10 augusti 2011

En förolämpningDetta är den bild som flera engelska tidningar har på sin förstasida. Ytterligare ett uppenbart bevis för hur journalister förvränger verkligheten utan det minsta skam i kroppen.


Från Storbritannien kommer också intressanta uppgifter om att engelsmännen under de senaste dagarna blivit enormt intresserade av amerikansk baseboll.
Försäljningen av slagträn har ökat alldeles enastående. Titta på ökningen i procent!
3 Kommentarer:

MS sa...

Det är media i skön allians med politikereliten som skapat denna situation med sin ohälsosamma vurm för den samhällsnedbrytande företeelse som brukar omnämnas som mångkultur. Nu vågar de inte ta steget fullt ut och ära de som äras bör utan sätter ut en vit som symbol för upploppen när en stor majoritet av vandalerna är av utomeuropeisk bakgrund. Vad dessa nissar på reaktionerna tydligen inte inser är att detta kommer att reta britterna ytterligare och motsättningarna kommer att skärpas.

Naivtive sa...

I intervjuver i engelsk media är det väldigt tydligt att det är etniska minoriteter i huvudsak som står för upploppen. Även sägs det klart att arbetslösheten är ett svepskäl, de vill inte utbilda sig för att få ett arbete. Samma problem här som där med andra ord. Vi får väl hoppas att Cameron har tillräckligt hårda "balls" för att lösa det på det enda sätt som det kan lösas....

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Givetvis att dom skaffar sig baseball bats när dom vet dom inte kan lita på vare sig politiker eller polis eller militär ska skydda dom dem från våld. Kan tänka mig att baseball även blir väldigt poppis i Sverige framöver då det är ännu värre här. När det sätter igång så har vi näppeligen någon nytta va dialog-poliserna. Då är det skydda sig själva och varandra som gäller. Men jag skulle inte bli förvånad om dialog-polisen får order ovanifrån att ta i med hårdhandskarna mot OSS när vi försöker skydda oss själva.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.