18 juli 2011

Sex knivhuggna på "svenskt" bröllop

PI berättar om ett iranskt bröllop på Trollenäs slott i Skåne, ett bröllop med sönderslagna antikviteter och sex knivhuggna personer.
Det började med att brudens far tog fram en kniv och knivhögg brudens bror. En annan bror med medlemskap i Brödraskapet Wolfpack sitter häktad för ett mord som skedde i förra veckan i Malmö.
Tydligen en bra affär att få asyl i Sverige, bröllopet kostade 300.000 kr.

15 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag hoppas dom har lärt sin läxa nu och inte släpper in fler nybyggare i vårt gamla kulturarv. Tänk om det hade varit en klan med ziggisar. Dom hade snott rubbet!

Anna Brenäs sa...

Man måste väl ändå vara tacksam att dessa iranier har försvenskats så pass att de inlemmats i samhället, dricker alkohol och tar droger och därför kan förära sig att bli medlem i BSK Wolfpack?

Hade de INTE gjort det, hållit kvar vid sin kultur från deras land - dvs den islamiska - då hade de ju inte utnyttjat droger och begått brott i sådan skala att de kunnat bli medlemmar i detta pack :)!

Så vad finns det att klaga över?

Britt sa...

De har kanske sparat pengar till bröllopet? Eller vad försöker du insinuera?

Ann-Marie sa...

Sedan åkte dom väl på semester till det gamla hemlandet?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Försvenskats? Så du insinuerar att svenskar kvnivhugger och skjuter varandra hejvilt? Nej, just det, det är ju vi som är barbarer för att vi inte har lärt oss deras högkulturer.

Britt sa...

Svenskar knivhugger och skjuter varandra vilt de med. Svenskar skiljer sig inte på något sätt från resten av världen.

Ann-Marie sa...

Nehej du Britt! Svenskar knivhugger och skjuter INTE varandra vilt. Såvida dom inte är nysvenskar förstås...

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mycket märkligt, jag vet inte vilken planet du har växt upp på, Britt men det kan knappast ha varit Tellus. För det skjöts banne mig inte hejvilt på 60- och 70-talet. Eller tror du på fullt allvar att jag låg i koma i 2 decennier?

Anonym sa...

KomaBritt!

Har du nyligen vaknat?
Glöm då inte att gå med i "Vi gillar olika-kampanjen" bara ett tips.....

/HellBoy

Britt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Britt, visserligen har du råkat ut för lite gliringar, men när du försöker ge igen så blir det för mycket personangrepp. Försök motivera varför svenskar uppfostrade med kristen vänd-den-andra-kinden-till skulle vara lika våldsbenägna som muhammedaner, och kom gärna med statistiska bevis.

Britt sa...

Ni vill ju uppenbarligen leva i villfarelsen att just svenskar skulle vara bättre än andra människor så hur mycket bevis jag än skulle gräva fram så skulle det inte hjälpa alls.

Anonym sa...

Britt, det var allt att göra det enkelt för sig!
Motivera och visa vad du menar.

Ann-Marie sa...

Britt: Jag har nog lite mer koll på världen än vad du verkar ha, men jag vill gärna att du kommer upp med bevis på att ursvenskar är LIKA vilda som "nysvenskar". Ingen av oss har sagt att svenskar aldrig skjuter eller knivhugger, men att som du; påstå att "Svenskar knivhugger och skjuter varandra vilt de med" det är en lögn och det borde du begripa själv.

Anonym sa...

Go britt!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.