18 augusti 2011

Obama inspirerar


Obamas retorik handlar förfärligt ofta om missunnsamhet och att de rika inte betalar sin "rättvisa" andel. Han trumfar ständigt i sina undersåtar att de rika är skyldiga dem alla livsnödvändigheter och därmed frodas avundsjukan. Hans marxistiska mantra, "från var och en efter förmåga, till var och en efter behov " driver speciellt den svarta "flash mob" som vi nu ser attackera befolkningen i många större städer, Chicago, Milwaukee, Peoria, Philadelphia and Kansas City.
Många av dessa raider utförs av unga svarta, som verkar ha roligt men de provocerar och skrämmer också vanliga laglydiga människor, speciellt om de är vita.

Obama fick mycket kritik för de händelser som resulterade i det sk. "beer summit" 2009 och har nu bestämt sig för att ligga lågt när det gäller att kritisera denna generation, som fötts upp med matkuponger, hyresbidrag, skatteåterbäring (fast de inte betalar skatt), två mål mat samt mellanmål i skolan, WIC (matprogram för mammor, spädbarn och småbarn) samt över 25 andra fria matbidrag, Medicaid, fri behandling vid akutmottagningar och oräkneliga arbetsträningsprogram.

Jag är helt övertygad om att alla de ungdomar vi ser, växte upp i hem där ingen biologisk pappa var närvarande, hoppade av skolan i förtid och har aldrig haft ett jobb som inte var ordnat som statliga subventionerade program.

Många i media ignorerar ras-aspekten av dessa kravaller och visar bara bilder av polisen, inte ungdomarna, eller så skyller de på är det är samhällets fel , "man har inte gjort tillräckligt för dem".
Media rapporterar genomgående om ras-sammansättningen vid fredliga Tea Party-sammankomster, men nästan aldrig om när ett kringströvande gäng av unga svarta bryter sig in och plundrar ett varuhus eller stör en marknad.

Obamas eggande av välstånds-avund har bidragit till att legitimera plundringarna och lägga mer bränsle på elden.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

The sum total of each man's giving determines the standard of man's civilization.

Walter Russell

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.