14 juni 2011

USA, på väg att bli en polisstat

Titta på denna video och försök sedan övertyga mig om att Transportation Security Administration (TSA) arbetar för att främja vår säkerhet och inte för att ta kontroll över hur, var och när vi har rätt att förflytta oss. Deras uppgift är att skrämma oss till underkastelse och blind lydnad.Familjen var på väg genom säkerhetskontrollen när två TSA agenter plockar ut Drew Mandy för en "speciell" kroppsvisitering. Drew är allvarligt psykiskt handikappad. Han är 29, men hans föräldrar säger att han har den mentala kapaciteten hos en två-åring, vilket gör hela händelsen ännu svårare att hantera.

TSA var skräckslagen därför att den unge mannen bar på sina två favoritleksaker, som han har med sig överallt - en 6-tums plast hammare och en baseball. Hammaren pekades ut som en ......... ja ...... ett vapen. TSA tog hans plasthammare och famlade över hans könsorgan, där de ifrågasatte den unge mannens blöjor, även fast de tydligt kunde bedöma hans mentala förmåga.


Deras uppgift är (har varit?) att se till att inga terrorister tar sig ombord flygplan men det har de misslyckats med.

Kaparna använde "box cutters" för att ta över planen den 11 september 2001, så sådana knivar förbjöds på uppmaning av TSA.

Då Richard Reid hade en bomb i sin sko stoppades han av passagerarna på planet. Så nästa steg var att alla tar av sig skorna.

Då terrorister planerade att använda flytande material för att göra en bomb ombord på ett plan var lösningen att förbjuda tandkräm och välling till babyn.
Sedan kom kalsongbombaren med pulver i byxorna och det ledde till att passagerarna utförde en räddning som även Jack Bauer skulle ha varit stolt över.

Håll i minne nu att TSA stoppade inte någon av dessa mördare och presumtiva sådana.
I stället vidtog de åtgärder som gör att de tappat all den trovärdighet de eventuellt hade.

Baserat på det faktum att de nu ska vara redo för alla hot, har de infört ett system så att människor utsätts för "avancerad" kroppsvisitering, vilket ger en fullständig främling rätt att titta på nakenbilder av alla passagerare. Det skulle kallas sexuella trakasserier om främlingen inte bar en namnskylt utfärdad av TSA.


Man har möjlighet att neka av principskäl eller av rädsla för strålning och utsätts då i stället för en genomklämning av alla kroppsdelar, inkluderande de som ingen bör ha rätt att klämma på utan offrets uttryckliga medgivande.

I början lät vi dem hållas. De drog fördel av vår rädsla. Vi trodde att de styrdes av det sunda förnuft vi människor använder för att fungera i en modern värld, där vi inte har en lång lista med alla uppgifter om alla i samhället. Det visar sig att vi hade fel angående de människor som styr TSA. De har ägnat sig åt "trygghets-teater" och har anställt väldigt många människor från bottenskrapet av den amerikanska arbetsmarknaden. De har också köpt föråldrad, farlig, dyr utrustning genom ett inköpssystem som stinker av korruption.


Homeland Securitys chef Janet Napolitano yttrade nyligen att det finns ingen "Logik" i profilering av muslimska män under 35 år ...
Jag undrar vad det är för logik i att ta en leksak från en efterbliven man och klämma igenom hans blöjor?
Drews pappa säger: "Jag inser att de vill att vi ska vara säkra, men ändå... ser han ut som en terorist?"


Det förvånar mig alltid när några av de värsta offren för regeringens terrorism fortfarande inte kan komma förbi propagandan och se att regeringen har institutionaliserat våld och rädsla i stor skala.

Advokater i Texas arbetar på ett lagförslag som inte kommer att tillåta att TSA hanterar människor på sätt som på andra platser skulle rubriceras som sexuella trakasserier. Kroppsvisitering tillåts bara där sannolika skäl föreligger och att studera bilder av nakna kroppar betraktas som kriminell voyeurism.

Hur går det med din "Logik" då Janet?

Man menar att om TSA inte stoppas nu kommer de att förvandla landet till en fullständig polisstat. Man har redan genomfört visitering av passagerare, även små pojkar, på en järnvägsstation trots att passagerarna redan hade stigit av tåget.

Man har installerat "body scanners" i skåpbilar som patrullerar vägarna och som används på slumpvis utvalda privatbilister.
TSA har också inspektionsstationer i bästa sovjet-stil för att kontrollera långtradare med röntgenutrustning.

Fotbollsmatcher och andra tillställningar, där mycket folk samlas står på listan. Alla som gick in på Cowboy Stadium till den senaste Super Bowl-matchen måste genomgå fullständig kontroll.

Detta är vad som väntar oss:8 Kommentarer:

Anonym sa...

9/11 SKAPADES för att USA skulle bli en polis stat
Det är bara att Kolla Alex Jones videos så kommer ni att förstå....
The war on terrorism is based on lies / Alex Jones
..... /SS

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Helt otroligt vad det har gått fort bara. Endast 10 ynka år och snart är allt klappat och klart. Tror inte det blir fler val. Varken där eller här.

Ann-Marie sa...

Robin har nog alltför rätt, dom har lyckats få många att sluta flyga t.ex. för att slippa bli tafsade och/eller bli avklädda. Och alltid är det små barn, gamla och sjuka som blir mest utsatta för detta.

Berit sa...

Och för att fortsätta på Ann-Maries kommentar. Risken att omkomma eller skadas svårt i biltrafik är många gånger större än att omkomma i en flygolycka så TSA bidrar också till att fler människor dödas.

Anonym sa...

Såja, såja. All erfarenhet av islamistiska terrorister visar att de kommer att utnyttja de luckor i skyddsnätet som lämnas öppna, tyvärr.

Kroppsvisiterar man inte efterblivna ungdomar så kommer en efterbliven yngling att användas som ovetande självmordsbombare.

Berit sa...

Jag tror inte att du förstår att detta handlar INTE om att hitta bombare
Liksom under WWII och det Kalla kriget försöker man skrämma oss att tro att vi befinner vi oss i ett nationellt undantagstillstånd och det har pågått sedan 2001.
Man inför det sakteliga och med tålamod men det är inget annat än krigslagar. Det görs inte heller därför att allmänheten kräver det, utan därför att Homeland Security's chef ger order om det.
Man arbetar för att åstadkomma en totalitär stat, och sätter sig över Konstitutionen.
Det är därför som TSA kan tafsa på oss och våra barn ostraffat, det är därför som den lokala polisen tar på sig full stridsmundering och har pansarfordon och tränger sig in folks hem och skjuter sällskapsdjur bara för att lägga beslag på en liten påse marijuana. Det är därför de väpnade styrkorna tränar för inbördeskrig? och "det värsta som kan hända"

Man måste begränsa att människor kan förflytta sig som de vill; arrestera utan att ange skäl,; lägga beslag på egendom; beslagta vapen och införa priskontroll.

Anonym sa...

Jag har inga problem med att dom kollar långtradare från Mexico till USA. För ett tag sedan såg TSA genom röntgen att en långtradare var full packad med illegala immigranter. Och för nått år sedan lämnade en chaufför en full lastad långtradare i öknen. Många dog för dom kunde inte ta sig ut. Så det finns både för och nackdelar med kontroller.
// Arne

gäster sa...

En blyg viol

Alla skulle kontrolleras - förutom Asmaa, hon är nämligen muslim...

Och vilka var det nu som orsakade att vi alla måste genomlysas, kännas på och strippas offentligt, när vi ska på en liten resa?

http://hodja.wordpress.com/2011/06/29/en-bly-viol/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.