13 juni 2011

Muslimer först


I Frankrike har amerikanska ambassader och konsulat fått direktiv att "stärka " muslimer och verka för införande av "sociala reformer" som kommer att gynna dem.
I Storbritannien, likaså, har amerikanska diplomater uppmanats att bemyndiga muslimer och att ge högsta prioritet åt att stödja dem.
I Israel, bryr sig USA: s konsulat i Jerusalem bara om muslimer och gör sitt bästa för att låtsas att judar och Israel inte ens existerar. Och när Obama besökte Grekland, vad gjorde han annat än att påverka de politiska och religiösa myndigheterna att öppna fler moskéer och islamiska skolor.

USA:s egna intressen och våra skyldigheter gentemot våra allierade har lagts åt sidan för att fokusera på ett enda mål av stor vikt. Att ge efter för den muslimska världen. Det är som om vi inte har några andra utrikespolitiska mål längre än att se till att muslimerna är nöjda.


Fungerar detta?

Älskar den muslimska världen oss nu? Nej de gör de inte. Och Frankrike, Storbritannien, Israel och Grekland tycker ännu mindre om oss för att vi manipulerar deras inre angelägenheter och stöttar muslimska intressen. Allt "närmande" i världen kan inte hjälpa, eftersom det inte är närmande, utan koppleri. Det är inte bara nedlåtande, det sänder också ett budskap om svaghet och desperation. När vi utövar påtryckning på våra allierade på uppdrag av muslimer, sänder vi dem en signal om att vår första prioritering är att uppfylla de marschorder vi fått från den muslimska världen. Och detta inte bara söndrar våra traditionella allianser, men det uppmuntrar muslimska regimer att stödja ytterligare terrordåd för att förbättra sin ställning.

Sedan 9 / 11 har vi dumpat miljarder dollar i den muslimska världen. Förr i världen var vi tvungna att besegra ett land genom krig innan vi började bygga upp dem, men nu rusar vi fram och kastar pengar på helveteshålor som Pakistan och Indonesien, där ord som "mänskliga rättigheter" är ett skämt och massmord på icke-muslimer är en pågående företeelse.

källa

11 Kommentarer:

manckerstroem sa...

Bra text. Muslimerna kommer aldrig att bli "nöjda"
Vi lever inte på samma planet, vilket mängder av korkade västlänningar surt kommer att få erfara mitt i sitt patetiska världskramande. Vad tror dom ? Att vi kan bomba araberna på måndagen och krama dem på tisdagen för att sedan åter bomba på Onsdag ?

Anonym sa...

Obama är katastrof för oss som bor här i USA
Arne

Anonym sa...

HAha att det finns sånt roligt folk, för det första så dra inte alla muslimer i ett kant, för det andra de pengar usa slösat på muslimska länder i mellanöster har usa mjölkat dem länder 1000 tusen gånger mer, och inte tala om israel där de får gratis olja av usa styrda länder i mellanöstern, och att hela världen betalar för ni i usa ska leva gott, enkel bevis: kolla med bensin priset. usa vill visa att dem är fortfarande stormakt. och nu till grekland dem gör inget än att förslava folk, mycket territorium i grekland tillhör inte dem, bland annat tillhör typ 30 % dem där albanerna, och grekerna ändrar namn till grekiska namn till alla som immigrerar där, dem skiter i rättigheter till minoriteter och alllt annat, dem lever lyx men lånade pengar som vi faktist betalar, kristna bygger kyrkor och allt o överallt , snacka om kolonisering på 21 sekeln. o sen till sist usa behövde väl inte gå och ockupera muslimska länder? låt dem va, låt deras olja va. punkt slut.

Berit sa...

Tack. Vi är alla imponerade av ditt unika sätt att se på världen.

USA liksom Israel betalar marknadspriser för oljan på samma sätt som alla andra länder.

Ann-Marie sa...

Anonym: (en som i vanlig ordning inte ens ids hitta på ett namn) hur tror du att folk i dom oljerika länderna hade levt om inte väst hade köpt oljan? Dom hade alla fortfarande mjölkat getter och kameler och ätit sand.... Det enda musslor är "bra på" är att ha ändan i vädret x antal gånger om dagen. (Och så heter det "dra över en kam", tillbaks till sfi med dig!)

Knute sa...

Äkta demokrati: folkomröstning om moskébygge i Florens. Motiveringen är att islam är en religion som inte kan förenas med den italienska författningen.

Fantastiskt. När sprider sig denna skepsis till hela kontinenten?

http://hodja.wordpress.com/2011/06/13/aegte-demokrati-i-firenze/

Knute sa...

Om den amerikanska pengaströmmen till Pakistan:

Det var visst Lenin som en gang sa noe slikt som at ”kapitalister selger deg gjerne tauet de skal henges i”. Her synes det imidlertid som om man er kommet ett skritt lenger. Her betaler USA selv for tauet de vil bli hengt i, og FORÆRER det til sine egne bødler.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/06/usa-pakistan-mot-frysepunktet.html

Magnus Johansson sa...

Arne: "Obama är katastrof för oss som bor här i USA"

Att ha en olaglig president säger en del om läget i landet.

Sarah karlsson sa...

Det råder religonsfrihet i Sverige, Men det verkar som vissa vill ändra på det här.

Anonym sa...

Väl formulerat!

Någonting är väldigt fel med den amerikanska presidentens agerande.

/ Markus Valiant

Crane sa...

Haha, bra Ann-Marie. Du sågade den anonyma idioten jäms med fotknölarna!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.