04 juli 2011

Etiopien: 69 kyrkor brändes ned på grund av "rykten" om skändad Koran

I Etiopien spreds ett rykte om att en vanhelgad Koran hade hittats på en arbetsplats där en kyrka höll på att byggas. Att bygga nya kyrkor och reparera gamla är förbjudet enligt islamisk lag, så en muslimsk mobb uppviglades att förstöra så många kyrkor de kunde. En person miste livet vid attackerna.

Gudskelov lyder inte Etiopien under islamiska lagar eftersom en majoritet av landets befolkning är kristen. 558 av kyrkbrännarna dömdes till fängelse. Rättsväsendet tycks inse att om man belönar muslimskt jihad-beteende genom passivitet eller halvmesyrer kommer man att bjuda in mer av det.

Även i Sverige har motståndet mot kristendomen blivit våldsammare. Gravstenar och kors på kyrkogårdar förstörs, kyrkor får besök av tjuvar som vandaliserar.

Islams fobi mot att avbilda människor är grotesk. Eftersom Jesus namn förekommer i Koranen (även om det inte finns några likheter med Bibelns Jesus), så bryter utsmyckningen i våra kyrkor mot sharialagen, och i händelse någon skulle försöka ta med ett krucifix till Saudiarabien riskerar han sitt huvud!

Präster och biskopar som pratar om "dialog" med islam borde betänka vad som hände med kyrkorna i Etiopien. Så det gäller att vara vaksam över de skatter i form av målningar och statyer som finns i våra kyrkor.

Nu förekommer ju bilder rikligt i vår värld, liksom musik, ett annat hatobjekt, så radikal islams kamp mot civilisationen borde vara dömd att misslyckas.

- - -
Arabisk agro-imperialism

Saudiarabien använder miljarder dollar för att upprätta plantager att producera ris och andra stapelgrödor i afrikanska nationer som Mali, Senegal, Sudan och Etiopien. Alltså i världens mest utsvultna kontinent som för närvarande inte kan föda sig själv, än mindre utländska marknader.

Sheik Mohammed Al Amoudi (för övrigt Sveriges rikaste finansman) har köpt upp stora delar av Etiopien för att odla mat, inte åt etiopierna men åt araberna. Bakom taggtrådsstängsel växer konstbevattnade grödor för export över Röda havet. Marken har han köpt billigt av den etiopiska regeringen vars kommunistiska föregångare hade stulit den från bönderna.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Påminner om albanernas beteende i Kosovo...

Anonym sa...

I dagens PK-Sverige är det bara en tidsfråga innan vandalisering av kyrkor etc bortförklaras som "opinionsyttring" istället för vad det är, vanhelgande och kriminellt. Mellanmjölkens land har nära till avgrunden, och glidtalet minskar stadigt. Snart är det nere på 0.5/1, som en gråsten med andra ord...

/Piloten

Anonym sa...

Islam är ondska i sin renaste form.

Anonym sa...

Ju mer jag läser om islam desto bättre förstår jag vad kriget på balkan handlade om. Kan inte dessa muslimer bara stanna i arabländerna och lämna oss andra ifred.

Knute sa...

Ett argument emot islamisk invandring

Scientists at Rensselaer Polytechnic Institute have found that when just 10 percent of the population holds an unshakable belief, their belief will always be adopted by the majority of the society.

The scientists, who are members of the Social Cognitive Networks Academic Research Center (SCNARC) at Rensselaer, used computational and analytical methods to discover the tipping point where a minority belief becomes the majority opinion.

“Once that number grows above 10 percent, the idea spreads like flame.”

http://monokultur.dk/?p=7049

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.