16 juli 2011

Finns det någon som faktiskt vill ansluta sig till euron?

- Jo, den svenska regeringen, skriver den engelske konservative politikern Daniel Hannan:

"Sverige måste enligt villkoren i Maastrichtfördraget ansluta sig till euron. Till skillnad från Storbritannien och Danmark har man inte velat förhandla fram ett undantag.

För åtta år sedan röstade 57 procent av svenskarna för att behålla kronan. Aktuella undersökningar visar en två tredjedels majoritet mot att ansluta sig till euron. Men bara 16 procent av riksdagens ledamöter delar denna åsikt.

Förundras över EU:s ohyggliga styrka. Även i ett land som så demokratiskt som Sverige, och även under den gemensamma valutans nuvarande besvärligheter, prioriterar makthavarna fortfarande EU:s intressen före sina väljares."

Finanspolitiken sänker en järnridå över Europa. Invandring, juridik, hälsa och ekonomi är redan underordnat Bryssel. Nästa radikala steg blir att EU-kommissionen börjar förhandsgranska euroländernas budgetar.

Gates of Vienna: "Den icke valde ex-maoististen Jose Manuel Barroso får den verkliga makten i alla våra liv, och är på väg att uppnå det som Karl den Store, Napoleon, Hitler och Stalin endast kunde drömma om."

4 Kommentarer:

Mika Aalto sa...

Svenska politiker har alltid varit globalisternas stövelslickare. Inget nytt, således... Dom är mer intresserade av att tjäna globalistmaffian än sitt eget folk.

Ann-Marie sa...

Man blir mörkrädd! Att vilja ansluta sig till euron när den uppenbarligen håller på att gå åt h-e?!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Glöm inte att 32:an bara är intresserad av enda sak, att förinta Sverige och utrota svenskarna. Inget pris är högt nog för att nå detta mål.

Knute sa...

90 % sannolikhet att Hellas går konkurs

http://www.document.no/2011/09/90-sannsynlig-at-hellas-gar-konkurs/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.