22 juli 2011

Belgien, en bild av det verkliga EU

13 månader utan regering. Om inte Flandern och Vallonien kan hålla ihop, hur ska Europa kunna det? Belgien är en multinationell stat, själva modellen för Europaunionen. Men EU-eliten kör blint vidare mot centralisering.

Inte heller verkar de lägga märke till vad som händer på stan där de bor. Det kan bli ett obehagligt uppvaknande, såvida inte de planerar att hela Europa ska bli lika islamiserat som Bryssel. Förmodligen är det så, de har ju sitt på det torra i 'gated communities'...

3 Kommentarer:

Göte Borg sa...

Så djäkla bra iakttagelse. God nationalism är grunden för ett fungerande samhälle. Livsfarligt att gå vidare på EU_:s väg. Vilken underlig konstruktion EU är. Vi får hoppas att hela EU-skiten exploderar i euro-krisen så att vi kan återgå till att ha EU som ett handelssamarbete och samarbete på utvalda specialområden.

Anonym sa...

Politikerna i Belgien är mer korkade än sina svenska kolleger /SS

Knute sa...

EU:s Schengen-avtal strider mot sunt förnuft

Alla bensinstationer och vägtullar på broar och motorvägar har kameror. Men enligt Schengen-avtalet får det inte finnas kameror på de mest naturliga av alla ställen, nämligen gränsövergångar.

Medlemsstaterna måste förbli försvarslösa, trots att den "arabiska våren" har utlöst en aldrig tidigare skådad våg av illegala invandrare på väg till Europa.

http://universalgeni.wordpress.com/2011/08/01/europas-graenser-lobes-over-ende/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.