26 juni 2011

Får man visa örsnibbarna?

Slöjor och långärmat i sjukvården? Sjukvårdsregler kräver korta ärmar så att vederbörande kan tvätta händer och underarmar och sprita dem. Och att slöjan är ordentligt tvättad och inga flikar hänger fram och på så vis sprider smitta vid kontakt.

Inte bara sjukvårdspersonal, även patienter lider under slöjan. Benskörhet på grund av D-vitaminbrist har blivit ett växande folkhälsoproblem i takt med invandringen från muslimska länder.

Tjejer som badar topless, bada bara på och få tillräckligt med sol och D-vitamin, och var glada att ni sluppit hamna i klorna på någon islamist som kräver att badmössan hålls på plats så inte ens örsnibbarna syns.

5 Kommentarer:

Hildur Haraldson sa...

Somaliska kvinnor med heltäckande kläder är en så liten del av Sveriges befolkning, så jag tvivlar på att det påverkar statistiken för benskörhet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Har du ens sett 1:a maj paraden från Borlänge förra året? Sverige är för bövelen nerlusat med somalier!

Ann-Marie sa...

@ Hilda: Det är väl i alla fall inte statistiken som är det viktiga?!

Crille sa...

Jaha, Hildur, så om statistiken inte påverkas så kan vi strunta i de kvinnor som de facto drabbas?

Anonym sa...

Benskörhet er ett problem inte bara bland niqabklädde, men bland många invandrare där går i de olika muslimska "klädtyper", man får helt enkelt inte tillräckligt med sol på kroppen och det rör sig ofta om Turkiska (Kurdiska)kvinnor.
Dessutom ger den ständiga täckning av håret problem med hårtapp senare i livet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.