09 juni 2011

Anarki i Chicago

I Chicago kallar man dem "Wildings", de senaste påfunden för unga svarta.
De använder sms och sociala nätverk för att bilda stora grupper och ta kontroll av butiker, företag och stränder. Planen är enkel. Det går ut på att råna, spöa upp och antasta så många icke-svarta som de kan.


En person attackerades när han parkerade sin motorcykel, en annan man överfölls av en grupp tonåringar när han cyklade. En tredje person överfölls på en buss och man stal hans iPod.
Tidigare under året har flera sk. Flash Mob-stölder ägt rum i varuhus.


Flash-mobs handlar om att ett 50-tal ungdomar stormar in i en butik, roffar åt sig så mycket det kan och försvinner lika fort.
Polisens resurser är mycket små och ligisterna har enkel och billig transport till de områden de tyranniserar.
Detta är allvarliga och våldsamma hatbrott. Tilltänkta offer är berättigade att använda dödligt våld för att försvara sig.
Media och stadens tjänstemän är i en konspiration av tystnad, kanske för att undvika de ekonomiska konsekvenser som en bojkott skulle innebära. Skrattande stängde de två av de mest populära badstränderna genom att påstå att värmen gjorde det farligt att vara utomhus.

Ingen går på den sortens propaganda. Det var de "afro-amerikanska Wildings" som gjorde stränderna farliga. Nu tvingas medierna börja släppa på sanningen.
Ganska typiskt är att Chicago har de mest strikta regler i hela landet vad gäller vapen, vilket innebär att bara kriminella är beväpnade.

-------
Sociala välfärdsprogram har förstört den traditionella familjestrukturen, speciellt bland svarta.
Farmor behöver inte sina barn; familjen kan dumpa henne på Staten.
Mamma behöver inte Pappa heller och han är antingen inte anställningsbar eller offer för polisstaten och sitter i fängelse.
Barnen behöver inte mamma eftersom de redan tidigt tas om hand av CDS och Headstart, nationella program, som ska främja och öka den sociala och kognitiva utveckling av barn genom att tillhandahålla utbildning, hälsa, näringslära, sociala tjänster för barn och familjer.

CDS träder in redan i spädbarnsåldern med dagisvård på heltid i fattiga områden. Staten förser också barnen med fria måltider och när de vuxit upp ger man dem matkuponger. Staten förstör familjen på många sätt. Genom välfärdsprogram och gratis boende gör man de fattiga i städerna, till inget annat än medborgare i ett getto eller ett reservat.

Kulturer förstörs genom denna moderna form av slaveri.


bild: crimefilenews


svd

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Va fan, har jänkarna anammat den sinnessjuka svenska modellen att hellre blunda än att angripa problemen? Att lägga ansvaret på någon annan än individen själv, har alltid visat sig att det går käpprätt åt helvete med moralen...Blodsven

Anonym sa...

Frågan är finns det någon miljonstad i USA som fungerar ???? /SS

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.