12 juli 2011

Ingen vettig människa tror på genusbabbel om att alla män är i stånd att begå våldtäkt

... eller att våldtäktsvågen inte har något samband med invandringen från vissa länder.


Den blå kurvan kommer från BRÅ och den röda från Migrationsverket, via Snaphanen.

SvD publicerar också ”sexgrafik”, och ställer frågan om det höga antalet sexuella ofredanden det tredje kvartalet 2010 berodde på en ”Assange-effekt” som skulle ökat benägenheten att polisanmäla. Eller om det var en ”copycat-effekt”, att gärningsmännen inspirerades av sådana som Assange. Eller om det råkar vara en slump. Men inte ett ord om de multikriminella kulturberikarna, eller som det nu ska heta, ”nybyggare”.7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Vilken smörja! Visserligen har vissa män alltid haft "problem" med sina relationer med kvinnor. Men nu finns det en kategori "män" i väst som har ännu större problem. Kategorin som har fått sig itutat sedan barnsben att kvinnor har inget värde. Tacka sjutton att det går åt h-e!! Och den här "genus"idiotin!? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vem i helsefyr kom på något så urbota korkat?!

Berth sa...

Ann-Marie man måste väl kunna tänka själv också, jag har inga bra erfarenheter av det motsatta könet och skitsnack om män generellt gör en knappast mer välvilligt inställd till kvinnor, men det betyder inte att jag misshandlar eller våldtar dom, trots dåliga erfarenheter så vet jag att det är fel.

Ann-Marie sa...

Berth: Om du verkligen läser vad jag skrivit så förstår du kanske vad jag menar... Om inte så kan jag förklara...

Anonym sa...

män är djur!!

Ann-Marie sa...

Anonym: Det är inte sant! Det finns massor av trevliga män....

Anonym sa...

Ann-Marie är en klok kvinna.
Den statistik som visar hur det verkligen ligger till döljs allt för väl. Tyvärr är det det uppenbart att alla inte har lärt sig att uppskatta kvinnan för vad hon är. "hjärntvätten" som vissa utsätts för kommer att ta många år att få bort, även i Sverige.

Sivert

Berth sa...

Läste på en annan blogg där ett antal kvinnor undrade var alla snälla män var i debatten, men när man läste bloggen så dröp den av snudd på hat mot män, inte undra på att man inte vill försöka föra en debatt, och detta är ju ett ämne där man som man blir stämplad som idiot från första början hur som, ja i alla fall av en del, antifeminist = kvinnohatare tycks det inga nyanser här inte :)

På tal om djur så är både män och kvinnor djur :)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.