01 juni 2011

Bara några rubriker


En muslimsk tonårsflicka stenades till döds för en vecka sedan.
Hon hade deltagit i en skönhetstävling.
Polisen har inlett en mordutredning och undersöker anklagelser om att tre muslimska ungdomar dödade henne. De hävdar att hennes död var berättigad enligt islam.


En högt uppsatt egyptisk general medger att "oskuld kontroller" utfördes på kvinnor som greps under en demonstration i våras.


En iransk religiös ledare som studerat Koranen fastställer att det är helt riktigt att döda israeliska barn .
Denne man är president Mahmoud Ahmadinejads andlige mentor och han uppmanar anhängare att fortsätta självmordsattacker mot israeler, däribland barn.


8 Kommentarer:

Knute sa...

Dansk islamkritiker överfallen fyra gånger

“Kommunismen var ingenting i förhållande till islam. Nu blir jag uppsökt i mitt hem och utsatt för dödshot.” Prästen har delat ut biblar i det gamla Sovjet, så hans jämförelse kan bära en viss tyngd.

http://snaphanen.dk/2011/06/01/geert-wilders-%e2%80%9cone-sees-the-sun-slowly-set/

Knute sa...

Tur inte Hitler myntade begreppet tyskofobi

"Den som inser det beklagliga i hur islamofobibegreppet blockerar för kritik mot islamistisk terrorromantik och terrorism, för kritik mot muslimsk antsemitism liksom för kritik av kvinnoförtryck och hederskulturer, kan å andra sidan skatta sig lycklig för att inte tyska nazister under 1930- och 40-talen uppfann ett tyskofobi-begrepp, vilket hade kunnat klistrats i pannan på Winston Churchill och andra som stred för de liberala värdena."

http://www.axess.se/blog/post/2011/06/02/Islamofobins-konsekvenser.aspx

Knute sa...

Beuf a la Allah

Från Skjoldungen: Australier kan - ännu - bli chockade.

Indonesien är ett muslimskt land och som sådant kan det inte försörja sig självt. Också kött måste man importera utifrån - främst från jordbrukslandet Australien - men som levande boskap, eftersom man vill halal-slakta den själv.

"Australiska djurvänner har filmat i indonesiska slakterier. "Jag är säker på att efter fem minuters filmande hade tillräckligt med material för att stoppa exporten av nötkreatur till Indonesien", säger en medlem i gruppen.

Baserat på de chockerande förhållandena i indonesiska slakterier har Australien tills vidare förbjudit försäljning av levande djur till elva av dessa slakterier.

I en landstäckande TV-sändning visades hur nötkreaturen blev piskade och slagna med huvudena mot betonggolvet. Djuren fick vid fullt medvetande struparna avskurna och led under många minuter innan de förblödde.

Den indonesiska jordbruksdepartementet försvarar metoden med att den krävs enligt islamisk lag. Regeringen måste garantera konsumenterna att djuren slaktas efter muslimska förordningar och renhetsregler (halal) - det vill säga utan föregående bedövning.

http://hodja.wordpress.com/2011/06/01/beuf-a-la-allah/

Knute sa...

Malaysia Halts Dutch Halal Meat Imports

Malaysia has stopped importing halal chicken meat from the Netherlands. This is due to the fact that there is no certification authority for halal in the country. Malaysian inspectors who were in the Netherlands are concerned that animals are stunned before being killed, which is not allowed in ritual slaughter.

http://www.dutchnews.nl/news/archives/2011/05/malaya_halts_dutch_halal_meat.php

Knute sa...

Antwerpen (Belgien): 45,5 % av skoleleverna är muslimer

http://kulturkloeften.dk/2011/06/04/antwerp-belgien-455-af-skoleeleverne-er-muslimer/

gäster sa...

Palestinsk mor firar dotterns död som självmordsbombare som hennes bröllop

http://hodja.wordpress.com/2011/08/10/paestilensisk-mor-fejrer-datterens-dod-som-selvmordsbomber-som-hendes-bryllup/

Anonym sa...

Check Ahmed & Salim ;-) http://www.youtube.com/watch?v=rXMIQDVOs98

Knute sa...

Muslimsk kvinna attackerad – hade förhållande med icke-muslim

I förra veckan blev en 34-årig muslimsk kvinna attackerad av tre unga muslimer i förorten Schaarbeek utanför Bryssel. Trion misshandlade henne och sprang sedan iväg. Motivet: Hon har ett förhållande med en icke-muslim. Ett vittne såg händelsen och jagade efter trion och lyckades fånga in en av dem, Mohammed 19 år.

I polisförhör säger Mohammed att han inte kunde acceptera kvinnans förhållande med en icke-muslim. Enligt en parlamentsledamot, Fouad Ahidar, är inte detta första gången muslimska kvinnor attackeras för att de har förhållanden med icke-muslimer. Men ingen pratar om det.

http://politisktinkorrekt.info/2011/08/11/muslimsk-kvinna-attackerad-hade-forhallande-med-icke-muslim/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.