28 september 2011

Den moderne plantageägarens tal

Obamas höll tal i lördags vid den årliga utmärkelse-middagen för kongressens Black Caucus.

"Ta av er tofflorna. Ta på er marschkängorna ", ropade han och medan hans röst steg så gjorde också jublet. "Skaka av er!"
När han håller tal till svarta ändrar han sitt röstläge så att det ligger närmare det speciella sätt som många svarta talar på och han "tappade" också ljudet "g" i slutet på verben för att låta mer svart.
"Stop complainin’. Stop grumblin’. Stop cryin’. We are goin' to press on. We have work to do.”

Han och hans administration spelar ut ras-kortet så ofta de har tillfälle, men man kan ju undra varför ingen i församlingen frågade: "Vilka då? Vad menar du med vi, Whitey."
Men det är väl inte politiskt korrekt att påminna om att Amerikas förste president hade en vit mamma.

Amerikaner är överkänsliga när det gäller rasism. Inte Ras i sig, men anklagelser och antydningar om rasism. Det används alltför ofta enbart som politiskt tillhygge av "svarta ledare", typ Jesse Jackson och är numera så utslitet att det tappat sin udd.

Men Obama och hans närmaste män ser amerikanska negrers "ras-lojalitet" som den starkaste politiska tillgången och de spelar på den. Men för att mobilisera en grupp på grund av solidaritet krävs det att dess medlemmar ser ett eget intresse i situationen ; "De andra gentemot oss"
De färgade folket måste se Whitey som den som är förtryckaren och fienden och det är vad Obama försöker skapa med sitt Klass-krig och avundsjuka.


Motiven för att identifiera republikanerna och TeaParty som "rasistiskt parti" blir svårare och svårare ju fler svarta framstående politiker som uppenbarar sig.
Personer som Herman Cain, Michael Steele, Condoleezza Rice, Colin Powell, Clarence Thomas, Janice Rogers Brown, Allen West, och andra, gör att svarta amerikaner mer och mer inser att rastillhörighet och politisk tillhörighet inte behöver gå hand i hand.

Men det är ingen tvekan om att Obamas och Vänsterns avsiktliga "hets mot folkgrupp" resulterar i våld och motsättningar. För bara några dagar sedan attackerade en svart mobb i Denver fyra vita och trots att man försöker förneka att det var rasmotiverat, bekräftar polisen att detta påhopp och tidigare incidenter var specifikt riktade mot vita män, som de kallade "crackers". De närmade sig ett offer och sade saker som "det luktar som vita människor" och "Jag hatar (svordom) vita människor." F__k you white boys.

Michael Moore säger att det inte riktigt tid för våld mot de rika --- ännu. Video här

Fackföreningsbossen Hoffa kallar TeaPartymedlemmarna för "Bitches" och att man är "redo att dra ut i krig"

-------------

Lite kuriosa : För att förbättra rasrelationer rekommenderar Nursery World Magazine i Storbritannien att om ett barn frågar en anställd vad deras favoritfärg är, bör den anställde svara "svart" eller "brun."

2 Kommentarer:

Berit sa...

Oreo är namnet på en kaka som består av två mörkbruna kakor med vit fyllning emellan.

Knute sa...

Any of the Libs supporting Obama have a problem with his associating with the openly anti-Semitic, supremacist group of the New Black Panthers?

http://tundratabloids.com/2011/10/shock-pictures-of-obama-from-2007-seen-participating-in-racist-black-panther-event.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.