04 september 2011

Fula tricks mot Dansk Folkeparti 12 dagar före valet

Sören Espersen i Dansk Folkeparti har uttalat att danskt medborgarskap bara borde ges till personer som antingen har en far eller mor som är dansk medborgare.

Nu 12 dagar innan valet har detta av några danska journalister förvanskats till att bara personer som har danskt blod i sina ådror borde kunna få danskt medborgarskap.

"Jag skulle aldrig någonsin ta de orden i min mun att tala om danskt blod," säger Søren Espersen.

"Sådant snack är rent nazistisk tankegång och språkbruk, och det är förfärligt att Information skulle sjunka så djupt att de lägger sådana ord i min mun. Det stinker ärligt talat obehagligt av DF-bashing!"

Tja, där tar han nog i lite grann i sin iver att försvara sig, den gode Espersen. Det är inte nazism att tala om släktskap och blodsband, det är ett biologiskt faktum som inte går att bortse ifrån.

Men eftersom han faktiskt inte talade om danskt blod utan om danska medborgare, och sådana finns i alla kulörer, är det upprörande att danska tidningar medvetet felciterar honom.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Rød pest - eller blå influenza ?

DE HØJREORIENTEREDE SVIN skriver:

"Hvis flertallet af landets vælgere tror, at en rød regering kan få landet på fode gennem øgede skatter, øgede offentlige udgifter, flere restriktioner overfor erhvervslivet, flere forbud der forpester folks tilværelse, og mere mandefjendsk femi-politik, der driver de sidste arbejdsomme mænd på selvmordets rand; - ja - så må det være på tide at overveje, om valgretten for fremtiden bør begrænses væsentligt.

Man kunne passe starte med at sætte valgretsalderen op til 35 år. Det er primært 1. og 2. gangsvælgere der er til fals for røde floskler.

Det er denne komplet fordummede X-faktor ungdom, som de røde psykopater appellerer til.

Men så længe der er liv er der håb, og vi vil frem til valget gøre hvad vi kan for at advare mod de katastrofale følger det vil få, hvis statsministeren og 2 uger hedder Helle Thorning.

Rød pest - eller blå influenza ?

Førstnævnte er dødeligt, sidstnævnte er forbigående med mulighed for total helbredelse."


http://reformisterne.blogspot.com/2011/09/rd-pest-eller-bla-influenza.html

Knute sa...

Köpenhamn: om rödsocialisterna vinner valet blir det vägtullar som i Stockholm:

Ut ur bilen och över i Orientexpressen!

http://hodja.wordpress.com/2011/09/05/betalingsringen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.