08 juli 2011

I förgäves väntan på flotillan sjunger Hamas om "Guns, Guns, Guns!"
"Videon skulle vara rolig om det var inte så förbaskat allvarligt. Israel är på väg att sluta som Tjeckoslovakien på 1930-talet. Förr eller senare kommer de västerländska eliterna att deklarera 'Fred i vår tid' genom att sätta Israel i en omöjlig situation. Och inte långt efter det, kommer det att bli krig." En kommentar på GoV.


Gaza Grand Palace Hotel tar knappast emot judiska gäster. Även i "Gazas vänort i Sverige" är det farligt att vara jude:

Ett amerikanskt filmbolag ville spela in en film, baserad på en bästsäljare med ett judiskt tema, i Malmö och Skåne. Plötsligt skrotades planerna.

Anledningen var att Simon Wiesenthal Center avråder. Malmö - den mest muslimtäta storstaden i Europa - är beryktat för hatbrott mot judar. Även antisemitiska uttalanden av kommunalrådet Ilmar Reepalu har väckt anstöt.

Utöver Malmö är det bara Turkiet som centret avråder judiska resenärer att besöka i Europa. Således kan snart Sverige placera sig i Mellanöstern på kartan, åtminstone om man ska döma av nyheterna på Sveriges Television, som är en av de högljuddaste aktörerna i propagandan mot Israel.

Men det finns ingen anledning att bojkotta Israel, inte för Gazas skull. Varför ockuperade Israel Gaza och Västbanken? Därför att de blev överfallna av de omgivande arabstaterna och var tvungna att försvara sig.

Den israeliska regeringen var på väg att avskaffa de judiska bosättningarna, och började med Gaza. Vad hände? Gaza blev en raketbas riktad mot Israel. Inte underligt att israelerna gett upp planerna att tömma bosättningarna på Västbanken. Efter alla dessa år, är det någon mening att tala om bosättningar? Det skulle vara som att kräva att andra världskrigets folkomflyttningar i Europa skulle återställas.

Israel är en demokrati. Alla israeliska medborgare, även araber, har samma rättigheter. I parlamentet och i högsta domstolen sitter araber, och det finns israeliska ambassadörer och generaler som är araber. Arabiska är ett av Israels officiella språk.

Om araberna slutar skjuta raketer blir det fred, men för israelerna skulle det vara självmord att lägga ner vapnen.

Om Israel går under går vi alla under

4 Kommentarer:

Knute sa...

Hundratals anti-israeliska provokatörer på väg mot Israel har stoppats på flygplatser över hela världen.
Det förväntade våldsamma kaoset på Ben Gurion-flygplatsen har hittills kunnat undvikas genom att flygbolagen valt att vägra ta med passagerare som de visste skulle vägras inresa till Israel.
Aktionen mot Israel kommer att pågå 8 till 16 juli. Nya provokatörer kommer att försöka ta sig in varje dag. Totalt räknar Israel med flera tusen ovälkomna "gäster".
De ska på alla sätt försöka provocera de israeliska myndigheterna och skapa lämpliga foto- och filmmotiv åt de medförda "journalisterna".

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/07/anti-israeliska-provokatorer-stoppade.html

Ann-Marie sa...

Kan inte annat än hålla med kommentatorn där..... Undras hur länge det dröjer innan det smäller där borta.

Anneli sa...

Jag frågar mig när luftballonger, lätta privatplan etc börjar anlända.

Naturligtvis kommer det att bli krig, flera stycken allt allvarligare. Israel sitter i Irans fiffiga kniptång Hisbolla o Hamas som de fjärrstyr o där Syrien hjälper till. Snart är Egypten med på banan också när Muslimska Broderskapet (Hamas o Hisbolla är dotterorganisationer) tar makten efter höstens val.

Anonym sa...

Om man lurade grekerna att man skulle gå mot Egyptisk hamn, varför gör man inte det i verkligheten? Vore en god gärning av/prestigevinst för egypterna om varorna tilläts passera gränsstationen mot Gaza.

Sign. En som varit där

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.