09 augusti 2011

Obama bör be om ursäkt

Neil Cavuto intervjuar en företagsledare"Definitionen av förtroende betyder, "Jag kan lita på". Jag kan lita på allt. Hittills har allt varit en enda röra av lögner och manipulationer och inget har varit sant. Affärsvärlden har sagt det i över ett år.
Varför ska jag, som ledare för ett litet företag ta risker när ingen annan gör det? Vi betalar de mesta skatterna och du, Obama kallar oss... vad då?
Varför inte ett tackkort? Du vill att jag ska anställa folk, ta mer risker, försätta mig i mer skuld...varför skulle jag göra det?"

Den intervjuade kvinnan anser att Obama borde säga till nationen:

"Jag ber om ursäkt! Jag ber om ursäkt därför att jag inte leder landet till framgång.

Obama kommer inte att bli känd som den förste svarte presidenten. Han kommer att bli känd som den som orsakade en nedgradering av kreditvärdigheten.
Han säger att han övertog röran och visst, det gjorde han. Som VD övertar jag en röra varje dag. Det är mitt jobb att fixa det. Att ta hand om problem och se till att de anställda arbetar i harmoni med ett gemensamt mål...det gemensamma målet är att se till att landet är tryggt och säkert...det är den amerikanska drömmen. Det är vad du gör...du enar folk och åker inte på semester."

----------------
TeaParty-rörelsen anklagas för att ha orsakat nedgraderingen, men utan trycket från dem inom det Republikanska partiet, skulle kreditvärdigheten vara BBB i stället för AA+.

Bland de människor som befinner sig ute på vänsterkanten kan man ana ett djupt avund mot TeaParty-rörelsens entusiasm och geist. Man avundas deras styrka och möjlighet att influera politiken. En vänsterorganisation som kallar sig Campaign for America's Future planerar en konferens i oktober för att försöka organisera något liknande på vänstersidan.
Det skulle inte förvåna mig om organisatörer av denna grupp dessförinnan kräver att Obama inte ställer upp för omval och att man för fram Hillary C. i stället.

Missnöjet med Obama växer snabbt i de egna leden.
"Han är en svart maskot bland oligarkerna på Wall Streets." (Cornell West)

Man klagar över att hans ekonomiska reformer misslyckats. Hans löften att stänga Guantanamo Bay förblir ouppfyllda. Han bevarade reformen om skattelättnader för de rika. Han har trappat upp kriget i Afghanistan och har inte infört utlovade restriktioner och straffskatter med anledning av klimatförändringar och inte heller genomfört en invandringsreform.

Obama ser ut som en något nedgraderad president. Han har också blivit driftkucku bland komikerna i de sena kvälls-showerna där han framställs som naiv och svag.

1 Kommentarer:

Knute sa...

USA lånar från Kina för att betala för oljeimporten. OPEC, som kontrollerar mycket av världens olja och manipulerar oljepriserna, har nu fått en iransk terrorist som president, Rostam Ghasemi.

"Ghasemi is under EU and U.S. sanctions for his involvement in terrorism and nuclear proliferation. He also, until recently, headed Khatam al-Anbiya (KAA), the “industrial division” of the Guards, an entity deeply involved in the exploitation of Iranian oil, also under EU and U.S. sanctions — and U.N. sanctions, too.

To say this more succinctly: OPEC will now be headed by an Iranian terrorist master, but sanctions on him will be waived to help him do his new job, which is to squeeze out of Americans and Europeans as much money as possible, which he’ll use to fund terrorism and illegal nuclear proliferation. If you’d read this in a novel, you’d say the plot was not believable."

http://townhall.com/columnists/cliffmay/2011/08/11/borrowing_from_the_communists_to_pay_the_jihadis

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.