18 juni 2011

En rättighetskonvention för brottslingar

Den europeiska konventionen om mänskliga rättigheter (ECHR) saboterar den brittiska regeringens försök att kontrollera massinvandringen.

Europakonventionen som infördes i den brittiska lagstiftningen av Labourregeringen 1998, används för att hindra regeringen att deportera utvisade invandrare, eller att från början komma till UK, Ummah Kingdom.

Det är ECHR:s artikel 8 om "rätten till ett privat- och familjeliv" som har fått så uppseendeväckande följder. Ursprungligen har den använts av invandrare som är gifta och har barn i landet. Men nu även av invandrare som har föräldrar, flickvän eller till och med husdjur i landet.

Internationella konventioner används alltmer för att för att göra juridik av invandringssystemet, så att en politisk majoritet inte ska kunna ändra på det. Labours ändring av den engelska grundlagen är ett varnande exempel på vad klåfingriga politiker kan ställa till med.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Etnisk rensning - ärkebiskop Rowan Williams bekymrad för kristna i Mellanöstern

Engelske Rowan Williams, ärkebiskop av Canterbury, appeasenik, humanitärpopulist, krislamist och halalhippie varnar för etnisk rensning. Ganska uppseendeväckande stilskifte här. Inte undra på att vänstervridna media (MSM) ignorerar denna BBC-intervju. De borde skämmas.

Anonym sa...

EU har det knepigt med sina lagar. 11 april i år blev Frankrikes 'burka ban' (som engelsmännen säger) lag -- man får inte dölja sitt ansikte i det offentliga. Rätt rimligt, kan man tycka. Och populärt i Frankrike. Men damerna Hind och Najet (de vägrar att säga sina efternamn) tyckte annorlunda; alldeles okända människor -- otäcka karlar -- ska inte kunna se dem! Så de blev tagna av polisen och bötfällda.
- Men när Hind -- (Najet avstod) -- ville komma in i domstolen hon kallats till, blev hon stoppad. Man såg inte vem hon var! Hon hade dolt ansiktet bakom en niqab! Berättar Telegraph.
-- Svårt, sådant där… Processen kommer att gå ända upp i Europeiska Domstolen för Mänskliga Rättigheter, tror man. / Steve

Anonym sa...

Inte bara i Staterna… En muslima stoppades i New South Wales förra året av en polis, eftersom hon inte visade sina 'P-plates' (att hon har körkort), och blev bötfälld. Sedan hävdade hon på TV att polisen försökt dra bort burkan och se hennes ansikte. Inte sant; polisens video visade det. Och därför dömde henne en domstol för att avsiktligt ha gett falska uppgifter om en myndighetsperson. Fängelse.
- Hon överklagade förstås. Och nu har Högsta Domstolen gett henne rätt. Ansiktet var dolt av en burka på TV, och alltså vet man inte om det verkligen var hon. Överklagandet godkänns; hon slipper straff. Om burka-tanter vet man aldrig något säkert. (Herald Sun.) / Steve

gäster sa...

200 somalier skulle deporteres. De var skyldige i serieinnbrudd, narkotikahandel og drapstrusler. En kjennelse fra den såkalte ”menneskerettighetsdomstolen” i Strasbourg forbød imidlertid britene å deportere dem. Grunnen til det var angivelig at de kunne risikere straff i sitt hjemland, og det ville kunne krenke ”menneskerettighetene” deres.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/06/le-eller-grate.html

gäster sa...

I UK föredrar 37% av alla muslimer mellan 16 och 25 år sharia framför demokrati.

http://www.independent.ie/opinion/analysis/we-need-to-talk-about-islam-now-1943904.html

Knute sa...

Losing control

At leder av Den islamistiske bevegelsen i Israel, Raed Salah, slapp inn i Storbritannia til tross for at han står på en svarteliste, forteller at britiske myndigheter ikke kan stole på grensekontrollen.

Man får en anelse om hvorfor bare ved å fly inn via Heathrow. Andelen av kvinner med hijab er stor, både i ankomst og ved avreise. Man lurer på hvor de har lojaliteten.

Raed Salah er en meget lett gjenkjennelig mann. Likevel slapp han inn i Storbritannia. Noen må ha ønsket at han skulle komme inn.

Border control får en vanskelig oppgave. Nå står advokatene i kø for å forsvare ham med Den europeiske menneskerettskonvensjon. De gjør loven til en farse.

http://www.document.no/2011/07/losing-control/

Knute sa...

LONDON TERRORIST BOMB ATTACK 7/7 2005

Bloggen Danmark påminner om den hemska händelsen för sex år sedan då 56 dödades och cirka 700 sårades.

För två månader sedan:

Hundratals anhängare av Usama bin Ladin iscensatte en falsk "begravning" för terrorledaren utanför den amerikanska ambassaden i London. Polisen ingrep för att skilja muslimska demonstranter och medlemmar i English Defence League.

Radikaler bar plakat med "Islam kommer att dominera världen" och varnade för att hämndattacker mot USA var "garanterade".

http://danmark.wordpress.com/2011/07/07/london-terrorist-bomb-attack-77-2005/

http://barenakedislam.wordpress.com/2011/05/06/london-muslim-savages-stage-mock-funeral-for-their-terrorist-hero-osama-bin-laden-outside-u-s-embassy/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.