21 juli 2011

En episod vid rättegången mot tågterroristerna i Madrid

Ett av offren för terrorattentaten i Madrid år 2004, en ung mamma med tre minderåriga barn, som hade varit tvungen att identifiera resterna av sin man och barnens far på bårhuset, infann sig i domstolen för att se i ögonen de tjugotalet mördare som orsakat massakern, vilka kråmade sig i sin förträfflighet som "heliga krigare" på de anklagades bänk, och som mötte hennes blick med förakt och skadeglädje, och formade ordet "puta" med läpparna, skällsordet som invandrare över hela Europa använder på våra kvinnor.

När den spanska kvinnan reagerade på skildringen av illdådet och det provocerande beteendet genom att bära en t-shirt med den berömda bilden av "profeten", reagerade domaren. Hon som var den i högsta grad "kränkta" i målet, drevs ut från rättssalen eftersom hon hade förolämpat de förhärdade mördarnas känslor! Dessa jublade vilt då offret för deras bestialitet blev ledsagad ut av domstolsvakterna. Undrar om hon senare åtalades eller fick böter för "rasism" eller "hate speech", en term som muslim-staterna i FN har fått infört med välsignelse från Europarådet och Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna.

- - -
Ur ett mail från BJARNE DAHL, Høvik, om boken "Tystnadens tyranni" av kulturredaktören i Jyllands-Posten, Flemming Rose.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Sorgligt att läsa detta, dock är det en tröst att man i Spanien inte ger "straffrabatt" som här i Sverige, det lär bli livstid för varje mord och dråp och allt staplas i hög.
Bortåt 500-1000 år i finkan kan det bli för pedofetens krigare.

Anonym sa...

pang i bygget norge. sa kan det ga nar man forolampar profeten. speciellt om man forolampar profeten efter att man varit korkad nog att lata ge uppehalle till hundratusentals av hans understatar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.