06 maj 2011

Putin och svensk censurVideotips Hodja

Ett exempel på svensk censur: vi fick inget fick veta när riksdagens multikultingar den 24 november förra året skrev in i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land! Vårt land kommer därmed att få särskild lagstiftning för varje grupp, ett kast-system som gör det omöjligt att lämna gruppen man tillhör. Och eftersom 95 % av invandringen de senaste 20 åren varit från muslimska länder, blir konsekvensen på lång sikt inte mångkultur utan islams monokultur.

16 Kommentarer:

Marissa J sa...

Att göra upp i förväg vilka som skall få ställa frågor är verkligen hutlöst odemokratiskt, men vad kan man vänta sig av regeringsmakten i Stockholm.
Jag har för min del inget förtroende för dem, de har spelat ut som trovärdighet för längesedan.

Anonym sa...

Undrar om inte den där ubåten (om det nu inte är ett vattenfenomen) är något slags livvakt, modell jättestor, som Putin hade med sig, med regeringens goda minne, dock hemlig och inte meningen att allmänheten skulle känna till.

Jag gissar att ryssarna lät precis lagom mycket synas tillräckligt länge för upptäckt, som en skymf och ett uttryckt av överlägsen makt. Ett slag i ansikten på regeringen.

Anonym sa...

Det här trodde man väl aldrig att man skulle få se och höra - Putin säger till Sveriges Statsminister att han - Reinfeldt - är odemokratisk och dessutom att han -ryssen- har rätt.
Amlitz

Anonym sa...

När tom Putin kritiserar svensk demokrati har det gått långt,väldigt långt.Att det inte skrivs mer i media om det är väldigt skrämmande,vart är vi på väg.

Anonym sa...

Vem begår gruppvåldtäkterna?
- CENSUR
Vem antastar svenska "orena" kvinnor?
- CENSUR
Vart går alla skattepengar?
- CENSUR
Vilken grupp är ansvarig för en oproportionerligt stor del av alla brott?
- CENSUR
Vilken kultur särskiljer sig som överlägset svårast att integrera i ett västerländskt samhälle?
- CENSUR
Vilken kulturell grupp kräver total underkastelse och respekt, men visar ingen som helst respekt?
- CENSUR


Mvh
/ Censur Censursson

Knute sa...

Tre 12-åriga kristna flickor halshöggs av maskerade islamister när de var på väg hem från skolan 2005. Detta borde socialdemokraternas Carin Jämtin betänka på när hon vill ha en muslimsk helgdag i Sverige!

http://www.apg29.se/index.php?artid=5378

Knute sa...

Reinfeldt rädd för SD, mobiliserar med Expo och Bengt Westerberg:

"Att landets svenska ungdomar i så stor utsträckning lägger sina röster på SD är inte konstigt; de blir ju mer än andra dagligen utsatta för mångkulturens välsignelser.

Det första regimen Reinfeldt gjorde var att kalla ut den statsfinansierade åsiktspolisen Expo för att hålla propaganda- och indoktrineringsföreläsningar i skolor runt om i landet. Men detta är inte nog. I dagarna har underhuggaren Erik Ullenhag (FP) dessutom utsett partikamraten Bengt Westerberg till att snickra ihop en strategi för att sprida propaganda mot SD i skolorna. Det är samme man som, när han var ledare för Folkpartiet, visade så stor tolerans och respekt för demokratin att han abrupt lämnade en tv-studio när ledarna för Ny Demokrati gjorde entré. Westerberg var också den som såg till att avskaffa invandringsrestriktionerna som den tidigare socialdemokratiska regeringen infört 1989.* Det är också samme man som under sin tid som ordförande tillsammans med kompisen Johan af Donner lyckats halvera Röda Korsets medlemstal, och hjälpt till att dra organisationens namn i smutsen med höga arvoden respektive rent bedrägeri. Det är den nya Westerberg-effekten."

http://verklighetenisverige.wordpress.com/2011/05/07/reinfeldt-radd-for-sd-mobiliserar-med-expo-och-bengt-westerberg/

Knute sa...

