06 juni 2011

Norska Fremskrittspartiets ledare Siv Jensen

... föll ur båten och bröt ryggen under en fisketur. Det kan påverka den norska valutgången. Hennes parti är landets näst största. Vi får önska henne ett gott tillfrisknande, det vore katastrofalt om inte ett frihetligt och demokratiskt parti som FRP snart nog får inflytande över politiken.

Siv Jensen har fått kritik för att vara okunnig om islams hemskheter. Men hon var inte tyst när tre tusen muslimer demonstrerade i centrala Oslo mot Dagbladets publicering av en Muhammed-teckning. Då vågade hon säga att islamiseringen pågår för fullt i Norge!

"Siv Jensen ser ut som nästa statsminister i Norge, hon har en examen i ekonomi från den norska Handelshøyskolen och att döma av hennes uttalanden är hennes kunskap om islam ytterst ytlig," skriver Snaphanen.

"Det tog en annan liberalist, Geert Wilders, större delen av ett decennium, men det var nog väl värt det. Jag tvivlar inte på att en av de största utmaningarna för den kommande generationen inte bara blir att hålla islam stången med demokratiska medel, men inte minst att undvika en ny-fascistisk våldsam "backlash" mot den. En majoritet kan välja vem som helst de tror att situationen kräver. Har någon politiker insett faran, har de inte sagt det högt.

Ingen tycks ha förbisett det scenariot grundligare än svenska politiker - och svenska i anden, exempelvis de danska Radikale. De tror antagligen i sin enfald och historielöshet att Sverigedemokraterna och Dansk Folkeparti är den nyfascistoida motreaktionen. Därför bör Siv Jensen studera islam innan hon blir statsminister, det kommer att behövas speciella talanger redan under hennes livstid.

FRP har alltid distanserat sig lite till DF och SD, osäkert varför. Bland svenska liberalister, och av dem finns det i avsaknad av konservativa naturligtvis många, är FRP mer rumsrena. Är det för att de är så stora och Norge är så rikt?"

1 Kommentarer:

Flashback sa...

Finns detta i svenska tidningar? En sådan här artikel lär vi aldrig få ta del av i Sverige:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561939

Som ni ser så är det den norska polisen som går ut och beskriver verkligheten för media - inga bortförklaringar eller krystade omsvep utan sanningen så som den ska levereras.

Det har naturligtvis även skett "vanliga" våldtäkter under denna period, men samtliga av de fall som klassas som överfallsvåldtäkter (då grovt våld finns med i bilden) har utförts av invandrare!

Norges statssekreterare skräder inte heller orden:

-Många människor lever i en svår situation, har upplevt krig och övergrepp, men dom våldtar inte! Det är viktigt att vara kristallklar på vilka krav och förväntningar det norska samhället ställer. För att lyckas är vi helt beroende av att ha en kontrollerad och begränsad invandring. Om inte så kommer vi inte att lyckas med integrationspolitiken. Det ska inte accepteras att man utnyttjar systemet. Norge ger människor skydd och då kan man inte använda det till att begå våldtäkt och övergrepp!

Norge och Sverige är i princip spegelbilder av varandra så man kan lugnt utgå ifrån att situationen är i princip likadan här som där. Skillnaden är då att vi svenskar inte skall få reda på dessa icke-politiskt korrekta fakta.

Är det inte tragiskt att skillnaden kan vara så stor mellan två grannländer?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.