17 augusti 2011

Norsk inkluderingsminister vill neka alkohol till kö-rasister

Att krogvakter sorterar bort folk i köerna är ett mycket mindre problem än att norska jäntor inte får vara i fred för vissa invandrargrupper på krogar och uteställen. Efter tragedin på Utöya har det blivit tabu för media och myndigheter att ta upp den totala bristen på respekt för kvinnor. I stället försöker de utnyttja tragedin till det yttersta.

Inkluderingsminister Audun Lysbakken (Sosialistisk Venstreparti) säger att restauranger och dansställen som inte släpper in personer med minoritetsbakgrund inte ska få servera alkohol.

Han ber nu kommunerna i hela landet att vidta åtgärder för att gemenskapsandan efter juli-terrorn ska bestå, och låta förslaget bli tema för valkampanjen.

Av allt att döma är Lysbakken av den vanliga politiskt korrekta typen med stor pratförmåga men sämre tankeförmåga. Här i Sverige har vi integrationsminister Ullenhag och miljöpartiets Fridolin, för att bara nämna några.

För övrigt är det socialistisk diktatur att bestämma över privata näringsidkare och tvinga dem att släppa in personer de inte vill ha i sina lokaler. Eller tvinga dem att anställa folk de inte vill ha, med hot om att betala skadestånd för diskriminering.

4 Kommentarer:

Gäster sa...

Oslo tas över ganska snabbt av utlänningar

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/06/oslo-tas-over-ganska-snabbt-av.html

Anonym sa...

Det var just sådan lagstiftning i Storbritannien
initierad av Labour som föranledde Enock Powell att hålla sitt berömda tal, som tyvärr snedtände och fick nästan rakt motsatt effekt till vad EP åsyftade - multi culti frodades tills nu äntligen Cameron skådade ljuset och dödförklarade multi-culti-vansinnet.
/LN

Anonym sa...

Vilken ung flicka vid sina sunda vätskor, går frivilligt in på ett ställe vart man prioriterar pärlor framför svin?

Gud bevare grisen, vår källa till mat på bordet...

Knute sa...

Norge har ingen ærefull historie når det gjelder behandling av kunstnere. Nå føyer straffeforfølgingen av Odd Nerdrum seg inn i rekken: to års fengsel for skatteunndragelse.

Så rammer det en kunstmaler, en av Norges fremste. Det kan man ikke overse.

Så blander den kunstfaglige fordømmelsen seg inn, som insinuerer at Nerdrum står for et kunstsyn som minner om nazismens. Dette ble fremført av svenske kritikere da Christopher Rådlund arrangerte en utstilling av Nerdrums elever i Sverige.

Hva er det som gjør at dagens koryfeer ser nazister over alt – enten det er i politikken eller kunsten? Det forekommer å være et viktig spørsmål.

Det offentlige landskapet begynner å minne om Nerdrums bilder.

http://www.document.no/2011/08/nerdrum/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.