13 juni 2011

Den fjärde fasen

Den jordanske journalisten Fouad Hussein hävdar att al-Qaida arbetar efter en plan i sju faser som tar sikte på återupprätta kalifatet och etablera global muslimsk dominans innan 2020. Enligt denna plan befinner vi oss nu i fjärde fasen som går från 2010 till 2013.

Det är främst två saker som ska ske i fas 4. Det ena är att de sittande arabiska regeringarna ska störtas och ersättas med islamiska regimer. Den processen är som alla med någorlunda fungerande sinnen kan se i full gång.

En annan sak som också är planerad att äga rum i den fjärde fasen är att göra den amerikanska ekonomin till mål för cyberterrorism. Internationella valutafonden (IMF) har nyligen utsatts för en allvarligt dataattack. Flera källor säger att attacken är både avancerad och allvarlig. Man misstänker att en stat ligger bakom. Kanske Pakistan? som ju i praktiken är i händerna på al-Qaida.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad dessa tomter vill leva av och på i sitt paradis "Kalifatet"?
Vad jag vet finns inte och har aldrig funnits något muslimsk land eller "Kalifat" där har klarat sig utan varken plundring eller slaveri och med det i tanke kan man enkelt föreställa sig storheten i Islam

Ann-Marie sa...

@ peerpede, kan inte annat än hålla med dig! Om det blir global muslimsk dominans och vi alla måste ha ändan i vädret x antal ggr om dagen, då blir det som det är i sandlådeländerna idag; kaos och inget blir producerat!

Anonym sa...

Hur nära ett totalt krig befinner vi oss, både inom och mellan länder?

Knute sa...

Sverige farligt för muslimska dissidenter?

I den muslimska världen finns många författare och journalister som förföljs. Nu har den svenska regeringen frågat ett antal skånska kommuner om de vill vara fristäder och ge dem bostad och uppehälle i två år. För författarnas egen skull blev svaret nej. Risken att råka ut för islamister är för för stor.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Angående borttagen kommentar: om du vill diskutera de libyska rebellernas eventuella demokratiska sinnelag bör du göra det utan personliga angrepp på den som författat inlägget.

Lelle sa...

Det är ett skrämmande scenario som ligger framför. Man kan undra hur politikerna, t ex Bildt, tänker om den "arabiska våren".

Allt talar för att vi får en mängd islamiska stater som kommer att stå enade bakom palestinierna. Vilket med självklarhet kommmer att leda till ett storkrig i Mellanöstern, när israelerna skall drivas i havet.

FN:s förändrade roll är skrämmande. En gång i tiden var det FN som gav judarna ett land.

Utan USA:s hjälp skulle Israel vara helt beroende av Guds hjälp. Majoriteten av medlemsländerna är väl snart muslimska och i alla fall sympatiskt inställda till de arabiska länderna, oavsett att det är diktaturer.

Knute sa...

Fifty Islamic spiritual leaders were killed in the North Caucuses for fighting against Wahhabism.

http://jafarianews.com/en/?p=8922

Anonym sa...

Wahhabismen skapades för två hundra år sen i Saudiarabien. De är så hårt extrema att de har dödat tusentals människor i Afghanistan som ogillade deras sharialagar som är bland de hårdaste och våldsammaste inom Islam.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.