28 maj 2011

Vilken av fina herrarna i riksdagen kastar första stenen?

"Republikanerna ropar högt om omoral: Kungen har kört för fort, skandal! Och nu: kungen har varit på porrklubb, skandal! Sådana saker gör vi republikaner inte. Abdikera! Vilken av fina herrarna i riksdagen kastar första stenen?
Vad sägs om Olof Palme och hans 'gäng', som gick på bordell under pauserna i riksdagen? Så till och med Säpo var tvungna att reagera! Vad sägs om de minderåriga flickor statsministern träffade där?"

"Vad det svenska folket behöver mer än något annat är en samlande kraft, som är opolitisk och representerar svenska folket genom historien. Inte ännu en folkvald pamp!"

Från Spydpigen

Min kommentar: Något som gör monarkin extra förhatlig för de islamvurmande eliterna är att den fortfarande har en kristen prägel. Kungen måste tillhöra Svenska kyrkan. Tyvärr bestäms Svenska kyrkans lära numera av politiker, annars hade det varit kungens uppgift att fördöma att de hedniska muhammedanerna vill ta över vårt land.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Monarkien bör bevaras då regentens roll står över politikens vardagliga käbbel.
Nuvarande Kung verkar ha klantat till det och bör ersättas av äldsta barnet Victoria och det med hoppet att denna unga människa tillsammans med sim man av folket, kan återskapa forne tiders respekt kring statsskicket.

Anonym sa...

Så här ligger det till mina vänner:

Våra politiker har under ett antal år skapat lagar som gör det helt omöjligt att kritisera Islam och muhammedanerna och massinvandringen av dessa. Lagen om hets mot folkgrupp tillämpas genast så fort någon kritiserar Islam och muhammedanerna. Detta trots att muhammedaner inte kan betecknas som folkgrupp. Man hänvisar till att kritiken är rasism och dömer därefter.

Politikerna har nyligen ändrat grundlagen så att vem som helst numera, av invandrarna, kan nå de högsta ämbetena i Sverige. En muslim kan bli försvarsminister, statsminister, socialminister, ja alla statliga och politiska ämbeten som finns i Sverige kan nu innehas av en invandrad muslim. Allt utom den högsta posten - statschefens, monarkens.

Därför ligger det i vissa maktgruppers intresse att få bort kungamakten i Sverige.

Först skilde man Svenska Statskyrkan från staten i syfte att ta ifrån regenten den maktposition som han hade som överhuvud för denna så att han inte eventuellt skulle kunna hävda Statskyrkan som överhöghet över andra religioner, (Islam). Sedan satte dessa "samhällssomtörtande" maktgrupper igång en kampanj för att svärta ner statschefens person och kungamakten och därmed få folket mera motiverat för att införa republik i Sverige.

Om och när vi får republik och en president som statschef ja då är det fritt fram för att en muslim kan bli statschef och det är det ultimata målet för ägarna av våra massmedier och politikerna på vänsterkanten. När det målet uppnåtts då blir Sverige en muslimsk stat.

Anders

Anonym sa...

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/05/28/starta-en-egen-blogg-kungen/
1. Starta en egen blogg
2. Skaffa fram samma rådgivare som en gång hjälpte Ingvar Kamprad
3. Alla papper på bordet, om det finns några
4. Backa inte i din kritik mot medias manipulation av svenskarna
5. Beställ nya opinonsundersökningar från utländska institut
Gör du inget snart äventyrar du inte bara din egen ställning, utan även din dotters ställning och den svenska monarkins fortsatta existens. De som vill avskaffa Sverige vet vad de sysslar med: bort med alla symboler, allt som kan förknippas med Det Gamla Sverige, och leve Det Nya Sverige, ett kastrerat land där all identitet ska tas bort.

Anonym sa...

Jag vill ha kungen kvar, vem bryr sig om han går på porrklubbar, finns nog politiker och journalister som gjort det också....vore bättre förhindra så inte islam kommer att införas här i landet, som någon skrev, vill inte ha någon muslim som blir statschef, diktatur vill vi inte ha....tycker det är en mycket viktigare fråga än kungen som går på porrklubbar...men det är bara de som vill ha bort kungen med familj som kritserar....

Knute sa...

Er det Saudiarabiens moralpoliti, som har vundet indpas? Står kongen til 100 piskeslag på sin nøgne krop? Eller skal han dyppes i olie og rulles i fjer? Ingen har set billeder, men alle massemedier taler om dem. Og det i et land som Sverige, som med hjælp af deres magtfulde sexforeninger RFSL og RFSU, pædagoger og politikere påtvinger børn sex-oplevelser. Og så véd vi jo dog, at man kan manipulere både med ord og med billeder, og man gør det!


http://spydet.blogspot.com/2011/05/det-er-ganske-vist.html

Hjalfred sa...

Dom fega journalisterna granskar kungen men inte den muslimska maffian som äger Stureplan.

Anonym sa...

Allt är redan uppgjort vi kan inte stoppa det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.