06 juni 2011

Vänsterextrem tidning spottar på folket


Nationaldagen bjöd på blågul väderlek och rödgrön ledarartikel i Aftonbladet. Grön är ju islams färg. Svenska flaggan på moskén, ska man se det som en muslimsk gest för att visa sin lojalitet med Sverige? Eller som en gest från makthavarna för att knäppa oss på näsan och demonstrera att nu minsann är islam här för att stanna. För socialdemokratiska Aftonbladet tillhör definitivt makthavarna. Överheten gillar invandring men det gör inte folket som får känna på den.

I sin jakt på skandaler drar sig Aftonbladet förmodligen inte för ljusskygga metoder. Man kan jämföra med Expo, en spionorganisation vars ändamål är att "upplysa allmänheten om rasism och främlingsfientlighet", vilket de bland annat gör genom att granska riksdagsmännens telefonlistor. Det skulle inte förvåna om denna privat-Stasi även hackar in sig på riksdagsmännens telefoner och datorer för att övervaka att de visar den politiskt korrekta entusiasmen över massinvandringen.

I en rasande fart, på knappt en generation, har Sverige och Europa gått från att vara kristet och sekulärt till att böja sig för islam.

Det primära målet för islam anges i Koranen 8:12: "Allah kommer att ingjuta skräck i hjärtat hos de icke troende." Prova att som Geert Wilders säga något förklenande om muslimers tro; ditt liv kan bli ganska kusligt efter det. Det gäller även i vardagssituationer för vanliga människor som inte är politiker. Ett exempel:

Idag på nationaldagen firade 32.000 araber och somalier med flera att de fått medborgarskap. Man kan jämföra med Finland som gav medborgarskap till 4000 personer, de flesta ryssar och ester. Om man påpekar att 32.000 nya medborgare på ett år är extremt mycket för ett land med liten befolkning som Sverige, för att inte tala om alla uppehållstillstånd, all anhöriginvandring och illegal invandring som tillkommer, möts man av tystnad. Det är farligt för karriären att säga sådant där.

Islamiseringen påminner om nazifieringen på 1930- och 40-talen. Samma rädsla.9 Kommentarer:

Peter sa...

Skulle man överfört samma siffror till USA, och räkna på att USA har 300 miljoner invånare (det blir väl ytterligare en hel del miljoner med alla illegala invandrare), så skulle det innebära drygt 10 miljoner nya amerikanska medborgarskap.

Anonym sa...

Jag tror varken invandrare eller svenskar känner sig bekväma med den där bilden. Men det är elitens version av mångkultur, dom lever så långt ifrån verkligheten att ett helt intelligensbefriat bildmontage är deras sätt att säga till undersåtarna att dom minsann gillar olika. Vidriga j-a hycklare.

@Peter , Räkna på våldtäkter och våldsbrott/capita får du sen någotskrämmande. Sverige har flera gånger mer våldsbrott än tex USA.

Knute sa...

På nationaldagen hölls ett bönemöte på Gustav Adolfs torg i Göteborg av kristna med rötter i Asien, Afrika och Sydamerika.

Plötsligt tågade en grupp vänsterextremister med svarta fanor in och skanderade slagord mot ”rasism och nationalism”. De stod vända mot de kristna och avbröt deras bön.

Förmodligen hade deras uppdykande att göra med några iranier som sedan en tid hungerstrejkar och övernattar på torget, för att få sin utvisning omprövad.

Man kan inte utesluta att vänsterns lojalitet gäller en annan religion än kristendomen.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=263813

Knute sa...

Så det är inte bara sverigedemokrater som nu i princip är en rättslös grupp. Utan det gäller i högsta grad även kristna.

http://www.majgrandmo.com/2011/06/forfoljelsen-av-kristna.html

Knute sa...

Rektor förbjöd elever sjunga nationalsången

Inför skolavslutningen på Västra Stenhagenskolan i Uppsala tyckte några nior det skulle vara kul att få sjunga Du gamla du fria. De la fram förslaget till vice-rektorn, som inte ville ta i frågan alls. Niorna bestämde sig istället att göra ett hemligt framträdande men bara för deras klass. Men rektorn fick reda på det och förbjöd eleverna att sjunga Sverige nationalsång.

– Hon sade att det kunde vara stötande, och sedan försvann hon väldigt fort från rummet. Sedan när jag pratade med henne senare var hennes nya argument att det inte var någon tradition sedan tidigare, och den sjöng man bara på nationaldagen, säger Emma.

http://politisktinkorrekt.info/2011/06/11/rektor-forbjod-elever-sjunga-nationalsangen/

Uppsala verkar vara extremt politiskt korrekt. En dhimmi-dag i staden Uppsala:

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/06/en-dag-pa-stan.html

Tony Malmqvist sa...

Nationalsången endast gällande 6 Juni. Jo, man tackar. För min personliga del hör jag den flera gånger per dag, när det ringer i min mobil. Vet jag har fått en del mörka blickar för det

Knute sa...

TRE VÄGAR TILL ISLAMISERING

En väg till islamiseringen är att avlägsna icke-islamiska traditioner och symboler. Detta för att undvika att kränka muslimer eller avslöja att muslimer värvar proselyter från andra trosriktningar. Det syftar också till att minska konkurrensen från landets ursprungliga religion och kultur för att förbättra möjligheterna för ytterligare islamisering. Ett exempel är Röda Korsets vägran att julskylta i sina butiker, eller när bankerna inte längre delar ut spargrisar till sina kunders barn (eftersom grisar är orena i Islam) - i båda fallen för att inte såra muslimer och förlora muslimska kunder.

En annan väg för islamisering sker genom att islamiska traditioner och regler blir en del av icke-islamiska samhällen. Exempel är ombyggnad av offentliga idrottsanläggningar för att tillgodose muslimernas hämmade syn på nakenhet och kontakt mellan könen, eller införande av tjänstledighet vid islamiska helgdagar.

En tredje väg uppnås när vissa områden eller stadsdelar skaffar en så hög andel av muslimer att landets inhemska kultur och människor slås ut. Ett exempel är när icke-islamiska myndigheter såsom polis och brandkår träffar på respektlöshet och ibland även hot och våld, medan imamer och patrullerande muslimska fäder uppträder som poliser, hemgjorda shariadomstolar, och islamiska bönemöten är fria att utöva sin makt. Ett annat exempel är när judar inte kan bära kalott eller flickor inte kan ha kortkorta kjolar i muslimsk-dominerade områden, eftersom de riskerar att bli attackerade.

http://missionxp.webblogg.se/2011/july/vad-ar-islamisering-se-nicolai-sennels.html

Anonym sa...

Ursäkta men snälla någon, var kommer siffran 32 000 ifrån? Vansinnigt mycket värre än jag trodde om det stämmer. (Och ja, jag kanske sticker huvudet i sanden lite grann, bor centralt och beger mig inte till förorten i första taget.)

/Sofia, Gbg.

Knute sa...

År 2010 var det 32 457 personer som fick svenskt medborgarskap.

scb.se

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.