11 maj 2011

Pang, Pang! Du är död


Enligt The Guardian ingick President Bush ett avtal med med Pakistans president Musharraf redan för tio år sedan om att Amerika kan gå in i Pakistan för att döda terrorister, utan att pakistanierna blir förvarnade. Så detta är ytterligare en sak som Obama har ärvt från Bush.

Väldigt många tror att det aldrig var planerat att försöka ta bin Laden levande. Alldeles för många motsägande versioner har förekommit och berättelserna om vad som egentligen hände i bin Ladens hus varierar från dag till dag. Man ville inte ställas inför problemet med rättegång, var man skulle hålla honom fängslad, allt krångel med advokater, eller ta ställning till hur man skulle kunna pumpa honom på information.

En stackars representant från White House National Security (Tom Donilon) drog det kortaste strået och skickades till en intervju med Chris Wallace (Fox News)Chris Wallace säger i princip, " Det är någonting jag inte förstår. Man vill inte utsätta någon för waterboarding - det är omänskligt och det är emot amerikanska värderingar - men man har inga problem med att sätta två kulor i bin Ladens huvud"

"Ja, det stämmer. Vi vill skydda amerikanska värden."

"Så döda någon som är obeväpnad i berått mod är OK, men waterboarding kan man inte göra hum..... för det är inte amerikanskt?"


När människor accepterar meningslöshet och det absurda som normalt, är kulturen dekadent. Termen är inte en skymf, det är en teknisk beskrivning. En dekadent kultur erbjuder möjligheter framför allt för satiriker. (Fjordman)1 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur många år till kan det ta innan USA är i konkurs and down and out ?????
/SS

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.