20 juni 2011

Inte underligt alls att Danmark inför gränskontroll på Öresundsbron

... men här i PK-Sverige heter det förstås att de sviker utopin om ett gränslöst Europa. En utopi som i praktiken innebär gränslös kriminalitet. I december anhölls fem män för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats. En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

När Vänstern tog överhanden i Västvärlden blev den maktberusad. Den upptäckte att import av bidragsberoende väljare var ett sätt att hålla sig fast vid makten. Det är därför den så nitiskt övervakar att vi inte tänker "fel" om sådana saker. Att härska genom att söndra är vad EU ytterst syftar till.

Beslutsfattarna har verkligen en naiv övertro på att all världens kulturer kan samsas här. Det fungerade inte i Sovjet, och det kommer inte heller att fungera i EUSSR.
Nu är det högern som blivit "vänster". Det har blivit revolutionärt att förfäkta konservativa värderingar och vilja slippa statens förmynderi och folkomflyttningar i stalinistisk stil.

Schweiz är ett demokratiskt land där folk får rösta om allt som rör skattepengar. En folkomröstning visade att en majoritet vill utvisa invandrare som begår grova brott.
Vilket skulle resultatet bli i Sverige av en sådan folkomröstning? Då skulle landet bli av med många våldtäktsmän och mördare, och det verkar våra makthavare inte vilja.

Hoppet står till det åttonde parti, som nu kommit in i riksdagen.

"Tittade på en intervju med Schlingmann och jag blev rädd. Inte för att han är korkad eller så, men för att han inte har någon kontakt med verkligheten." Per Schlingmann är den i regeringen som ansvarar för "kommunikation", det vill säga propaganda.

Medan allt fler förorter förvandlas till no-go zoner för dem som inte följer sharia, är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land. Institutioner som äktenskap och den kristna kyrkan möts av en ständig eld av förlöjligande och nedvärdering, vilket lämnar människor vind för våg och mottagliga för det senaste vänsterjippot, vad det nu månde vara. Det går inte att ha fri invandring i ett välfärdssamhälle, det blir för stora påfrestningar på trygghetssystemen.

Den danska gränskontrollen kommer naturligtvis visa sig vara positiv för turismen. Många gäster från Tyskland tycker att gränskontroll är bra. De är också trötta på kriminalitet. Däremot är den babblande politik- och journalistklassen inte förtjusta i gränser. Konstigt egentligen, det var inte heller Hitler, han ville ha "Lebensraum". Förlåt, det kanske var ett slag under bältet...

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Som du får til det Knute ;)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag undrar försynt vad faen den svenska nomenklaturan har att göra med hur danskarna sköter sitt eget land? Dom kan sköta sig själva och skita i andra.

Allan sa...

Robin Shadowes: Politiska idéer färdas ofta över gränserna. Antagligen är Sveriges gammelmedier och gammelpolitiker rädda att förlora problemformuleringsmonopolet över invandringspolitiken här.

Idag går de flesta medborgare till val med en världsbild där invandrares brott beror uteslutande på externa faktorer som diskriminering, arbetslöshet, dålig utbildning, krigsupplevelser, trångboddhet, kolonialism, korståg eller solidaritet med konflikter i utlandet.

Om den danska uppfattningen får fästa även i Sverige så kommer medborgarna istället att gå till val med uppfattningen av att även invandrares brott beror på personliga val och att seriebrottslighet effektivt förhindras genom utvisning.

När detta sedan återspeglas i valresultatet och därefter brottsstatistiken kommer man att framstå som riktigt korkad för att inte säga inkompetent som politiker/journalist förespråkande kravlös massinvandring och kollektivt skuldbeläggande av landets urinvåndare.

På sikt handlar det alltså såväl om förlorad prestige, arbete och ställning i samhället.

Knute sa...

Alla kriminella utlänningar i Danmark ska utvisas, oavsett strafftid, enligt integrationsminister Sören Pinds lagförslag.

http://imittsverige.blogspot.com/2011/06/danmark-gar-fran-klarhet-till-klarhet.html

Knute sa...

Psykolog advarer mod selvforsvar: Det bedste er at ‘samarbejde’, “at man gør hvad de siger”

“Danskerne gemmer våben under puden”, fortæller TV2 Online, fordi en Gallup-måling konkluderer at ‘hver syvende dansker’ har våben i hjemmet. Sådanne generaliseringer er en naturlig del af sproget, og tilsyneladende kun en kriminel handling, i det omfang det rettes mod en kulturel og religiøs minoriteter, der ofte føler sig krænket af den vestlige livsstil.

Jeg tror ikke på det, men skulle danskerne bevæbne sig, så er det et civilisationsmæssigt sundhedstegn, men selvfølgelig en torn i øjet på folk der gør karriere i kritisk teori:

Rikke Høgsted, psykolog: "Hvis man har en tyv, for eksempel om natten, så vil det mest fornuftige være, at anråbe dem, og på en eller anden måde bede dem forlade hjemmet."

“Nothing to do but cut and run, huh? What else? What about the old American social custom of self-defense? If the police don’t defense us, maybe we ought to do it ourselves.” (Paul Kersey, Death Wish, 1974)

http://www.uriasposten.net/archives/26489

Knute sa...

Robsten:

"När jag promenerar Drottninggatan fram, glad i hågen över lite ledighet och frihet, så kommer tre unga personer av utländsk härkomst. De tre går i bredd, alla på gatan (gissa hur många?) fick kasta sig åt sidan, undertecknad också. Varför skall jag och en massa andra människor behöva kasta oss åt sidan för att vår regering gett asyl och uppehållstillstånd åt personer? Det rör sig om tveksamma asylskäl många gånger och hela politiken bottnar i någon förvirrad dröm om det mångkulturella samhället. Våra politiker pratar alltså om humanism och mångkultur, med påföljd att unga människor går omkring som om de i princip äger vårt land. Vi får kasta oss åt sidan när de i bredd och med raka ryggar spatserar gatan fram och så där i förbigående dissar den inhemska befolkningen.

Ja, det kunde röra sig om svenska ungdomar, men i 19 fall av 20 så är det inte det. Det är ett mönster. Likadant på pendelplattformarna, högljudda gäng får ursprungsbefolkningen att huka sig efter väggarna, noga med att inte titta någon i gänget i ögonen. På vissa platser har hela det offentliga rummet övertagits av de som vi i humanismens namn gett uppehållstillstånd. Men det offentliga rummet i Täby är ograverat Reinfeldt, åt helvete med din politik! Du bor i din törnrosabubbla där de få invandrarna du träffar på är trevliga och driver en juste pizza. Jag är så väldigt trött på att vi förlorat vårt offentliga rum på många platser, ja det är värre än så, t.o.m. PK-människor erkänner att det finns förorter där inte det svenska rättsamhället gäller längre, hur är det möjligt? Hur är det möjligt att våra högt betalda politiker fullkomligt skiter i detta och mal på om sin sinnesslöa smörja om det trevliga pluralistiska samhälle där vi kan köpa indisk mat runt hörnet."

http://robsten.blogspot.com/2011/07/tino-sanandaji-om-mangkulturen.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.