11 juni 2011

Media faller på eget grepp

Det blir löjligare för var dag.

Media-folket är överlyckligt. De har hittat något som tar uppmärksamheten från Obamas fullständiga och totala misslyckanden och Anthony Weiner's perversa livsstil, som jag avsiktligt inte skrivit något om på bloggen. (googla hans namn om ni är intresserade)

Det här är vad vi lärt oss hittills från Palins e-post:

Sarah Palin kan faktiskt använda e-post! Men enligt det progressiva media, är hon ju alltför dum för att ens använda en dator eller mobiltelefon
Sarah Palin använde en Yahoo e-postadress! Hur vågar hon!

Sarah Palin startade inte sin karriär i vardagsrummet hos en inhemsk terrorist som Bill Ayers!
Media har inga problem att granska 24.000 sidor av e-post men vägrar att läsa 3,000 sidor av Obamacare.

Den 15 sep 2008, vidarebefordrade Palin ett mail till Todd om att hans vän blivit skadad.
Sarah Palin sade "Sheesh" i ett e-mail! OH MY GOD! Hur vågar hon!

Sarah Palin har aldrig sagt att Amerika har 57 stater
Sarah Palin gjorde aldrig bort sig med en skål för drottningen av England
Sarah Palin har aldrig skrivit i en gästbok och daterat det tre år bakåt i tiden
Sarah Palin har aldrig sagt, "STÅ UPP CHUCK" till någon i rullstol
Sarah Palin har aldrig hävdat att det finns ett språk som kallas "austrian"
Sarah Palin har aldrig bett om ett webbplats- "nummer"

Journalister är så lyckliga eftersom de kan undvika att skriva om den ekonomiska skada President Obama har tillfogat nationen.
Kommer han att bli omvald? Inte om man ser till vad som händer med ekonomin, men som media anstränger sig att dölja för oss.

Washington kallar sin verksamhet ekonomisk stimulans och dras med ett underskott på 1500000000000 och vi kryper fram med en tillväxt på under två procent. En tillväxt på under två procent ger högre arbetslöshet, eftersom det är mindre än den sammanlagda befolkningstillväxten och arbetstagarnas produktivitet.

OPEC nationerna är fast beslutna att hålla oljepriset över 100 dollar.

Fed närmar sig slutet på massproduktionen av nytryckta pengar, det man kallar Kvantitativ Lättnad-2 (QE-2). Det upphör den 30 juni. Räntorna kommer att stiga om USA behöver låna pengar från riktiga långivare när QE-2 upphör.

Inflationen drabbar nu också Kina, samtidigt som deras fastighetsbubbla faller samman och det försämrar Kinas möjligheter att fungera som en motor för ekonomisk tillväxt.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges Socialistblaska Aftonlögnen började ju för ett par veckor sedan med indoktrineringen att smutskasta Palin. Men man har absolut ingenting att gå på, så jävla patetiskt. AB har haft en notis varje dag...noga uträknat naturligtvis av en tankesmedja. Propagandan måste sättas in tidigt om hon nu skulle kampanja för president.

Idag förfasar sig Aftonlögnen över att Palin Reagerade med förvåning i ett snabbt ansiktsuttryck när hon utsågs till vice presidentkandidat - och FEJKADE den 2 sekunder långa förvåningen!!!Vilket scoop!!!Vilken skandal!!!...man tror fan inte att det är sant så pinsam den skitblaskan är.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13157045.ab

Det var ju inte längesedan Jyllandsposten var föremål för terrorister som skulle mörda alla inne på redaktionen...en hemsk tanke på hur det hade kunna sluta. Men hade det genomförts på Aftonbladet hade jag firat i en vecka. Kan inte Aftonbladet och Expressen med anställda bara falla av planeten och försvinna.

Jacobssons tankar sa...

Jag fattar inte vad det är som driver svensk press att skriva ner Sarah Palin. Vi har väl inget med den amerikanska politiken att skaffa. Bättre vore kanske att kontrollera vad Kina gör i Lasha, eller ryssarnas framfart i Tjetjenien, Men det har alltid funnits ett dubbelbottnat hat i svenska politik mot USA. Palme demonstrerade tillsammans med kommunistledare från Nord Vietnam. Samtidigt som han skickade sin son på utbildning i USA.

Berit sa...

Det kan väl inte finnas någon nu som inte inser att Media är ett verktyg för det Demokratiska partiet i USA.

Finns det någon annan person på denna jord som granskats mer än Sarah Palin? Jag kan inte komma på någon.

Anderson Cooper, reporter på CNN frågade angående e-posten, "Finns det någon ammunition vi kan använda mot Sarah Palin?

Berit sa...

Européer (generalisering!) uttrycker ett hat mot Amerika, men innerst inne hatar de sig själva för att de inte är som amerikaner. De är avundsjuka på det som Amerika symboliserar: framåtandan, individualismen , uppfinningsrikedomen, viljan att tävla och vinna, humanismen , den militära makten, friheten, och mest av allt, avundas de det faktum att Amerika är den måttstock som resten av världen använder sig av när de bedömer framgång.

Anonym sa...

Guardian (UK) skrev 7/6 under rubriken "Margaret Thatcher to Sarah Palin: don't bother dropping by" att -- enligt vad en an anonym "ally" sade -- 'Lady Thatcher ska inte träffa Sarah Palin. Det skulle vara lite förnedrande för henne. Sarah Palin is nuts.'
- Nile Gardiner på The Telegraph säger nu att attacken på Palin, enligt Thatchers Private Office 'definitivt inte kom från hennes kontor, och inte alls uttrycker hennes åsikter. Och som en tidigare assistent till Thatcher kan jag intyga att den sortens tänkande är helt främmande för henne, och att sådana kommentarer aldrig skulle ha fällts av hennes kontor. Hon har alltid tagit varmt emot likasinnade från USA… Men vid 85 års ålder kan hon nu bara ta emot få besökare.' / Steve

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.