haft på många år. Och de är båda svarta. Det är tid att rätta till obalansen också.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZDkacOveF0
http://www.youtube.com/watch?v=cijuUceT_ow&feature=related

/SB

Anonym sa...

@Berit

The southern twang. Ja, yankees har svårt för den, det är nog en rest från inbördeskriget.

Peter sa...

Vi vill ju inte att det ska bli som i Detroit. Är det så Malmö kommer se ut om en 40 - 50 år med denna utveckling?

http://www.rense.com/Detroit.html

Anonym sa...

Länken om Detroit härovan är intressant. Samtidigt ger den bara ena sidan av saken. Staden Detroit hade 1,85 miljoner invånare 1950 -- och 714 000 år 2010. Men metro-området maxade med 4,490 miljoner år 1970 -- och hade fortfarande 4,296 miljoner år 2010.
- Vad som hänt är väl att "eliten" flyttat ut till lokala 'Lidingö och Danderyd och Österskär'. Det syns rätt bra på Wikipedia's inkomstkarta. Själva staden är ett område för låginkomsttagare; de rikare bor framför allt i nordväst.
- Och det är väl där som här; media vet i stort sett ingenting om hur det är att bo i Rinkeby eller Fittja. (Minns någon hur till sig kultursidor och andra blev när Lena Andersson berättade om Tensta? Och det var ändå från 1985, innan den stora invandringen börjat…) / Steve

Anonym sa...

"Lech Walesa, Polens ledare från Solidaritet, ex-president och nobelpristagare för fred 1983, sade på fredag att han skulle tacka nej till att möta Barack Obama. 'Det är komplicerat att säga till journalister vad du vill säga till presidenten för en supermakt. Den här gången vill jag inte säga honom det, jag vill inte träffa honom, det passar mig inte', sade Walesa till TVP. Obama ska komma till Polen på fredagkvällen, efter att ha lämnat G8-toppmötet i Frankrike. Walesa skulle ursprungligen ha mött Obama på lördagen." (AFP ). / Steve

Berit sa...

Här finns bilder som jämför utvecklingen i Detroit och Hiroshima över de senaste 65 åren.
Detroit nu ser ut som Hiroshima gjorde strax efter bomben.

Knute sa...

Widow of landlord murdered by anti-white black says his murder shouldn't ruin his vision of making Detroit a better place

Is the American Dream ... a Section 8 apartment building in Detroit?

http://www.amnation.com/vfr/archives/019468.html

Knute sa...

Embarrassing snub for President Obama as Polish hero Lech Walesa skips meeting to go to a biblical festival

http://tundratabloids.com/2011/05/polish-hero-snubs-non-hero-marxist-us-el-presidente-during-visit-to-poland.html

Ann-Marie sa...

Herman Cain och Allen West med Condi Rice som utrikesminister. Vilken konstellation!! Tyvärr är det bara önsketänkande...

Vivian sa...

Herman Cain har ändrat mening, nu vill han plötslig gärna anställa Muslimer i sin administration.

gäster sa...

Dominique Strauss-Kahn, the former International Monetary Fund chief and the French Socialist Party's former best hope for president, proves there's shocking wealth in being a Socialist

DSK has been mayor, parliamentarian and minister, and then collected a $500,000 yearly salary as head of the IMF. Whenever I see a wealthy self-described socialist, it's a pretty sure bet that, like DSK, they fell into a giant pile of someone else's cash at some point. Redistribution of wealth primarily toward themselves is how socialists roll: What's Jacques Taxpayer's is mine. What's wifey's is mine. What enters my hotel room is (allegedly) mine.

http://townhall.com/columnists/rachelmarsden/2011/05/31/dsk_proves_theres_shocking_wealth_in_being_a_socialist

Knute sa...

Strauss-Kahn släpps fri, den anklagande kvinnan hade ljugit. Hon hade sett sin chans att göra pengar av ett sexuellt möte. Hennes mask som oskyldig muslimsk invandrare sprack.

http://www.document.no/2011/07/stuepiken-var-en-helt-annen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.