15 september 2011

Ät mina kalsonger!


Umar Farouk Abdulmutallab, den man från Nigeria som försökte gömma en bomb i sina underkläder, ställs nu äntligen inför domstol.
Han orsakade "tumult" i rättssalen genom att skrika: "Osama lever och Allah Akbar" Han satt med fötterna på bordet och krävde att han inte skulle dömas enligt amerikansk lag ,
"Jag är dömd av Koranen ... Tillåt mig att följa min religion på det sätt som jag ska. "

Han vill alltså bli dömd enligt Sharia-lag? I så fall skulle han ha begått brottet i ett land som tillämpar de lagarna, Saudiarabien tex. Där skulle man halshugga honom.
Domaren gav inte tillstånd till sharialagar, men vem vet hur det skulle vara om han ställts inför rätta i London?

7 Kommentarer:

MS sa...

Ja, Bart Simpsons catch frase "Eat my shorts" får verkligen en ny innebörd.

Jag tror inte att han verkligen vill dömas enlig sharia med tanke var han hade placerat sprängladdningen. Han borde dessutom ställas inför en militärdomstol istället. Vi skall inte ge dessa **** den uppmärksamhet de får i offentliga rättegångar.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

En militär domstol ger väl dessutom möjlighet till avrättning i det tysta, har jag fått för mig?

Knute sa...

Bush skickade dom till Guantanamo, men Obama avrättar dom i det tysta.

"De före detta Guantanamofångar som återfaller blir under Obama inte fångade, utan dödade."

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2011/09/15/27-procent-av-fangarna-pa-guantanamo-aterfaller/

Anonym sa...

Avrättade ? Men är det inte det dom vill ? Är inte detta en inträdesbiljett till Paradiset där de får möta de 72 oskulderna och slipper brinna i helvetet i evighet ?
/SB

gäster sa...

Ja, där ser man, krypto-muslimen Obama begriper sig verkligen på den där döds-religionen och efterkommer bara terroristernas önskan att komma till det muslimska paradiset.

MS sa...

Martyrer blir de väl bara om de tar oskyldiga med sig i själva dödsögonblicket? Personligen bryr jag mig inte om de får "nålen" eller inte. Bara de blir inlåsta för resten av livet och att vi slipper och höra se deras degenererande uppenbarelser och utsagor.

När det gäller de 72 oskulderna så är det väl inte specifierat av vilket kön? Hur blir det för kvinnliga självmordsbombare, gruppvåldtäkt av 72 oskulder? Varför just 72st och vore det inte roligare med 72 st erfarna kvinnor? Logiskt tänkande är inte islams starkaste sida direkt. Det blir väl så efter århundranden av inavel förmodar jag.

Anonym sa...

till MS
normala män skulle givetvis tycka det var roligare med 72 erfarna kvinnor
men det här totalt oerfarna och sexuellt misslyckade killarna skulle nog inte tycka det var så kul att 72 kvinnor stod och skrattade åt dom, så någon form av logik finns det nog trots allt i det...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.