10 juli 2011

Utmaningen för SD är att väcka den stora allmänheten

De senaste tjugo åren har 90 % av alla invandrare i Europa och Sverige varit muslimer. Inte konstigt att Sverigedemokraterna växer i takt med problemen.

Nu är det sommartider och politiker och journalister håller igång sin show i Almedalen på Gotland för att få folk att koppla av och glömma invandringens avigsidor. Media är så mäktiga att de fabricerar en nyhet om att stödet för SD minskar. Men så länge de andra partierna inte omprövar politiken kommer stödet tvärtom att öka.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Bilden kommer från Fröken Sverige

http://imittsverige.blogspot.com/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag spyr på den bilden. Hoppas innerligt att det bara kommer stanna vid denna enda photoshoppade bild.

Knute sa...

Almedalen hade varit otänkbart i USA

"Almedalen är det faktiska beviset på att Sverige är i akut behov av personval där en person väljs i direkta val av en valkrets. Om Sverige hade personval skulle Almedalen försvinna som företeelse eftersom riksdagsmännen skulle ha fullt upp med att övertyga väljare iförda en WCT-overall med en Norrlands Guld i handen på en camping i Bengtsfors att de är en del av folket – och inte ha något med eliten i Almedalen att göra."

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/almedalen-hade-varit-otankbart-i-usa_6309700.svd

Knute sa...

Wikileaks: Sveriges invandrare har oproportionerligt hög representation i kriminalitet & välfärdsutnyttjande

http://wikileaks.org/cable/2006/02/06STOCKHOLM235.html

Knute sa...

Dala-Demokratens chefredaktör hotar misshandla en av krönikörerna på Avpixlat, Mrutyuanjai Mishra.

"Jeg synes, at denne epi­sode giver anled­ning til at dis­ku­tere venstre­flø­jens into­le­rance og skjulte racisme i Sve­rige. Jeg går ind for fri debat, men jeg kunne ikke under nogen omstæn­dig­he­der drømme om at anvende vold mod en poli­tisk mod­stan­der. Det er en af de ting, som jeg har med mig fra min opvækst i Indien. Jeg er opvokset i den indiske del­stat, hvor Mahatma Gandhi blev født. Han har altid været et for­bil­lede for mig, og hans tan­ker og filo­sofi om et ikke-voldeligt poli­tisk oprør har altid haft stor påvirk­ning på mig."

http://www.document.no/2013/07/venstreflojs-debattor-ville-give-mig-en-lige-venst/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.