17 september 2011

Fler heliga problem för Helle

Efter valsegern har det danska partiet Radigale redan ställt de första kraven om att förnedra samhällets nedersta, skriver Skjoldungen:

1) Avskaffande av 24-årsregeln och tillhörande krav (läs: grönt ljus för tvångsäktenskap och tillhörande hedersmord, våldtäkt, utestängning från utbildning och i stället möjligheten till ett liv som avelsdjur).
2) Avskaffande av huvudduks-förbudet för domare (läs: sharialagen införs officiellt i danska domstolar)
3) Eliminering av minimistraff för knivförbrytelser (läs: det ska ges straffrabatt till strupsnittar-kulturer).

I Sverige har vi också våra "radigalna" partier.

Vad har det till exempel blivit av Miljöpartiet - idel dumheter där miljön kommit i bakgrunden för den islamgröna "mångfalden". Och dem vill vår främste kulturmarxist, statsminister Reinfeldt, regera ihop med, åtminstone vill de regera ihop med honom.

Reinfeldt är ju inte särskilt kyrklig av sig, så det är väl därför han försöker manövrera ut alliansens bästa lirare, vår kristne socialminister Hägglund, genom att tvinga denne att gå med på att inte sänka skatten för pensionärer och i stället sänka krogmomsen. Nu får Hägglund bära hundhuvet och Reinfeldt kan ta emot de gröna multikultingarna i sin famn.

Bilden är hittad på nätet, och visar näringsminister Maud Olofsson, hon som myntade uttrycket nybyggare (=kolonisatörer) om muslimska invandrare, och invandringsminister Tobias Billström som ser till att de kommer hit.

I våras gjorde regeringen upp med det invandringsextrema Miljöpartiet att låta 300 barn från Somalia bosätta sig i Katrineholm innan sommaren. Det kommer att bli trångt i skola och dagis. Och nu har riksdagen beslutat att ännu fler "papperslösa" somalier ska komma till Sverige.

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Vår främste kulturmarxist Fredrik Reinfeldt valsar verkligen med KD. Jag förstår bara inte varför Göran Hägglund går med på detta. Han skulle satt ner foten för längesedan och låtit regeringen falla.
Varför går han med på att hålla riksdagens öppnande i kyrkan (en kristen kyrka) tillsammans med en imam ? Jesus och Mohammed är varandras absoluta motsatser. Jesus vill att man skall be för sina fiender och vända andra kinden till medan Mohammed förföljer och hugger huvudet av alla som inte anser att han är Messias. Kan det bli mera olikt än så ?
År 627 e. Kr. beskrivs Mohammed själv ha huggit huvudet av 800 manliga fångar från den judiska stammen Banu Qurayzah, vilket enligt hans levnadstecknare Ibn Ishaq (The Life of Muhammed) var ett hjältedåd utfört på endast ett dygn. Han beskrivs att i åtminstone 27 raider ha mördat och slaktat. Göran Hägglunds och KDs masochism är för mig helt obegriplig.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Allah = Satan = Lucifer och Mohammed är hans apostel. Detta måste de kristna ta till sig och förhålla sig till.
/SB

Sanity sa...

Multikultur är påhitt av främlingsfientliga som inte förstår att alla människor tillhör samma kultur. När 2 personer möts bildar de en kultur tillsammans. När 3 personer möts bildar de 1 kultur tillsammans. Man har inte flera olika kulturer inom mänskligheten - lika lite som att vi tillhör olika raser.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tommy Robinson i samtal med Michael Coren. Dom har tydligen släppt ut honom ur stillot nu.

http://www.youtube.com/watch?v=yL7t88HdjFc&feature=player_embedded

Knute sa...

Ekstrabladet - Avslöjande: Sharialagen härskar i Danmark

De kunde ju kommit med avslöjandet FÖRE valet...

"Sharialov fungerer allerede i flere bydele. På Nørrebro kører man flere steder et parallelt samfund, hvor religiøse dogmer kører ved siden af de danske."

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1617864.ece

Anonym sa...

Det är ju för FAN de kristna som har banat vägen för muhammedanerna.
Kristendomen,Judendomen,Islam,Ond,Ondare,Ondast.
Och alla kommer de från helvetets förgård,mellanöstern.
Och Hägglund är en skenhelig jävel.
Han lyckades inte sänka skatten för pensionärerna,MEN höja fribeloppet för mediciner och sjukbesök hade han inga problem med.
Ge med ena handen ta tillbaka med den andra =+-0

xbenedictx

Knute sa...

Det är möjligt att vissa kristna genom okunnighet och naivitet banat vägen för muhammedanerna i Europa; men de flesta kristna och judar är väl medvetna om att islam ända från starten för snart 1400 år sedan varit ute efter att tvångsomvända / utrota dem.

