29 juni 2011

Khader: “Vad jag är glad att vi har skärpt utvisningsreglerna”

Den danske politikern Naser Khader är grundligt trött på hatiska unga muslimer som smutskastar honom när han använder sin yttrandefrihet i debatten om islam. Efter att Naser Khader, som är född muslim, höll en predikan i den protestantiska Mårum Kirke där han gav uttryckte sina tvivel om sin tro, upplevde han en ny våg av smädelser i mail och via Facebook.

Naser Khader har publicerat ett av dessa inlägg på sin Facebook. Den unge mannen som enligt uppgift är muslim, skriver bland annat: "Naser Khader din fucking skithund! Du älskar danskar! Hatar muslimer! Din fucking luffare. Fuck din framtid, din narr! Din hund, ditt svin!" Texten till detta hatiska tal flankeras av ett foto från Facebook av mannen bakom, Ibrahim Falastin.

Khader skriver: "Här är ännu en 'tolerant' ung muslim. Ni får honom med foto. Och vad jag är glad att vi nu har strängare utvisningsregler, som främst drabbar sådana som honom." Några av Khaders 5000 Facebook-vänner uppmanade honom att ta bort fotot igen. Men det vill Naser Khader inte. "Nej, det tycker jag inte är rimligt. Om detta är vad folk anser, så måste de också stå för det, och jag är hjärtligt trött på smutskastningen", säger en arg Khader.


BT via Snaphanen

4 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

För ett tag sedan läste jag att han funderade på att konvertera till kristendomen. Undrar hur det går med den saken?

gäster sa...

“Du elsker dansker!”

Inget ödmjukt tack för gästfriheten, utan en islamisk krigsförklaring

Reaper sa...

Danmark har jag all respekt för, dom ser dom enorma problemen i resten av Europa och speciellt då i Sverige, Danskarna har garanterat redan tröttnat på Malmö, shit Malmö är ju inte ens Svenskt längre, så ser i alla fall jag som hel Svensk på det, och även Göteborg håller starkt på att bli det nya mellanöstern.
Sjuk utveckling, jag kommer själv att bosätta mig i Danmark inom en snar framtid dvs om nu Danskarna vill ha en hårt arbetande villig Svensk kille i medelåldern, för Sverige har klart visat att dom inte längre vill ta tillvara på något Svenskt alls, och jag är inte längre villig att slänga bort hårt hopparbetade skattepengar längre.

Knute sa...

Ghaddafi sänder getingar:

"Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om ikke problemerne med kriminelle nordafrikanere på strøget i København og andre steder, er et led i Ghaddafis gammeltestamentlige “straf“? Han tror jo tilsyneladende, at han er lidt af en gud, hvilket afspejler sig i hans trusler om at hans følgesvende vil komme over os som græshopper.

Det er tidligere kommet frem, at Ghaddafi har løsladt kriminelle og at han bevæbner bander, og bruger dem til at bekæmpe oprørerne og intimidere befolkningen."

http://ydmyghed.urbanblog.dk/2011/07/03/ghaddafi-sender-bier-og-hvepse/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.