07 juli 2011

”Vi gillar olika” i Sverige och England

I England blev det stor skandal när det avslöjades att en tidning hackat sig in på folks mail och SMS, men i Sverige rör man knappt en min när Aftonbladet gör något liknande. En minister som avgick för ett år sedan ska ha chattat på olika sexsajter, något som tidningen tydligen tagit reda på genom att hacka IP-adresser och mail.

Aftonbloodet släpper aldrig sitt byte, förutsatt att det inte är sossar det handlar om. Något man kan misstänka var syftet med deras idiotkampanj "vi gillar olika". Medierna är nu så mäktiga att modigt politiskt tänkande är ytterst sällsynt.

1 Kommentarer:

Knute sa...

Expo är en spionorganisation vars ändamål är att "upplysa allmänheten om rasism och främlingsfientlighet", bland annat genom att granska riksdagsmännens telefonlistor. Förmodligen hackar de även in sig på riksdagsmännens telefoner och datorer.

Expo är således ett slags privat-Stasi som övervakar att politikerna visar den korrekta entusiasmen över massinvandringen.

http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/january/nu-granskar-expo-riksdagsmannens-telefonlistor.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.