Du verkar "för fan" vara totalt hjärntvättad av marxistiska media och skollärare, "xbenedictx", när du påstår att religioner som judendom och kristendom skulle vara onda. Utan tio Guds bud och det kristna kärleksbudet hade vi inte haft någon civilisation.

I Koranen däremot hittar man Allahs "anti-bud": det är tillåtet att ljuga, stjäla, mörda...

Det är typiskt fegt att låta avskyn för islam smitta av sig på andra religioner. Mindre riskabelt att skälla på Hägglund än på imamer.

Om Hägglund sen är skenhelig är en annan fråga. Han argumenterade i alla fall elegant när han förra året jagade vänsterpartiets Ohly med blåslampa för att denne kallat muhammedtecknaren Vilks för islamofob.

"Jag är beredd att driva frågan vidare ända tills vi får ett entydigt svar från Lars Ohly om att det är oacceptabelt med varje form av hån, trakasserier, våld och förföljelse mot personer som på något sätt har utmärkt sig."

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/05/konstnarlig-frihet-vs-kommunistisk_29.html

Anonym sa...

det är "bara" en sak jag inte kan förstå: varför är det "integritetskränkande" att DNA-testa folk vilka inte har vare sig pass eller andra ID-handlingar för att bestämma ifall de tillhor samma familj eller ej?
ann

Anonym sa...

xbenedictx

Det verkar som du tror att lösningen på problemet med ondskan är att människorna tar avstånd från all religion. Men hur har det blivit i de länder som officiellt tagit avstånd från all religion och ställt sig på ateismens grund, dvs. nazismen, fascismen och kommunismen ? Etter värre, faktiskt. Ur askan och i elden skulle man kunna säga. Historikern R.J. Rummel har sammanställt alla historiers beräknar om olika regeringars våld och mord på den egna (oskyldiga) befolkningen (democide) - resultat: 262 miljoner människor har dödats av sina egna regeringar, varav kommunismen (232 miljoner) leder stort över nazismen/fascismen (30 miljoner). Stalin lät faktiskt döda var fjärde Sovjetmedborgare (61 miljoner) som hade "fel" åsikter. Så går det när man tar bort de tio Guds bud, du skall icke döda, ljuga, stjäla osv. eller Jesu gyllene regel.
Dessa brott är bara jämförbara med Islams brott mot mänskligheten. Men som du vet samarbetade muslimer och nazister i utrotningen av judar i Östeuropa, på samma sätt som islam av idag är lierad med den kommunistiska vänstern.
Du måste lära dig att skilja på den religion som säger att man skall "be för sina fiender" och "vända andra kinden till" om man blir slagen och den "religion" som uppmanar till dödande av alla de som inte tror på Mohammed som Messias och dem som självständigt vill välja vad de skall tro på.
/SB

Knute sa...

Alliansen och MP gjort ännu en överenskommelse om migrationspolitiken, skriver Thoralf Alfsson:

Nu kommer en ny våg av Somalier till Sverige och dessutom skall illegala invandrare få gå i skola. Det innebär att Alliansregeringen på sätt och vis legitimerar anarki i vårt samhällssystem. Jag tar mig för pannan.

När det gäller anarki så är det väl även något som nu även kommer införas i Danmark. Det röda blocket i Danmark består av S, SF, Radikale venstre och Enhedslisten.

Man blir minst sagt mörkrädd när man läser Enhedslistens partiprogram:

Arbetarklassen skall ta över alla större verksamheter, dessutom banker och kreditväsende. Militären och polisen skall avskaffas och ersättas med strejker, demonstrationer, ideologisk och kulturell kamp samt civil olydnad.

Fast någon civil olydnad kan det väl knappast bli tal om när man avskaffat både polisen och militären.

Flera av de invalda ledamöterna från Enhedslisten har öppet stött terrororganisationer.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/september/avskaffa-polis-och-militaren.html

Berit sa...

Tvärtemot vad många tror, är kollektivism (liberalism, marxism, socialism, statism...) inte politik som rättar sig efter vetenskap eller rationellt tänkande. Det är i stället en substitut-religion - en sekulär filosofi, som syftar till att ersätta kristendomen och ge troende en existentiell mening.

Anonym sa...

Boken "Nattfrost", som skrevs av dissidenten och f.d. centralkommitté-medlemmen i det tjeckiska kommunistpartiet, Zdenec Mlynar, och som utgavs strax efter Dubcekregeringens fall 1969, börjar med orden:"Vi var troende kommunister..." Plötsligt hade han insett att socialismen inte var något rationellt utan ett trossystem, en religion. Det är många som i efterhand gjort samma upptäckt trots allt tal om den sk. "vetenskapliga socialismen".
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.