04 juni 2011

Muslimer förtörnar kristna med annonskampanjen "Jesus var muslim"

Jesus var jude, inte arab, och både Gamla och Nya Testamentet skrevs av judar, ett hundratal olika författare närmare bestämt. Den arabiska imperialismens ideologi var inte ens påtänkt då, såvida inte Jesus syftade på Muhammed när han varnade för framtidens falska profeter.

Tundra Tabloids skriver att vi har ju yttrandefrihet, så egentligen är det inte något problem med annonskampanjen i Australien, hur ologisk och falsk den än är. Nej problemet är att muslimer och deras medhjälpare attackerar dem som berättar sanningen om islam och dess grundare. "Minsta kritik av ökengalningen och de kokar av ilska och kräver ditt huvud. Så säg ifrån om den eländiga ideologin som kallas islam, och gör det ofta."

Koranens vårdslösa användning av Jesus och andra figurer i Bibeln påminner om Mormons bok som publicerades av profeten Joseph Smith år 1830. I det avseendet är båda böckerna falsarier och förtjänar ingen tilltro. Men mormonernas Jesus är åtminstone fredlig. Enligt islam ska Jesus stiga ned från himlen och slåss på muslimernas sida mot de kristna! Bortsett från namnet är likheten med Bibelns Jesus minimal.

20 Kommentarer:

Knute sa...

Också i Jeremias bok i Gamla Testamentet, 14:14, varnas för falska profeter:

"Men Gud sade till mig: Profeterna profetera lögn i mitt namn; jag har icke sänt dem eller givit dem någon befallning eller talat till dem. Lögnsyner och tomma spådomar och fåfängligt tal och sina egna hjärtans svek är det de profetera för eder."

Anneli sa...

Jag är ingen vän av den "kränkthetssjuka" som grasserat ett antal år MEN muslimernas tilltag att betrakta judars o kristnas Gud och även våra stora Profeter som något underordnad deras falska profet Muhammed som var smart nog att sätta sin mångud i fronten för de soldater han publicerade en soldathandbok åt, anser jag uppriktigt och ärligt vara en oerhörd förolämpning.

Ann-Marie sa...

Vilket ramaskri det skulle bli från musslorna om kristna eller judar gjorde något liknande!

Knute sa...

Domedagen startar! Ahmadinejads experter väntar sig att den tolfte imamen kommer idag den 5 juni.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/06/5-juni-start-pa-dommedag.html

Bill sa...

Hur skiljer sig de böckerna från hittepåboken bibeln?

Anneli sa...

@ Bill

Vi kan tycka vad vi vill om religiösa skrifter, men som religionshistoriker anser jag att det är en stor, mycket stor skillnad mellan en skrift som när man läser den på originalspråket till största delen är en soldathandbok som ger order om tom vilken fot man skall använda när man kliver i eller ur sängen o skrifter som Tanack,NT, hinduiska skrifter mfl som lär ut kärlek till även "otroende". "Behandla främlingen vid din dörr som vore han din broder"

Koranen ger endast order om krig alltså väpnat krig. Hela skriften är ju uppbyggd så o gudstjänstritualerna med. O det syntes ju snabbt hur djävulskt väl det lyckades snabbt var alla från Indien till Iberiska halvön underlagda islam.

Knute sa...

Allahu Akbar skriver:

Nu försöker man förolämpa och ge sig på den kristna tron. Genom att absurt påstå att Jesus var muslim. Jesus är en ”profet” inom Islam.

Detta kan ju tyckas vara ganska oskyldigt. Men det finns en tanke bakom detta, en ond strategi. Man vill få fram en provokation. Eftersom man aldrig får ifrågasätta islam, utan att ses som en hatisk islamofob. Så skapar detta en hel del problem för oss friska människor. Hur ska vi kunna säga emot denna uppenbara lögn? Då vi tillskrivs epitet som nazist, rasist, islamofob, då vi säger emot muslimer.

http://allahuakbar.se/wordpress/2011/06/jesus-var-muslim/

Bill sa...

Knute sa...

Personangrepp undanbedes.

Koranens namn på Jesus är Isa al-Masih och är enligt islam en av många profeter. Bortsett från anakronismen att sexhundra år efter hans död utnämna honom till profet för islam, så är Jesus evangelium raka motsatsen till Koranens budskap. Jesus predikade kärlek, Muhammed hat.

Knute sa...

Dödsdom för att ha undervisat om kärlek

Mona Mahmudnizhad blev hängd tillsammans med nio andra kvinnor av dem iranska islamiska regimen, för "förbrytelsen" att undervisa i Baha'i-trons lära.

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/06/ddsdom-for-at-undervise-om-krlighed.html

Knute sa...

