28 september 2011

Ett kors att försvara!

Det senaste kravet från islamiska fundamentalister riktar sig mot det vita korset på röd botten, som alltid har kännetecknat den schweiziska flaggan.

Den italienske medlemmen av EU-parlamentet Mario Borghezio:

"Detta hot kan inte undgå att påverka oss på Po-slätten, som i hög grad är grannar till detta fria och modiga folk som liksom vi är hotade av det radikala islam.
Man måste fråga sig själv hur långt deras arrogans går när det gäller att betrakta Europa som byte, ett kalifat för shariaregler.
Jag är säker på att schweizarna - patrioter och federalister - ger rätt svar, precis som de gjorde nyligen i en omröstning med bred majoritet för försvar av sin hotade identitet."

Kommentar: det är inte första gången att fräcka främlingar kommer med hot, Gadaffi menade att Schweiz skulle tillintetgöras och deras territorium läggas till de stater som låg närmast.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Och så säger muslimska araber att de inte behöver grisen?

Tips: http://hodja.wordpress.com/2011/09/28/og-sa-siger-muslimske-arabere-at-de-ikke-har-behov-for-grisen/

Ett system som inte bara är medeltida, men för-medeltida, rena bronsåldern.
Men det är bara för att de arabiska muslimska nationerna faktiskt inte är civilisationer i modern mening, de är post-koloniala stammar med bitar av lånade statliga strukturer och teknik som aldrig riktigt fungerar rätt.
Och under finns något mycket mörkare och mer primitivt, en miserabelt brutal och hänsynslös levantinsk existens som inte definieras av moraliska lagar, utan av stammens lagar.
Och under dem alla finns svinen. Döda grisarna, och systemet kollapsar.

Read the rest of this strong article here and see – it is not a joke!

http://www.rightsidenews.com/2011092814596/life-and-science/culture-wars/the-trash-of-islam.html

Knute sa...

Swiss parliamentarians vote for burqa ban

http://vladtepesblog.com/?p=38450

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.