27 augusti 2011

Han gör det avsiktligt

Taktiken i alla marxistiska / socialistiska revolutioner, för att uppnå ett totalitärt styrelsesätt och diktatur, är att skapa eller dra nytta av ekonomisk misär bland allmänheten och använda det som vapen mot sina politiska motståndare.
När problemen växer och man inpräntat i den stora massan vem "fienden" är, kommer man att inleda våld och kaos genom ombud för att få bort de som är obekväma. Detta är grunden i marxistiskt planerande, men medlen varierar något i ansträngningarna att uppnå en förvriden utopi.

I dag kan man skapa de faktiska förhållandena genom att orsaka en ekonomisk kollaps och sedan dra fördel av det.
Det är exakt vad Obama sysslar med. Barack Obama är ingen dum människa, narcissistisk definitivt - men inte dum.
Han har inte för avsikt att reparera USA's ekonomi. Tvärtom. Hans avsikt är att skapa problem, sprida eländet och skylla det på politiska motståndare, hetsa till kaos och våld, brutalt slå ned på dem man påstår har skulden och kriminalisera dem.
Upprätta absolut makt inifrån.

Professor John C. Drew erinrar sig en kväll som han tillbringade i slutet på 80-talet med collegestudenten Barry. Drew var själv marxist på den tiden och beskrev Obama som "en marxist-leninist driven att störta det kapitalistiska systemet. Amerika var definitivt fienden och den amerikanska eliten var också fiende och vad Amerika gjorde var definitivt fel och dåligt.
Han ansåg att Sovjetunionen var missförstådd och de gjorde ett bättre jobb för sin befolkning än de flesta insett."

Klasskamp var bland de idéer som leder till en oundviklig revolution och att en elitgrupp av revolutionärer behövdes för att leda arbetet.
Revolution enligt rysk eller kinesisk stil - som leder till kommunismen - var bara möjlig i ett jordbrukssamhälle med en svag eller obefintlig medelklass eller bourgeoisi.

Det är där som Obama stött på problem. USA har en alltför stor och hälsosam medelklass och det är vad som skiljer nationen från tredje-världen-länder, typ de som vi ser protestera just nu.

I ett fattigt land finns det en rik överhöghet, som ytterst styr landet och fattiga arbetare för att försörja den rika regeringen och med möda överleva själva.
USA's medelklass balanserar emellertid detta. Medelklassen är de små och medelstora skattebetalande företagarna som befinner sig mellan den övre och lägre klassen av medborgare och som varje sund ekonomisk nation lever på. En kommunistisk regering syftar till att göra hela nationen till en stor medelklass (på pappret, åtminstone), men vi har sett hur det fungerar i verkliga livet med naturlig, mänsklig korruption och makthungriga diktatorer


En sund medelklass är det element som skiljer den amerikanska ekonomin från ett tredje-världen land och som Obama avsiktligt skadar med sin politik.

2 Kommentarer:

Peter sa...

Lysande!

Vi ser samma sak hända i Sverige, men här är det säkert lättare att genomföra planerna med tanke på att svenskarna är världens kanske mest konflikträdda folk.

Den svenska medel- och överklassen kommer kanske inte att protestera, men när fler och fler upptäcker vad ett av världens högsta skattetryck går till och mångkulturen kommer närmare medel- och överklassens kvarter, så kommer de som har möjlighet att flytta utomlands. Jag tror i alla fall att Sverige kommer att dräneras på entreprenörer, civilingenjörer, läkare, etc. Vi ser redan hur "The White Flight" har inletts i vissa skolor, framför allt i Stockholmsområdet.

MS sa...

" Vi ser samma sak hända i Sverige, men här är det säkert lättare att genomföra planerna med tanke på att svenskarna är världens kanske mest konflikträdda folk".

Ett tydligt facit på vad decennier statssocialism kan ställa till med. Från att vara ett folk som har generat vikingar och stormaktskungar har vi nu gått till vara ett land som befolkas med konflikträdda får som låter de styrande förnedra oss och ge bort vårt land på silverfat till individer som enbart är här för att parasitera på vår välfärd. Vi har dock de politiker vi förtjänar och det är det som är det mest skrämmande. Vi kommer att få se både White flight och Brain drain från Sverige.

När det gäller NObama har han grovt underskattat amerikanerna. Han kommer inte att lyckas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.