25 september 2011

En aktuell fråga. Varför är det så måntro?

Araberna är inte glada. De är inte glada i Gaza, Västbanken, Jerusalem, Egypten, Libyen, Algeriet, Tunisien, Marocko, Jemen, Irak, Afghanistan, Syrien, Libanon, Sudan, Jordanien, Iran.

Var finns det glada araber? De är glada i England, Frankrike, Italien, Tyskland, Sverige, Holland, Danmark, Belgien, Norge, USA, Kanada, Rumänien, Ungern, Australien, Nya Zeeland.

De är glada i varje annat land i världen som är inte under muslimskt styre. Och vilka är det som de klagar på? Inte islam. Inte sitt ledarskap. Inte sig själva. Men samma länder som de är så glada att leva i.

Detta är så sant... Demokrati är riktigt bra för dem: i en demokrati kan de leva bekvämt, njuta av den höga livskvaliteten, som de inte bygger eller arbetar för, de behöver inte vara produktiva och tjäna sitt uppehälle, de kan vara vilda och bryta mot lagen, utnyttja sociala tjänster, bära burka och håna vår polis och domstolar och generellt bita den hand som föder dem.

Min fråga är varför de alltid försöker att ta sina misslyckade system med sig, varför de vill förvandla vårt land till det land de lämnade för ett bättre liv....? samtidigt som vår regering är fixerad vid att ge efter för dem ... varför??

Skrivet av “Anonymous”

Bild: Rosengård i Malmö december 2008

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Försök att förklara detta för en politiker
Det är helt klart att araberna drar ner stämningen i Sverige
/// SS

MS sa...

Det är en fråga vi alla ställer oss! De drar ner stämningen överallt de blir tillräckligt många.

Berit sa...

Den största felet som invandrings-förespråkarna begår är att de inte förstår att invandringen inte bara innebär import av en befolkning, som man inbillar sig är redo att smälta in. Man förstår inte att man importerar hela kulturer, som har sina egna inbyggda politiska strukturer. De människor som flyttar in tar med sig sin kultur, samma kultur som gjorde att de misslyckades där de tidigare levde.

Att importera människor till en välfärdsstat, från en kultur som misslyckats skulle kunna lyckas om man kan hålla ett stadigt födelsetal och alla i arbete.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.