06 juli 2011

Efter att Norge skärpte sin gränskontroll mot Sverige...

... har man kunnat gripa hundratals illegala invandrare och avslöjat över 20 försök till människosmuggling. Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare, kommenterar:

"Norge gör helt rätt i att vidta åtgärder för att skydda sin gräns mot Sverige. Detta åskådliggör de stora problem som råder i Sverige pga en ansvarslös invandringspolitik och en bristfällig gränsbevakning. Norges förstärkta gränsbevakning visar också att man kan stärka gränsbevakningen utan att för den delen minska rörligheten för laglydiga personer. Sverige har mycket av lära av Norge och Danmark i den här frågan."

De 20 sverigedemokraterna i det svenska riksdagshuset talar förmodligen förgäves i surret från de 329 dunderdumma PK-fanatikerna som pratar multikultur dygnet runt, år efter år, men inget har att ställa upp med när islam kräver monokultur...Hans Rustad har skrivit en viktig artikel på document.no där han pekar på det obehagliga faktum att vissa anser det politiskt korrekt att säga att "det var rätt åt dem", när invandringskritiker och islamkritiker råkar illa ut. Till exempel morden på Pim Fortuyn och Theo van Gogh i Holland, attackerna på Kurt Westergaard i Danmark och Hege Storhaug i Norge.

En kommentar till hans artikel, av signaturen Likeverd:

"PK: Jonathan Friedmann sa att ordet kom från Stalins Sovjet, där de inom partiet var "PK", och de utanför inte var det och därmed var deras öde beseglat. Jag har läst att ordet härrör från universiteten i USA och den likriktning som har utvecklats där. Kanske det kunde göras fler ansträngningar för att se ursprunget till ordet.

Innehåll har det absolut; underkasta dig det rådande och ställ inte obekväma frågor eller belys inte obehagliga ämnen som är en konsekvens av politiken. Om du gör det så blir det som Hans beskriver; antingen tigs det ihjäl, diskussionen urartar till de dövas dialog, eller du blir brännmärkt.

Jag skulle vilja tillägga att det har många fler allvarliga konsekvenser. Du förlorar möjligheten till arbete, karriär i det arbete du har, eller att du mobbas ut eller hotas bort från jobbet. Många törs inte närma sig dig och du blir socialt isolerad.

För att betrakta detta med en ganska stor portion galghumor kan tilläggas att det är märkligt att PK-arna; 68-or, liberalister, humanister, marxister, brödhumanister, "personligt kristna", MSM och politiker skall driva en invandringspolitik av så kallade förföljda och politiskt förföljda, som FN:s kvotflykting Mullah Krekar som är efterlyst för brottslig verksamhet och terrorism, eller kriminella bankrånare, krigsförbrytare, och de som myndigheter i andra länder betraktar som terrorister, etc.

Samtidigt blir norrmän som inte är PK förföljda och hotade (Hege blev överfallen) antingen av de ovannämnda "goda" människorna eller med deras samtycke. Det är inte mycket att skryta om när du ser blodspåren av deras politik. Det är konsekvenserna som är avgörande inte mysigt prat."

6 Kommentarer:

Knute sa...

Har ”berikelsen” nådd Narvik?

I løpet av to timer var det satt fyr på fire søppelkonteinere i Narvik sentrum, og den ene brannen spredte seg til en boligblokk. Elleve personer ble evakuert som følge av røykutvikling.

Selv om disse siste brannene i Narvik foreløpig er uoppklart er det all mulig grunn til å tro at dette bare er en forsmak på hva som er i vente. I løpet av denne sommeren har vi sett den muslimske voldtektsfesten som har pågått i og rundt Oslo i årevis også nå Trondheim og til dels Bergen med betydelig kraft.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/07/har-berikelsen-nadd-narvik.html

Knute sa...

Skjoldungen skriver träffsäkert:

"Det hele ramler for europaterne. Et dansk stunt – som ingen reel betydning har – får hele eurocraciet op i billedkortene og ikke uden grund. Symbolikken er så tyk, at man kan skære i den. Lille Danmarks pipperi får mandarinerne til at frygte at fornuften breder sig. Og det gør den. Schweiz overvejer at forlade Schengen, Frankrig blæser mandarinerne en hatfuld og nu vil selv de artige nordmænd følge Danmarks eksempel – endda i en noget mere bastant form. Men de har jo – til forskel fra os – også en flere tusind kilometer lang, landbaseret grænse til deres asiatiske nabo mod øst."

http://hodja.wordpress.com/2011/07/06/et-tu-norge/

Marissa J sa...

Det är sannerligen dags att man i Sverige sätter ned foten angående detta med gränskontroll. Görs inget åt det hela så kommer överfallen att öka lavinartat, och vem tar ansvaret för det hela?

gäster sa...

Befolkningen med norsk bakgrund kan bli minoritet i Norge år 2055.

http://danmark.wordpress.com/2011/07/07/norge-lobes-overende-2055-8-10-ar-efter-danmark/

Knute sa...

De gamla grekerna kunde räkna ut jordens omkrets, men numera har man inte har lov att räkna ut effekterna av invandringen från mindre utvecklade länder.

http://danmark.wordpress.com/2011/07/09/det-er-gaaet-tilbage/

Knute sa...

Tafsvakter ska hindra invandrarkillar från att kladda på norskor

Hos grannarna i Norge har man som bekant en bra mycket nyktrare syn på det här med invandring och dess konsekvenser, liksom i resten av Norden, Europa och världen. På utestället Rick’s i Bergen har man egna ”tafse-vakter” ute på dansgolvet för att hålla reda på klåfingriga invandrarkillar som gärna kladdar på norskor.

”Det vi ser på dansgolvet är upprinnelsen till många överfallsvåldtäkter.”

http://politisktinkorrekt.info/2011/07/12/tafsvakter-ska-hindra-invandrarkillar-fran-att-kladda-pa-norskor/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.