I Fredrik Reinfeldts egen hemkommun Täby diskrimineras svenska ungdomar då de hett eftertraktade sommarjobben ska tillsättas.

Totalt erbjuder kommunen omkring 50 platser och prioriterade grupper är ungdomar med funktionsnedsättning eller nyanlända i Sverige.

"Det ska med andra ord börjas tidigt. Frågan är vilken bild de diskriminerade svenska ungdomarna får av den svenska arbetsmarknaden och hur detta missnöje kommer att kanaliseras i framtiden? Det återstår att se. Av en ren händelse fick Sverigedemokraterna ett massivt stöd i skolvalen nyligen, till och med egen majoritet på sina håll. En generation som växt upp med den så kallade mångkulturen kommer snart också att få rösta – det kommer onekligen att bli intressant."

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/07/svenska-ungdomar-diskrimineras-i-taby/

Mikel sa...

Varför länkas det hit från en artikel om hungerstrejkande iranier i GP?

Knute sa...

Därför att inlägget handlar om statens propaganda för att ge svenskarna en positiv inställning till invandring. Och det har uppenbarligen lyckats bra eftersom 300 personer demonstrerade till stöd för 10 hungerstrejkande iranska flyktingar i Göteborg.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.621081-300-visade-sitt-stod-for-de-hungerstrejkande-iranierna

Knute sa...

Mångfaldspedagoger i Karlstads skolor ska ”vägleda lärare i frågor om etnicitet, religion och kultur”, samt indoktrinera barnen att inte rösta på SD i skolvalen.

http://politisktinkorrekt.info/2011/05/08/mangfaldspedagoger-i-karlstads-skolor/

Knute sa...

Battle for alcohol in Muslim Russia is deadly business

At least a dozen places selling alcohol in the North Caucasus were attacked with grenades, bombs and gunfire over the last year as armed Islamists bent on installing sharia law have stepped up their battle against those who fancy a tipple.

http://www.reuters.com/article/2011/02/02/us-russia-ingushetia-alcohol-idUSTRE7112Z820110202

pauwi sa...

Försöken att avidentifiera nationer är dömda att misslyckas. Överallt i Europa möts multikultifanatikerna av motstånd. "Multikulti ist gescheitert", som Merkel konstaterade ganska nyligen.
Det spelar ingen roll om figurer som Ullenhag eller Westerberg plitar ihop nån sorts utredning.
Göteborgs-Posten trampar som vanligt med utan eftertanke och utan respekt för nationers egenvärden.
Den mångkulturella gröten har ingen framtid.

Knute sa...

Italienare och greker får ta stöten när illegala invandrare väller in från Afrika och Asien, och det händer att folk blir uppretade över den medföljande brottsligheten. Svenska media tvekar inte att kalla dem som tar lagen i egna händer för nynazister, fast det borde räcka med ordet mobb. När sedan invandrarna kommit hela vägen till Sverige kallas de inte längre illegala, utan papperslösa. Fint och snällt ska det vara, om man inte opponerar sig vill säga.

Amerika har fått en president som är lika sanslöst politiskt korrekt som det svenska mediedrevet. "Kanske de behöver en vallgrav, kanske de vill ha krokodiler i den," raljerar Obama om Republikanernas krav på strängare gränsbevakning mot Mexiko. Men det är helt tydligt att de som inte respekterar USAs lagar när det gäller att ta sig in i landet, inte heller bryr sig om lagarna när de väl är där...

läs vidare >>

Knute sa...

Det svenskfientliga partiet socialdemokraterna ska avskaffa skolor i Malmö som har många svenska elever. Invandrarelever från sämre skolor i staden ska flyttas till stadens bra skolor i svensktäta områden. Resultatet blir att inga bra kommunala skolor finns kvar i Malmö.

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/05/s-avskaffar-svenskdominerade-skolor-i.html

Knute sa...

Journalistikens avtal om att mörklägga invandringens konsekvenser

http://snaphanen.dk/2011/05/24/asiktsmaskinen-2007-lilla-saltsjobadsavtalet/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.