11 juli 2011

"Dessa män kallas för ensamkommande barn"

Sverige är ju fantastiskt, ekonomin växer och exporten rullar på, liksom importen:Bilden kommer från PI, som skriver:

"Smålandstidningen har gjort ett nedslag i Mariannelund. Som bekant var det dit allas vår busiga Emil fick åka till doktorn när han hade trasslat till det för sig. Nu handlar det dock om andra ”barn”. Nämligen de ensamkommande. Tidningen (och kommunpolitikerna) kallar dessa män – utan att skämmas – för barn och ungdomar."

Inger-Siv Mattsson berättar om de gråtvalser som media spelar upp för sina läsare:

I samband med de fem ynglingarna som julen 2009 påträffades i Småland hade DN denna bildtext: ”Efter 18 dygn i en container och irrfärder i en främmande skog (sic) väntar nu flyktigpojkarna på besked om sin eventuella framtid i Sverige.”

Aftonbladet ville inte vara sämre: ”Hit men inte längre räckte de 10 000 US dollar de betalat människosmugglingarna. Nu stod de i snön och såg bilens bakljus försvinna... De hade irrat omkring i timmar i skogen utan mat och vatten. Tårarna rann nerför kinderna på 14-årige Rahul Sultani, när han berättade om skräckfärden i en container.”

Det visade sig att ”flyktingpojkarna” hade åkt 1:a klass med X 2000 från Köpenhamn och eftersom de saknade biljetter - snyltandet hade m a o redan börjat - blev de avhysta från 1:a klassvagnen i Sävsjö. Och pojkar förresten – en av dem uppgavs senare vara 30 år. Ett annat av ”barnen” hade från flyktingförläggningen ringt sin fru i Afghanistan för 93 000 kr på skattebetalarnas bekostnad!

Enligt Jönköpingspolisen N-E Eriksson hade de unga männen kommit från Calais. När de vägrats fortsatt resa till England hade de tagit sig till Danmark f v b till Sverige.
Innan de fem fripassagerarna avslöjades hade de bl a hunnit lura en frikyrkopräst och låtit sig fotograferas under ett kors i en kyrka!

Uppdatering: Värsta gruppvåldtäkten i svensk rättshistoria!

En manifestation av svenska politikers krig mot sina egna medborgare: I sju timmar våldtog åtta afghanska män i tur och ordning en svensk kvinna på en flyktingförläggning i Mariannelund (se bilden ovan).

. . Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa

8 Kommentarer:

Steen sa...

Hej Knute. Du omtalte forleden Chestertons "The Flying Inn."

Den kan laddes gratis ner här:

http://www.manybooks.net/titles/chestertother06The_Flying_Inn.html

mvh - Snaphanen

(jeg troede jeg havde din mail, men det havde jeg ikke)

Ann-Marie sa...

10 000 USD är en väldig massa pengar för mig och många andra och jag kan tänka mig att det är ännu mer för någon från ett s.k. fattigt land. Man undrar lite stillsamt hur dom får ihop så mycket?
Sedan har väl rykten om hur svenskarna är så korkade att dom går på vilken snyfthistoria som helst spritt sig på nätet.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Just nu kan det väl inte kosta mer än högst ett par hundra kronor att resa över sundet men den dagen då våra nya herrar har stängt gränserna så kanske även en så kort tripp kommer kosta 100000 dollar. Så fall lär jag väl vara rätt körd.

Linda sa...

Ann-Marie: Man undrar lite stillsamt hur du kan komma fram till "Sedan har väl rykten om hur svenskarna är så korkade att dom går på vilken snyfthistoria som helst spritt sig på nätet." men inte hur de får tag på pengar. Sälja organ eller låna är väl ypperliga sätt, eller? Eller varför inte belåna sig hos de som ska smuggla? Förekommer rätt så ofta i andra kretsar så varför inte i denna?

Ann-Marie sa...

Linda: Det låter som om du är insatt i hur det finansieras...
Tyvärr tror jag inte riktigt på organsäljandet, alla organ lär behövas vid strapatsfyllda resor över ökensand, berg, hav etc mot den ultimata hägringen; det rika Sverige, där manna i form av pengar regnar från himlen.

Sedan kan du ju roa dig med att läsa det här: http://politisktinkorrekt.info/2011/02/26/repris-arabisk-utbildning-hur-man-fuskar-till-sig-put/

Nu vet du att ryktet är sant, du kan kolla det själv dessutom om du inte tror vad som står på PI. Och om jag inte missminner mig helt, har nog även Knute skrivit om detta.

Knute sa...

Beträffande 11-åringen som för några veckor slängdes av ett tåg i Kumla, finns nu lite mer uppgifter om det hela:

"Flickan heter Nema Kayenga och hennes rätta ålder är runt 18 (och inte 11). Hennes storasyster som så lägligt gick på toa när konduktören kom, heter Grace och är 22. Ingen av flickorna hade giltig biljett.

Om detta stämmer är det rimligt att media nu ger en fullständig och sann bild av vad som hände. Eftersom man bedrivit en ren hetsjakt på den kvinnliga konduktör som slängde av Nema, är man skyldig att ställa allt tillrätta. Tyvärr misstänker jag att något sådant klarläggande inte kommer. Dels för att media inte vill erkänna att de förhastat sig, och dels för att man har som policy att inte kritisera invandrare.

Socialdemokraternas nye partiledare Håkan Juholt gick för övrigt ut direkt efter att den 11-åriga flickan blivit förstasidesnyhet och dömde ut hela SJ. Lite mer eftertanke förväntar man sig kanske av ledaren för Sveriges just nu största parti."

http://gluefox.blogspot.com/2011/08/nagra-kommentarer.html

Knute sa...

Det ligger mycket sanning i att kalla de som jobbar på Sveriges Television för kommunistjournalister.

Vid en intervju på TV blev en sverigedemokrat kallad för ”mupp” av en reporter.

SVT-reportern har en bakgrund som miljöterrorist, plogbillsaktivist och deltagit i aktioner mot vapenindustrin. 1999 dömdes han till 1 års fängelse för grov uppvigling.

Ni som fortfarande betalar TV-licensen – ha detta i åtanke.

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/10/svt-reporter-kallar-sverigedemokrat-for-mupp/

Anonym sa...

det intressanta med att ha somalisk familjeåterförening är att det är stora familjer, med många barn och förstås många hustrur. mp vill iofs ha acceptens för muslimska flerhustruäktenskap, det återfinns i deras partiprogram. galenskapen att acceptera utspelet nu om att föra hit varenda somalier med någon form av släktband till de som redan tagit sig hit öppnar nu också för att muslimska män som bor i landet har fritt fram att importera det antal hustrur som de vill ha. i många av dessa länder får man ha det antal hustrur som man kan försörja, men här ställer ju samhället glatt upp/Sansaer

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.