30 augusti 2011

Nyttiga idioter för "religionsfrihet"

När man läser om hur en afghansk konvertit till kristendomen misshandlades på en flyktingförläggning i Norge, undrar man vad Svenska kyrkan menar med att anordna en demonstration till stöd för ett moskébygge i Norrköping, under parollen "för religionsfrihet och ett öppet samhälle"?

Bedrövligt av kyrkan, eftersom religionsfrihet inte finns i islam. Förbud mot att lämna islam är inte religionsfrihet. En religion som använder våld är raka motsatsen till kristendom.

Eid al-Fitr bör bli en nationell helgdag, tycker ordföranden för Socialdemokratiska Brödraskapet för Tro och Solidaritet. "Det handlar om vikten av att också det omgivande samhället förstår vad Eid al-Fitr är och betyder."

Visst, det betyder avslutningen på ramadan-månaden. Afghanen i Norge fick kokande vatten över sig när han avstod från att fasta på dagtid, som är påbjudet under ramadan.

Något exakt datum för de muslimska högtiderna går inte att fastställa i förväg, då de följer månåret. Det kan av arbetsgivare uppfattas som att man bara hittar på att det är en stor högtid för att få en extra fridag, skriver Wikipedia.

Varför släppa in islamiska helgdagar när muslimer enligt Muhammed inte får tolerera våra seder och bruk? Det gäller inte bara kristna högtider, till och med något så sekulärt som Mors Dag har fått en fatwa på sig. De enda legitima högtiderna är Eid al-Fitr och Eid al-Adha, och varje vecka Eid (fredag). Radikal islam syftar till att befria världen från allt utom islam.

6 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

I rättvisans namn är det väl då dags att göra Chanukka också till en svensk högtid.... sedan har vi ju alla andra religioner också. Det slutar väl med att Sverige stannar helt....

Anonym sa...

Detta ar Sverige. Svenska dagar, inte muslimska eller ANDRA utlandska dager. Om dom som immegrerar till Sverige vill ha "national" dagar eller andra inte svenska regler, ga tillbaka till landet de kommer ifran.

Johan

Anonym sa...

Gör som gjorde för många år sedan: Gå ur den förbannade statskyrkan, och gör det före den sista oktober. Du spar några hundra i månaden, men du slipper ha dåligt samvete för att påskynda islamiseringen, vilket verkar vara de nyttiga idioternas huvuduppgift. Blodsven

Greenberg sa...

Var det inte Aftonbladet som hade som slogan "Jag gillar olika". Och visst, Malmo har ju blivit ratt olika de senaste tva decenierna. Hoppas att alla ar nojda och glada och tycker att det har varit vart alla skattepengar som gatt till spektaklet.

Knute sa...

– Jeg hørte skrik, og dro ut av rommet for å se hva som skjedde. Jeg ble vitne til at «Ali» ramlet på golvet etter at det var helt kokende vann over ham. Muslimer fra Somalia slo løs på ham, og de ropte· «Dette er jihad (hellig krig), forteller «Arsland».

«Ali» er blitt mobbet og trakassert en rekke ganger tidligere før den grufulle hendelsen i forrige uke. «Asland» forteller at han gikk til sjefen for mottakssenteret og fortalte om dette, men ingen ting ble gjort.

– Jeg har selv blitt truet flere ganger av muslimer på mottaket. Men dette ble heller ikke tatt på alvor da jeg klaget til lederen. «Du må selv kontakte politiet» var svaret jeg fikk fra henne, opplyser «Arsland».

http://www.dagen.no//Nyheter//Innenriks/tabid/248/Default.aspx?ModuleId=73642&articleView=true

Knute sa...

Frankrike: Från 150 till 2.368 moskéer på 35 år.

http://www.politisk-ukorrekt.dk/?p=196

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.