Att försvara sig mot islam verkar vara en otänkbar tanke i västvärlden, skriver AJN:

"När en arabisk diktator, närmare bestämt Libyens Khadaffi, sätter käppar i hjulet för al-Qaida, är västlig militärmakt omedelbart på plats för att ge al-Qaida flygstöd, på samma sätt som de gjorde i Bosnien och Kosovo.

Nyligen användes fransk militärmakt för att installera en islamisk regim i Elfenbenskusten, och nu ger Norge denna regim 100 miljoner norska kronor för att fullborda förföljelsen och folkmordet på landets kristna befolkning."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/06/den-fjerde-fase.html

Anneli sa...

Jesus sa att vi inte skulle söka tecken, vi skulle se dem när de kommer. Jag blir motvilligt allt mer övertygad om att vi befinner oss i de där sista åren innan Han stiger ner på Oljeberget. Skönt på sitt vis, då får samtliga judar, kristna o muslimer o alla andra veta vem som hade rätt.

Bill sa...

Anneli: Ja du, vänta du på bara, inte ett skit kommer att hända.

Knute sa...

Tvärtom Bill, det händer saker i rasande fart. På knappt en generation har Sverige och Europa gått från att vara kristet och sekulärt till att böja sig för islam. Prova att som Geert Wilders säga något förklenande om muslimers tro, ditt liv kan bli ganska kusligt efter det. Det gäller även i vardagssituationer för vanliga människor som inte är politiker.

Det primära målet för islam anges i Koranen 8:12: "Allah kommer att ingjuta skräck i hjärtat hos de icke troende."

http://missionxp.webblogg.se/2011/june/robert-spencer-i-used-to-believe-in-muhamma.html

Ett exempel.

Idag på nationaldagen pratade jag i telefon med en person som varit och firat den i Stockholm. 30.000 araber och somalier firade att de fått medborgarskap. När jag nämnde att det är extremt många för ett land med liten befolkning som Sverige, blev det tyst i luren. Det är farligt att säga sådant där.

Islamiseringen påminner om nazifieringen på 1930- och 40-talen. Samma rädsla.

Knute sa...

32.457 fick svenskt medborgarskap förra året. I Finland fick 4.350 personer finskt medborgarskap. De flesta var ryssar och ester.

Anonym sa...

Jag flyttade utomlands(Canada) for narmare 30 ar sedan. Har de senaste aren blivit alltmera besviken over vad som hander med Sverige.Tidigare sag man framat att kunna resa pa besok i Sverige, men mitt hjarta for landet har forsvagats till den milda grad att man de senaste aren helt enkelt struntat i besoken.Den starka vanster/islamiska inriktningen av svenska samhallet ar sjukt helt enkelt.Att en overvaldigande svensk majoritet av befolkningen, vare sig de oppet stoder inriktning eller ar totalt passifierade av vansterpropaganda numera stoder socialism/islamisering av Sverige, har gjort Sverige till ett forlorat hemland. Tack och lov for Canada, vilket trots allt var mitt basta val jag gjort. Ovetande da, for 30 ar sedan, att Sverige skulle forvandlas till vad det ar idag.Enda hoppet, vilket ar i stort sett obefintligt ar dagens Sverige Demokrater. De har dock svartlistats av alla ovriga partier, som alla stoder vanster/islamisering av samhallet. Vart tog demokratin vagen?

Knute sa...

Pedofili, tvångsäktenskap och polygami bland mormoner.

http://universalgeni.wordpress.com/2011/06/07/video-flerkoneri-og-mormoner/

a Martin sa...

@Anonym

”Vart tog demokratin vagen?”

Så det är bara demokrati så länge dina kriterier för detta uppfylls? Låter som en konstig demokrati.

x-kristen sa...

Det e kul att se att ni älksar judar som förnekar Jesus (Allahs Frid Vare Över Han). Medan det e okay att bakatal oss för att vi anser att han var Den Ende Sanne Gudens tjänare. Jesus har aldrig sagt att man ska dyrka han. Ingen son dyrkar sin fader. Det e ni soim förlöjligar Den Ende Sanne Guden och hittar på saker om Gud siom Gud inte har sagt om sig själv.

Anneli sa...

x-kristen.

Det står muslimerna fritt att dyrka sin avgud. Det står judar o kristna lika fritt att tillbedja HERREN världsalltets Skapare och Kärleksfulle o Nåderike G-d.

Huruvida Jesus var Messias eller ej gör inte att judar o kristna inte dyrkar samma Evige G-d. Adonais löften till Moses, Abraham o Jacob står fast o en religion som förföljer Hans folk o har detta judehat inskrivet i sin heliga skrift KAN inte dyrka Den Sanne G-den Hans löften till judarna står fast för evigt, Han bryter inte sitt ord.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.