27 juni 2011

Sharia styr kriget i Afghanistan

Afghanistan= islamiskt land, USA=otrogna

USAs regering har anpassat sig till en grundregel i den Islamiska lagen, som Mitt Romney en gång sade aldrig skulle gälla i USA. Arméns sekreterare har beviljat "vapenvägrare"-status till Nasser Abdo, en muslimsk amerikansk soldat som vägrar att bli skickad till Afghanistan. Med stöd från CAIR och andra muslimska brödraskap, accepterar Pentagon regeln att sharia förbjuder muslimer från att hjälpa otrogna i ett krig mot muslimska krafter i ett islamiskt land.

----------------

Man talar inte längre om att kriget i Afghanistan kan vinnas. Man talar om framgångar.
Teorin är att vi ska övertyga den shariastyrda stambefolkningens att förena sig med oss icke-muslimer i ett krig mot sina kompis-muslimer, varav de flesta också är afghan-kompisar.

Det betyder inte att vi inte kan ta kål på en massa jihadister. Möjligheten till det minskar naturligtvis ju fler trupper vi tar hem och de som stannar kvar blir också mer sårbara, men vi har varit där i 10 år och vi kan stanna kvar för evigt och döda jihadister och tillfälligt ta över deras fästen.
Tanken är att vi ska stanna kvar och hålla talibanerna i schack tills vi äntligen har tränat tillräckligt många afghanska soldater och poliser för att bekämpa talibanerna för oss.
När vi vinner över deras hjärtan och sinnen, tror man att dessa afghaner själva kommer att tro att de faktiskt bekämpar talibanerna för sitt eget bästa och att det är deras eget krig - inte vårt.

Men.....
Om vi accepterar att sharia är en giltig anledning att inte skicka en amerikansk muslim för att bekämpa andra muslimer i Afghanistan, vad i all världen får oss att tro att de afghanska muslimerna ska döda andra afghanska muslimer för att främja amerikanska nationella intressen?
Det är ju inte klokt!

Hela idéen med islamisk lag är att islam ska regera över jorden; att muslimer ska besegra icke-muslimer. Därför betraktas otrogna med fientlighet i muslimska länder (särskilt om de bedriver sina egna, snarare än muslimska, intressen). Det är därför politikerna i nya afghanska och irakiska "demokratier" får befolkningen med sig om de kastar skit på Amerika. Befolkningen, som är nästan 100 procent islamiska, föraktar Amerika. På dessa platser är bara tanken på att muslimer ska hjälpa icke-muslimer att föra krig helt otänkbart.

Även West Wing vet det och det är anledningen till att man gjorde sig sådant besvär att ge Osama bin Laden en muslimsk begravning. Det sägs att amerikanska marinsoldater faktiskt bad Allah att förlåta honom och skicka honom till paradiset innan han blev hajmat.

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju detta som blir så absurt. Under hela kriget i Afghanistan har man beväpnat och utbildat muslimer. Och vart kommer de att vända sina vapen ? Mot oss naturligtvis. Det kunde man räkna ut med lilltån. Hela detta Amerikas samröre med Saudi-Arabien (och övriga arabländer) länder har ju bara fått den effekten att de fått ekonomisk och politisk kraft genom oljeutvinning. För vinsten av denna oljeutvinning bygger de moskéer för fulla muggar över hela västvärlden varifrån importerade hat-predikanter kan radikalisera den trojanska hästen för att gå ut och bränna ner och förstöra.
Nu väntar vi bara på nästa steg i den bibliska profetian (i Walid Shoebats uttolkning): Och det blir när Iran eller Pakistan sänder iväg en atombomb på Saudi-Arabiens oljekällor ("Babylons hora som förför världens kungar med sitt vin"). Då blir stort kaos i världen. Och det är säkert mycket smartare än att sända den direkt till USA eller Israel. Man får hoppas att USA hinner skaffa sig lite flera oljekällor innan dess.

Anonym sa...

Berit !

Jag glömde signera. /SB skall det vara

Ann-Marie sa...

SB: USA lär ha tillräckligt med olja för långa tider. Det gäller bara att få tillstånd att börja pumpa. Men med miljönassarna lär det inte ske inom överskådlig framtid....

Rheinhagel sa...

De föraktar amerika för att de har bombat skiter ur deras länder, har inget med vilken religion de har att göra med.

Knute sa...

Rheinhagel, du underskattar islam och överskattar väst.

Allan sa...

Det är inte bara detta som är absurt. Lika absurt är att USA, Sverige och andra västländer offrar pengar och soldater på att försvara en regim som är emot våra värderingar och straffar de som vill leva som oss.

I Afghanistan är det (fortfarande) olagligt att berätta för muslimer om andra religioner än islam. Att konvertera från islam bestraffas med döden. Presidenten och vice presidenten måste vara muslimer och alla lagar måste vara förenliga med islam. Detta kämpar, såras och dödas västerländska, icke-muslimska soldater för. Och det är västerländska, ickemuslimska skattebetalare som står för finansieringen.

Att operationerna kostar har vi blivit smärtsamt medvetna om men varför ska vi överhuvudtaget acceptera en regim som så tydligt delar upp sin befolkning i första och andra klassens medborgare där vi har mest gemensamt med den klassen som diskrimineras?

Minns Sveriges hållning under Sydafrikas apartheidregim. Då var det så viktigt att stoppa förtrycket mot den andra klassens medborgare att vi stöttade deras terrorrörelser och bojkottade hela landet! Vad hände med den hållningen? När blev det plötsligt relevant och positivt att ställa sig på förtryckarens sida? Är det för att förtryckaren den här gången är i majoritet? Eller är det för att vi den här gången har mest gemensamt med de förtryckta?

Knute sa...

Walid Phares avskriver Afghanistan. Det är väl heller inte annat att göra. När det bara är klart för alla att Väst inte tar fler flyktingar:

Obama Wants To Negotiate?! Takeover Is The Taliban Plan For Afghanistan

http://universalgeni.wordpress.com/2011/07/04/walid-phares-om-afghanistan/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.